Samsunspor’da yeni teknik direktör kim olacak?

Samsunspor’un şu anki teknik direktörü kim?

Yılport Samsunspor Kulübünden yapılan açıklamada Teknik Direktör Fuat Çapa ile anlaşma sağlandığı duyurularak, “Kulübümüz Teknik Direktör Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.

Samsunspor’un yeni teknik direktörü belli oldu mu?

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor‘da Mehmet Altıparmak’tan boşalan teknik direktörlük görevine Fuat Çapa getirildi. … Samsunspor‘dan yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktör Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.

Samsunspor hangi hoca ile anlaştı?

Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor‘un, teknik direktör Fuat Çapa ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı bildirildi. Kırmızı-beyazlı kulüp, hafta içinde karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın yerine Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı.

Balıkesir teknik direktörü kim?

İsmet Kamak’ın istifası sonrası boşalan teknik direktörlük görevine daha önce de kırmızı-beyazlı ekibi çalıştıran Giray Bulak getirildi.

Bandırma Spor teknik direktörü kim?

Mustafa GürselBandırmaspor / Teknik direktör

Bursaspor Teknik Direktörü Kim Oldu?

Bursaspor‘un yeni teknik direktörü Tamer Tuna oldu.

Erzurum Spor teknik direktörü kim?

Erkan Sözeri
Yücel İldiz
Büyükşehir Belediye Erzurumspor/Teknik direktörler

Osman Özköylü hangi takımda oynadı?

Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor’u çalıştırmaktadır.

Samsunspor Başkanı kim oldu?

Yüksel Yıldırım, (24 Mayıs 1961; Hafik, Sivas) Türk mühendis, iş insanı, ve spor yöneticisi. Yıldırım Holding icra kurulu başkanı, Samsunspor Futbol Kulübü sahibi, yönetim kurulu başkanı ve Samsunspor Kulübü başkanı.

Fuat Çapa nereli?

Emirdağ’dan 1972 yılında 4 yaşındayken ailesiyle Belçika’ya göç eden Fuat Çapa, teknik direktörlüğe de burada başladı.

Ertuğrul Sağlam kimin hocası?

Kariyerinde ilk kez 2. Lig’de Samsunspor’un başında teknik direktörlük yapan Ertuğrul Sağlam, sezonun ilk 10 haftasından sonra geldiği ligde Samsunspor’u TFF 1. Lig’e taşımıştı.

Ertuğrul Sağlam hangi takıma transfer oldu?

TraktörErtuğrul Sağlam / Şu andaki takımı

Giray Bulak kaç yaşında?

64 yaşında (9 Mart 1958)Giray Bulak / Yaş

Yusuf Şimşek hangi takım?

Son olarak Balıkesirspor’u çalıştıran ve yaklaşık 5 aydır boşta olan Yusuf Şimşek, 1461 Trabzon ile sözleşme imzaladı. Yusuf Şimşek sezon sonuna kadar 1461 Trabzon’u çalıştıracak.

Osman Zeki Korkmaz kimdir?

şu sıralar kartalspor’un yardımcı antrenörlüğünü yapan hareket ve antrenman bilimleri dalında yüksek lisans sahibi spor adamı. artık samsunspor için çalışmaktadır. eskişehirspor’da ismail kartal’ın yardımcılığını yapacaktır.