Thodex tam olarak nedir?

Thodex de ne oldu?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçtığı tespit edildikten sonra, izini kaybettirdi. 8 aydır firari Özer’in izine rastlanmadı.

Thodex kaç TL dolandırdı?

‘Dogecoin Mining’ adlı bir sistem üzerinden yatırımcılara 40 günde yüzde 100 kar vaat eden Turgut V. ve beraberindeki 12 kişinin, yüzlerce kişiyi 1 milyar lira dolandırdığı öne sürüldü.

Thodex Kimin şirketi?

Thodex‘in sahibi Faruk Fatih Özer yurt dışına böyle kaçmış

Thodex nasıl işler?

Thodex Platformu Hangi Hizmetleri Veriyor? Thodex kripto para borsası bireysel hesaplara ek olarak tüzel kişiler için de kurumsal hesap açma imkanı tanımaktadır. Kripto para yatırımcıları internet sitesi üzerinden Bitcoin ve altcoinlerin kur fiyatlarını güncel olarak takip edebilir.

Thodex vurgunu ne oldu?

2021 yılında gerçekleştirilen en büyük kripto vurgunu ise Türkiye’den geldi. Bir kripto para borsası aracılığıyla 2 milyar dolarlık vurgun yapan Thodex, kripto vurgunları içinde birinci sırada yer aldı. Thodex‘in ardından gelen AnubisDao isimli şirketin vurgunu 57 milyon dolar civarında oldu.

Hecoin vurgunu ne kadar?

Yavuz Burul isimli bir kişi tarafından kurulan şirket üzerinden işlem göreb Hecoin‘in buharlaştığı sosyal medya kullanıcılarının yorumları üzerinden anlaşıldı. NTV’nin aktardığına göre; 400 dolardan hızla 2 dolar seviyesine düşen coin yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Bitcoin vurgunu ne kadar?

3,6 milyar dolarlık vurgun Bitfinex adlı Bitcoin şirketi üzerinden kripto para hack’i ve aynı zamanda da para aklama suçlarını kapsıyor. Olayın başlangıcı ise 2016 yılına kadar uzanıyor.

2 milyar doları kim kaçırdı?

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait 2 milyar dolar kripto parayla 8 ay önce kaçtı.

Faruk Fatih Özer kimdir hayatı?

Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Özer, son olarak 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu. Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında.

Thodex borsası hangi ülkenin?

Thodex, kripto paraların alım-satımına aracılık eden Türkiye’nin ilk global kriptopara borsasıdır. 2017 yılında Faruk Fatih Özer tarafından Koineks ismiyle kurulan şirket, kuruluş zamanına göre Türkiye’nin dördüncü kripto para borsası oldu.

Thodex magdurlari ne yapmali?

BAŞVURU YAPILMALI Alacağı olan mağdurlar iki yol izleyebilir. Cezai yaptırım talebinde bulunabilirler ya da tazmin etmek istedikleri miktarları alacak davası açarak veya icra takibine başvurarak alacaklarını tahsil edebilirler. Mağdurların alacaklı olarak bir sıralamaya girmesi zorunlu.

Thodex Soruşturma nedir?

Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yaklaşık 2 milyar dolarla yurtdışına kaçtığı iddia edildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 22 Nisan’da soruşturma başlatırken, yatırımcılar da aynı gün şirketin İstanbul-Göztepe’deki genel merkezinin önünde toplandı.

Thodex vurgunu ne zaman oldu?

Thodex‘in 2021 Nisan ayında gerçekleştirdiği vurgun, geçtiğimiz yılın en büyük kripto tabanlı suçu olarak kayıtlara geçti. Thodex gibi kripto borsası aracılığı ile gerçekleşen suçların yanında dünyanın çeşitli yerlerinde kriptolar kullanılarak, şantaj, terör, fidye, kara para aklama gibi suçlar da işlendi.

Hecoin kimin?

Tam ismi Heroes & Empires Coin olan şirket, geçen ekim ayında Yavuz Bunul isimli kişi tarafından Hint Okyanusu’nda bulunan Seyşeller adası merkezli olarak kuruldu. Şirket yetkilileri internet sitesi üzerinden Hecoin‘in tanıtımını yaptı.

Bitexen kaç TL?

Döviz Gezgini

İsim Fiyat Fark
BTXN/TRY 39,35 -0,15