Kripto Faruk yakalandı mı?

Thodex Ceo’su yakalandı mı?

Thodex soruşturmasında şirketin firari CEOsu Faruk Fatih Özer’in yengesi Zuhal Özer’in yakalandığı öğrenildi. Soruşturmada tek firari şirketin CEOsu Faruk Fatih Özer kaldı.

Kripto Faruk ne oldu?

Arnavutluk’ta, kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in saklandığı düşünülen eve düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Türkiye’de faaliyet gösteren kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer, 20 Nisan 2021’de, yurt dışına kaçtı.

Thodex Fatih ne oldu?

Kripto para borsası Thodex‘in işlemlerinin kapanmasının üzerinden yedi ay geçti. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hakkında kırmızı bülten çıkarıldığını açıkladığı, Thodex‘ten yapılan açıklamada ise Türkiye’ye döneceği belirtilen şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’den ise haber yok.

Thodex sahibi nerede?

Hayatı Faruk Fatih Özer, 1994’te Kocaeli’de doğdu. 2017’de Thodex adlı şirketi kurdu.

Thodex Ceo’su Kim?

Thodex CEOsu Faruk Fatih Özer’in Arnavutluk’taki ilk görüntüsü

Ozer yakalandi mi?

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, firari konumda bulunan şirketin kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer‘in yengesi Zuhal Özer, Aydın’da gözaltına alındı.

Faruk Fatih Özer kaç yaşında?

28 yaşında (1994)Faruk Fatih Özer / Yaş

Faruk Fatih Özer ne kadar dolandırdı?

Kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer‘in 400 bin kişiyi dolandırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada, kız kardeşi Serap Özer ve ağabeyi Gökhan Özer‘in ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde, Özer‘in 18 Nisan’da şirketin tüm belgelerini istediği belirtildi.

Fatih Faruk Ozer yakalandı mı?

Kripto para borsası Thodex hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Arnavutluk polisinden alınan bilgiye göre kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu firari Faruk Fatih Özer‘e yardım ve yataklık ettiği gerekçesi ile Arnavutluk vatandaşı E.H., Tirana polisi tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Thodex sahibi nereye kaçtı?

Faruk Fatih Özer, arındırılmış alanda bir süre dolaştıktan sonra saat 19.25’te C-4 uçuş kapısından işlem yaparak Arnavutluk’un başkenti Tiran’a gidecek olan uçağa biniyor.

Faruk Fatih Özer kimdir hayatı?

Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Özer, son olarak 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu. Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında.

Thodex turk mu?

Thodex, kripto paraların alım-satımına aracılık eden Türkiye‘nin ilk global kriptopara borsasıdır. 2017 yılında Faruk Fatih Özer tarafından Koineks ismiyle kurulan şirket, kuruluş zamanına göre Türkiye‘nin dördüncü kripto para borsası oldu.

Thodex kurucusu kaç para?

Yaklaşık 2 milyar dolarlık bir paranın buharlaştığını hesaplıyoruz.

Thodex kaç TL kaçırdı?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait 2 milyar dolar kripto parayla 8 ay önce kaçtı.

Thodex kac tl kacirdi?

Yaklaşık 2 milyar dolarlık bir paranın buharlaştığını hesaplıyoruz. Bu cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık vakası” diye konuştu.