Radio Caca Coin kimin?

Radio Caca ne iş yapar?

Radio Caca, Universal Metaverse (USM) için Maye Musk Mystery Box (MPB) NFT ve DeFi+GameFi aracının özel yöneticisidir. Radio Caca, oyna kazan oyunu olan Metamon Island’ı Ekim 2021’de piyasaya sürmüştür. 2022 Mart ayında Universal Metaverse piyasaya sürülecektir.

Radio Caca Coin nereden alınır?

Radio Caca nasıl satın alınır. Radio Caca gibi bazı kripto para birimleri yalnızca merkezsiz takas platformları üzerinden başka bir kripto para birimiyle satın alınabilir. Radio Caca satın almadan önce Ethereum (ETH) almanız gerekir. Ardından Radio Caca satın almak için bu ETH’yi kullanırsınız.

Radio Caca hangi borsalarda var?

Radio Caca ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar OKX, Hotcoin Global, Bitget, BingX, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Radio Caca Binance listelenir mi?

raca’nın binance‘te listelenmeme ihtimali yok.) ve son olarak bitcoin 60k seviyelerine dönerse buradaki pek çok kişi emekliliğini ilan eder.

Piyasada FOMO ne demek?

FOMO, borsa ve kripto para piyasasında adından sıkça söz ettirirken psikolojide de fırsatı kaçırma korkusu olarak adlandırılır ve açılımı da Fear of Missing Out, yani kaçırma korkusudur. FOMO, gelişen teknoloji ile kullanıcıların bazı deneyimleri ve fırsatları kaçıracağı algısı oluşturur ve bu şekilde ortaya çıkar.

Vra coin nedir?

vra kısaltmasına sahip altcoin. e spor ve video altyapı alanında hizmet sunan blockchain teknoloji şirketi verasity teche ait. şuanda birim fiyatı 0.0162$ bakalım zaman ne gösterecek. 0.028 seviyelerinde şu an. (bkz: kucoin)’ den 200 dolarlık aldım.

Radio RACA Coin nedir?

RACA, Binance Smart Chain (BSC) ağının BEP-20 standardında geliştirilen, projenin yerel tokenidir. Bu yardımcı program tokeni, müzik ve dijital sanat alanındaki ürünler ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanılır.

RACA nerede var?

Rača

Rača Рача
Rača belediyesi
Arma
Rača Rača‘nın Sırbistan’daki konumu
Ülke Sırbistan

CEEK Coin nedir?

CEEK, sanal gerçeklik içeriği dağıtım platformudur. Patentli VR paketleri, piyasanın en iyi VR donanım cihazlarından biri olarak değerlendirilir. Sanat, spor ve gösteri dünyasındaki isimleri, sanal gerçeklik aracılığıyla hayranlarıyla buluşturmayı vadeder.

Enj Coin nedir?

Enjin Coin (ENJ), yeni nesil blok zinciri varlıklarının değerini doğrudan desteklemek için kullanılan Ethereum tabanlı bir kripto para birimidir. “Dijital varlıklar için altın standart” olmayı hedeflemektedir.

RACA Coin arzı ne kadar?

Güncel dolaşımdaki arz 306.409.361.244,35 RACA.

Kripto parada FOMO ne demek?

FOMO NE DEMEK? FOMO yani uzun haliyle Fear of Missing Out “Fırsatı kaçırma korkusu” anlamına geliyor. Bu tabir hızla yükselişe geçen coin’lere fırsatı kaçırmamak için bu fiyattan giren yatırımcılar için kullanılıyor.

FOMO ne demek kısa?

FOMO, İngilizce açılımıyla “Fear of Missing Out” 2013 yılında Oxford sözlüğüne girmiştir. FOMO‘nun Türkçe manası ise “olan biteni kaçırma korkusu”dur.

Vra coin kimin?

vra kısaltmasına sahip altcoin. e spor ve video altyapı alanında hizmet sunan blockchain teknoloji şirketi verasity teche ait.

Starl coin hangi borsada?

Dolaşımdaki arz 9,979,172,029,858 STARL coin ve maksimum seviyede. 10,000,000,000,000 STARL coin. Starlink ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar OKX, Bitget, BingX, Gate.io, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.