Seksenler dizisi Sinan Kimdir?

Seksenler deki Sinan Kimdir?

Ali Fuad Pekzeren önceki sezonlarda da Seksenler kadrosunda yer almış ve doymak bilmeyen Sinan karakterini canlandırmıştı. Ali Fuad Pekzeren daha önce Papatyam dizisinde de rol almıştı. Bahtiyar’ın kardeşi ve aynı zamanda çırağıdır.

Ali Fuat Pekzeren kaç yaşında?

32 yaşında (27 Mart 1989)Ali Fuad Pekzeren / Yaş

Bekçi Bekir kim?

Hacı Ali Konuk kimdir? TRT 1’de yayınlanmakta olan Seksenler dizisinde Bekçi Bekir karakteri ile tanındı. Hacı Ali Konuk, 1 Mayıs 1969 tarihinde Erzurum’da doğmuştur. Daha sonra ailesiyle birlikte Aydın’a yerleşti.

Seksenler Sinan Hangi dizilerde oynadı?

SeksenlerSinan / TV dizisiSeksenler, yapımcılığını MinT Motion Pictures’ın üstlendiği, 24 Ocak 2012 tarihinde TRT 1’de yayımlanmaya başlayan romantik, komedi ve nostalji türündeki Türk televizyon dizisidir. Vikipedi

Özlem Özkan Kaya kimdir?

Özlem Özkan Kaya Adana Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu, Konya Devlet Tiyatrosun’da oyunculuk kariyerine devam etmektedir. Fadik Kız, İbişin Rüyası, Kadın Sığınağı, Murtaza, Oyun Nasıl Oynanmalı, Özel Hayatlar, Yarınlara Geç Kalmadan, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz isimli oyunlarda rol almıştır.

Seksenler Bahtiyar nereli?

Adana doğumlu. Tiyatroya Adana’da öğrencilik yıllarında okul tiyatrosunda başladı. Eğitimimin ilk adımlarını Adana da şehir tiyatrosunda attı.

Ali Fuat Pekzeren hangi dizilerde oynadı?

Seksenlerşu tarihten beri: 2012
Papatyamşu tarihten beri: 2009
Ali Fuad Pekzeren/TV şovları

Ali Fuad Pekzeren nasıl ünlü oldu?

Komedi Türk onun ilk kamera önü deneyimi gerçekleştirdiği proje olmuştur. İlk önce Papatyam dizisinde Börekçi Mustafa karakteri ile yer almıştır. 2012 yılından itibaren oynadığı Seksenler dizisinde Sinan karakterini canlandırmış ve bu rolü ile çok sevilmiştir.

Sanatçı Hacı Ali Konuk nereli?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Mayıs 1969, Erzurum doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ile Levent Kırca Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Şimdiye dek birçok tiyatro oyunu ile 20’ye yakın film ve dizide rol alan Hacı Ali Konuk, Payitaht Abdülhamid dizisinde Aşçı Fadıl karakterini canlandırdı.

Hacı Ali Konuk evli midir?

Liseyi İzmit, üniversiteyi İstanbul’da okudu. Evli ve 2 kız babası olan ünlü oyuncu daha önce Payitaht Abdülhamid, Arka Sokaklar, Belalı Baldız dizine konuk oldu.

Bahtiyarın karısı kim?

Özlem Özkan Kaya Seksenler dizisinin oyuncu kadrosuna Nebahat karakteri ile katılan oyuncudur. Seksenler dizisinde mahallede kasaplık yapan Bahtiyar’ın eşi Nebahat rolü ile diziye katılan Özlem Özkan Kaya daha önce çok fazla dizilerde izlemediğimiz bir oyuncu.

Faruk Sofuoğlu kaç yaşında?

Faruk Sofuoğlu, 18 Mart 1969 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Tiyatroya Adana’da öğrencilik yıllarında okul tiyatrosunda başlayan Sofuoğlu, eğitimimin ilk adımlarını Adana Şehir Tiyatrosu’nda attı. İstanbul Meydan Tiyatrosu’nun hem kurucusu hem de sanat yönetmenidir.

Seksenler şişko kasap kimdir?

Ali Fuat Pekzeren 27 Mart 1989, İstanbul’da dünyaya geldi. Bazı kaynaklarda adı Ali Fuat Pekzeren olarak da geçmektedir.

Seksenler deki Bahtiyar kimdir?

Kameralar karşısına ilk kez 2015 yılında yayınlanan Merdiven Baba filmiyle Faruk Sofuoğlu; Seksenler dizisinde canlandırdığı Kasap Bahtiyar karakteriyle tanınmaktadır. Faruk Sofuoğlu son olarak Ev Yapımı dizisinde rol almıştır.

Ali Fuad Pekzeren hangi filmlerde oynadı?

Ali Fuad Pekzeren

  • Seksenler. 2012 – 2017. Sinan.
  • Papatyam. Mustafa.
  • Komedi Türk. 2008.