Watford FC kimin?

Watford teknik direktörü kimdir?

Roy HodgsonWatford FC / Teknik direktörRoy Hodgson, İngiliz teknik direktör ve eski futbolcudur. Şu anda İngiliz takımı Crystal Palace çalıştırmaktadır. Vikipedi

Watford kaptanı kim?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford‘un formasını giyen Troy Deeney, nefes darlığı çeken çocuğunu tehlikeye atmak istemediği için antrenmanlara çıkmayacağını belirtti. � Watford‘un kaptanlığını da yapan 31 yaşındaki oyuncu katıldığı bir Youtube programında, “Oğlum sadece 5 aylık ve nefes darlığı çekiyor.

Watfordun sahibi kim?

Gino PozzoWatford FC / Sahip

Watford Londra’da mı?

londra‘nın kuzey batısında bulunan ve hertfordshire ‘ye bağlı olan bölgedir. londra merkeze trenle 15 dk içinde yada metro kullanarak gidebilirsiniz.

Everton teknik direktörü kim?

Frank LampardEverton FC / Teknik direktör
Rafael Benitez ile yolları ayıran İngiltere Premier Lig ekibi Everton’da yeni teknik direktör belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Chelsea’yi çalıştıran Frank Lampard ile anlaşıldığı belirtildi.

Fulham teknik direktörü kim?

Marco SilvaFulham FC / Teknik direktör

Watford FC hangi şehrin takımı?

Watford, Birleşik KrallıkWatford FC / Temsil ettiği yer

Watford nasıl bir takım?

Watford FC 1881 yılında İngiltere’nin Watford kentinde kurulmuş bir futbol kulübüdür. 2015 yılında Barclays Premier League’ de yükselmiş ve hâlen bu ligde mücadele edmektedir. Maçlarını 17,477 kişilik Vicarage Road stadymunda oynamaktadır. En büyük rakibi Luton Town FC’dir.

Watford hangi şehrin?

Watford, Birleşik KrallıkWatford FC / Temsil ettiği yer

Watford ne zaman kuruldu?

1881Watford FC / Kurulduğu yıl

Watford hangi ülkede?

Watford, İngiltere’de yer alan bir şehirdir.

Leicester Teknik Direktörü Kim Oldu?

Brendan RodgersLeicester City FC / Teknik direktör

İngiliz ekibi Leicester City’nin teknik direktörü Brendan Rodgers, Roma’da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder’in transferi konusunda umutlu olduğunu söyledi.

West Ham United teknik direktörü kim?

David MoyesWest Ham United FC / Teknik direktör

Wolverhampton teknik direktörü kimdir?

Bruno LageWolverhampton Wanderers FC / Teknik direktör

Watford FC kaçıncı sırada?

İngiltere Premier Ligi’nin 27. hafta mücadelesinde, 18 puan -19 averaj ile 18. sırada yer alan Watford, 26 puan -4 averaj ile 13. sırada yer alan Crystal Palace ile karşı karşıya geliyor.