Teşkilat dizisinin yazarı kimdir?

Teşkilat yazı grubu kimler?

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say .

Teşkilat şirket kim?

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Teşkilat dizisinin yapımcılığını “TIMS&B Productions” şirketi üstleniyor.

Teşkilat Yıldırım karakteri gerçekte kim?

Gürkan Uygun 27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit, Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. Gürcü asıllı olan Uygun, babasının berberlik için çalışmaya gittiği İzmit’te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdi.

Teşkilat Tövbekar gerçekte kim?

Teşkilat dizisinin Tövbekar‘ı Hakan Boyav, 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir’in Ödemiş ilçesinde doğmuştur. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Gürkan Uygun Teşkilat hangi rolde?

Gürkan Uygun, TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat‘ta Yıldırım karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan güçlü isim Teşkilat dizisinde dengeleri değiştirecek.

Teşkilat dizisi hangi ajansa bağlı?

TEŞKİLAT – Melodram Ajans: Oyuncu, Dizi, Sinema ve Mankenlik Cast Ajansı

Teşkilat amir gerçekte kimdir?

Teşkilat dizisi oyuncuları merak ediliyor. Teşkilat dizisinde Amir karakteri dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinde Fadi’nin oğlu olan Amir karakterini Oğuzhan Kayra Koç canlandırıyor.

Teşkilat Baskani kim?

Teşkilat‘ın ikinci sezonunda yer alacak olan Halit Başkan karakteri tüm dengeleri alt üst edecek. Halit başkan karakterini Turgut Tunçalp canlandırıyor.

Gürkan Uygun un esi kimdir?

Şebnem UygunGürkan Uygun / Eşi (e. 2008)

Gürkan Uygun nereli?

Gürkan Uygun (d. 27 Mayıs 1974, Sakarya, Kocaali) Türk tiyatro, dizi ve film oyuncusudur.

Teskilat Cetin Koroglu kimdir?

İşte Teşkilat Köroğlu karakterini canlandıran Mustafa Açılan’ın biyografisi: Mustafa Açılan 22 Şubat 1987, tarihinde İstanbul’da doğdu. 2016 yılından itibaren film ve dizilerde yer almaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi olmuş dizisinde Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak yer almıştı.

Teşkilat Gürkan Uygun kötü rolde mi?

Dizinin kötü adamı Yıldırım’ı canlandıran Gürkan Uygun‘un daha önce Yıldırım’ın yerinde rol alan Fadi karakterinde olduğu gibi diziden ayrılacağı öne sürüldü.

Teşkilat dizisi cast direktörü kim?

Teşkilat (dizi)

Teşkilat
Senarist Teşkilat Yazı Grubu
Yönetmen Yağız Alp Akaydın (1-4) Hakan Kırvavaç (5-14) Burak Arlıel (15-)
Başrol Çağlar Ertuğrul Deniz Baysal Yurtcu Mesut Akusta Gürkan Uygun
Açılış müziği Teşkilat jenerik

Gönül Dağı hangi ajans?

Reyting Ajans genç dinamik ekip anlayışı ile hareket etmektedir.

Teşkilat Hacker Kimdir?

Dizide dikkat çeken Gürcan, ekibin siber uzmanıdır. Gerçek bir hacker olan Gürcan, bilgisayar, telefon gibi akıllı cihazlara kolayca sızabilmektedir. Ahmet Uğur Say kimdir? 16 Ekim 1986’da Manisa’da doğdu.