Teşkilat Yıldırım gerçekte kim?

Teşkilat Yıldırım kim?

Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım karakteri karizması ve zekası ile ortalığı fena karıştıracak. Kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanıdığı Yıldırım, perde arkasında ise uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi.

Gürkan Uygun un esi kimdir?

Şebnem UygunGürkan Uygun / Eşi (e. 2008)

Teşkilat Dizisi kimi anlatıyor?

Teşkilat, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Teşkilat Gürkan Uygun Kimdir?

Gürkan Uygun 27 Mayıs 1974’te İzmit’te dünyaya geldi. Aslen Gürcü kökenlidir. Kendisi gibi oyuncu olan Volkan Uygun ile kardeştir. Lise yıllarında tiyatro ile tanışan Uygun, 1990’da amatör tiyatroya adım attı.İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na başlayan Uygun, Dormen Tiyatrosu’nda öğrenim gördü.

Gürkan Uygun nereli?

Gürkan Uygun (d. 27 Mayıs 1974, Sakarya, Kocaali) Türk tiyatro, dizi ve film oyuncusudur.

Gürkan Uygun kac?

Gürkan Uygun, 27 Mayıs 1974 yılında İzmit Yarımca’da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ile Lise yıllarında tanışmış, 1990 senesinde amatör tiyatroya başlamıştır. Aile Kökeni Gürcistan’a dayanan Gürkan Uygun aslen Orduludur.

Memati neden Selviyle evlendi?

Selvi, gönlünü yavaş yavaş Memati‘ye kaptırmaktadır. Memati de onu sevmektedir. Ancak Pusat buna karşıdır. Uzun süre itiraz etse de Memati ile Selvi gizlice nikâhlanır.

Şebnem Ceylan Kimdir?

Oyuncu Gürkan Uygun’un eşi olan Şebnem Uygun, 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2000 yılında katıldığı Biri Bizi Gözetliyor (BBG) adlı yarışma programında ünlenen Şebnem Uygun, burada 4. sezon yer aldı.

Teşkilat Tövbekar gerçekte kim?

Teşkilat dizisinin Tövbekar‘ı Hakan Boyav, 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir’in Ödemiş ilçesinde doğmuştur. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Teşkilat gercek mi?

Yine de kurgu olduğunu unutmamak lazım ilk gelen ipuçları. Dizinin bazı karakter tarifleri enteresan geldi. Serdar (Çağlar Ertuğrul), Almanya’da ailesi Neo-Naziler tarafından öldürülmüş daha sonra kendisi yurda getirilmiş. Mete Bey’in (Mesut Akusta) gözetiminde büyütülmüş tam bir teşkilatçı.

Gürkan Uygun hangi dine mensup?

Gürkan Uygun
Doğum 27 Mayıs 1974 İzmit, Kocaeli, Türkiye
Milliyet Türk
Etnik köken Gürcü
Meslek Tiyatro, dizi ve film oyuncusu

Gürkan Uygun hangi okul mezunu?

İstanbul Üniversitesi Devlet KonservatuvarıGürkan Uygun / Eğitim

Gürkan Uygun Hangi üniversite mezunu?

İstanbul Üniversitesi Devlet KonservatuvarıGürkan Uygun / Eğitim

Gürkan Uygun şimdi ne yapıyor?

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Memati karakteri ile hafızalara kazınan Gürkan Uygun‘un son hali görenleri şaşkına çevirdi. Kameralardan uzakta bir yaşam süren 47 yaşındaki ünlü oyuncu kendisini doğaya ve çiftlik hayatına adadı. Sosyal medyadan ara ara paylaşımlar yapan Gürkan Uygun ilgi odağı oldu.

Gürkan Uygun yaş kaç?

47 yaşında (27 Mayıs 1974)Gürkan Uygun / Yaş