Teşkilat yeni oyuncu kimdir?

Teşkilata yeni katılan oyuncu kim?

Dizinin yeni sezonunda senaryoya dahil edilen ve diziye katılan isim Gürkan Uygun oldu. Gürkan Uygun, dizide yer altı dünyasından ünlü bir ismi ve aynı zamanda “Teşkilat”a çalışan bir kişiliktir. Diziye bu sezon yeni dahil olan isimlerden biri de Turgut Tunçalp oldu.

Teşkilat Yeni başkan kimdir?

Turgut Tunçalp, ‘Teşkilat‘ın ikinci sezonunda canlandıracağı Halit Başkan karakteriyle tüm dengeleri alt üst edecek. Ekibin yeni lideri olarak görevlendirilen ve istihbarat dünyasının efsanevi isimlerinden biri olan Halit Başkan, soğuk tavrı, profesyonelliği ve mükemmeliyetçi yapısı ile ekibin üyeleri hayli zorlayacak.

Teşkilat oyuncusu Elçi kimdir?

Teşkilat dizisi ile izleyici karşısına çıkan Emre Başer, dizide Elçi adındaki bir mahkuma hayat veriyor. Oyuncu, Sivas’ta doğdu ve eğitimini de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Başer, İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda yer alıyor.

Teşkilat Hulkinin annesi kimdir?

Teşkilat dizisinde Hulki‘nin annesini canlandıran Pervin Ünalp 1968 yılında Amasya’da dünyaya gelen oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Seslendirme sanatçısı, yazar ve yönetmen kimliğiyle de tanınmaktadır.

Teşkilat yeni sezonda kimler var?

TEŞKİLAT 2. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

  • DENİZ BAYSAL YURTCU. EZGİ EYÜBOĞLU. EZGİ ŞENLER.
  • MEHMET USTA. MESUT AKUSTA. NİHAT ALTINKAYA.
  • SERDAR YEĞİN. TUNCER SALMAN. YAVUZ BİNGÖL.
  • GÜRKAN UYGUN. LARA DOMAÇ HAKAN BOYAV.

Teşkilat dizisi amiri kim oynuyor?

Teşkilat dizisi oyuncuları merak ediliyor. Teşkilat dizisinde Amir karakteri dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinde Fadi’nin oğlu olan Amir karakterini Oğuzhan Kayra Koç canlandırıyor.

Teşkilat Tövbekar gerçekte kim?

Teşkilat dizisinin Tövbekar‘ı Hakan Boyav, 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir’in Ödemiş ilçesinde doğmuştur. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Teşkilat Zehra kaç yaşında?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezundur.

Teşkilat Nemesis kimdir?

Teşkilat dizisinde kullanılan Nemesis kelmiesinin tarihçesi eskiye dayanıyor. Eski antik Yunan inançlarından gelen nemesis kelimesi, Yunan tanrıçası anlamına geliyor. Günümüzde halk dilinde ve farklı şarkılarda da sıkça duyulan nemesis kelimesi aynı zamanda ceza veren ve öç alan tanrıça demektir.

Emre Başer nereli?

Hüsnü Emre Başer (d. 3 Mayıs 1979, Gürün, Sivas) Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Teşkilat amir gerçekte kimdir?

Teşkilat dizisi oyuncuları merak ediliyor. Teşkilat dizisinde Amir karakteri dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinde Fadi’nin oğlu olan Amir karakterini Oğuzhan Kayra Koç canlandırıyor.

Teşkilat Servet kim?

Teşkilat‘ın Sermet karakterine Atılay Uluışık hayat veriyor. Bir dönemin fenomen dizisi Bizimkiler izleyicilerin akıllarına geldi. Bizimkiler dizisinde Ali karakterine hayat veren Atılay Uluışık, Teşkilat dizisinde Sermet‘i canlandırıyor.

Teşkilat dizisi kimleri canlandırıyor?

Oyuncu kadrosu ve karakterler

  • Serdar Kılıçaslan (Çağlar Ertuğrul) (1-): MİT ajanıdır. …
  • Zehra Balaban (Deniz Baysal Yurtcu) (1-): Görev yöneticisidir. …
  • Mete Yücesoy (Başkan) (Mesut Akusta) (1-): Müsteşar yardımcısıdır. …
  • Ceren (Melisa Gün) (Ezgi Eyüboğlu) (1-): Serdar’ın eski nişanlısı ve Halit Başkan’ın kızıdır.

Teşkilat oyuncuları başkan kim?

Teşkilat Halit Başkan rolünü Turgut Tunçalp canlandıracak.

Ali Öner kimdir?

Manken, Model, Oyuncu. 1996, İstanbul doğumlu. 2019 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında podyuma çıkan ve derece almayı başaran Ali Öner motor tutkusu da ile bilinir. Ali Öner oyuncu olarak ilk ciddi ekran deneyimini 2021 yılında TRT1’in ekranlarına gelen 15 Temmuz belgeseli Mahrem’de yaşamıştı.