Seksenler Dizisi Hangi gün saat Kaçta?

Seksenler hangi gün hangi saatte?

Seksenler dizisi TRT1 kanalından her hafta pazartesi ve perşembe olmak üzere iki gün yeni bölümü ile akşam saat 20:00’de sevenleri ile olacak.

Seksenler her gün saat kaçta?

Seksenler” dizisi her perşembe saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

TRT 1 Seksenler ne zaman?

Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan “Seksenler” dizisi, bugüne özel saat 17.30’da yayınlanacak. 12 Ekim 2021 Salı gününden itibaren ise 16.30’da ekranlardaki yerini alacak.

Seksenler yayından kaldırıldı mı?

Ayrıca dizi kemik izleyici kitlesini de hiç kaybetmedi. Hikayede 80’li yılların sonuna gelinmesiyle dizide tamamlanmış oldu. Seksenler, final bölümüyle 27 Mayıs Cumartesi günü TRT 1’de!

Seksenler yaz sezonu hangi gün?

Yaz döneminde TRT1 ekranında sadece perşembe günleri yayınlanan dizi için geçen hafta yeni bir karar alınmıştı. Artık dizi hem perşembe hem de pazartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Seksenler dizisinin kış sezonu yapımları başlayana kadar bu şeklide devam etmesi bekleniyor.

Seksenler dizisinin günü değişti mi?

TRT 1’de 2012 yılından beri ekranlarda olan Seksenler dizisi için yeni bir karar alındı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yayın günü değişti. 9 sezondur izleyiciyle buluşan fenomen dizi bu haftadan itibaren pazartesi akşamları yayınlanacak.

Seksenler Her gün mü?

Seksenler Hafta İçi Her Gün TRT1’de!

Seksenler 1 bölüm ne zaman yayınlandı?

Seksenler, yapımcılığını MinT Motion Pictures’ın üstlendiği, 24 Ocak 2012 tarihinde TRT 1‘de yayımlanmaya başlayan romantik, komedi ve nostalji türündeki Türk televizyon dizisidir.

TRT 1 Seksenler bitti mi?

Her hafta Pazartesi günleri izleyicisiyle buluşan Seksenler dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi için flaş bir karara imza atıldı.

Seksenler Rukiye neden ayrıldı?

TRT 1’de hafta içi her gün 17.00’da yayınlanan Seksenler dizisinde Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat yaşadığı hastalık sebebiyle diziye ara verdi. Oyuncunun ‘miyelit’ (omurilik iltihabı) hastalığı geçirdiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Seksenler hangi gün eylül?

TRT 1’de bugün ne var? sorusunun yanıtını merak edenler için haberimizde 6 Eylül 2021 Pazartesi TRT 1 yayın akışına yer verdik. 11:50 saatlerinde Benim Adım Melek ekranlarda olurken 15:50’de Teşkilat eski bölümüyle yayınlanıyor. 20:00’da Seksenler dizisi TRT 1 ekranlarında oluyor.

Seksenler neden pazartesi günü?

492. bölümden itibaren “Seksenler Yaz” ismiyle yeniden yayınlanmaya başlayan Seksenler, yeni bölümleriyle Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Bu hafta yapılan değişiklikle dizinin Pazartesi akşamları saat 20:00’de yayınlanması kararlaştırıldı. Dolayısıyla bugün oynaması planlanan bölüm Pazartesi günü yayınlandı.

Seksenler Kaç bölüm oldu?

Dizi 6. sezonunda 27 Mayıs 2017 tarihinde yayımlanan 228. bölümü ile final yaparak sona erdi, 2 yıl aradan sonra 11 Ekim 2019 tarihinde ekrana gelen 229. bölümden itibaren hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayımlanmaya başladı.

Seksenler dizisi kaçıncı bölümde bitti?

SEKSENLER DİZİSİ HAKKINDA Mint Prodüksiyon tarafından yapılan dizi bir sit-com, romantik ve dönem komedisi olarak yayımlandı ve 6 sezonluk yayın hayatı 27 Mayıs 2017’de 228. bölümde sona erdi, 2 yıl aradan sonra 11 Ekim 2019 tarihinden itibaren hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayımlanmaya başladı.

Seksenler Nurten diziden ayrıldı mı?

TRT 1’de hafta içi her gün 17.00’da yayınlanan Seksenler dizisinde Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat yaşadığı hastalık sebebiyle diziye ara verdi.