Teşkilat Kara kim?

Teşkilat Tövbekar gerçekte kim?

Teşkilat dizisinin Tövbekar‘ı Hakan Boyav, 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir’in Ödemiş ilçesinde doğmuştur. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Teşkilat Yıldırım gerçekte kim?

Gürkan Uygun 27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit, Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. Gürcü asıllı olan Uygun, babasının berberlik için çalışmaya gittiği İzmit’te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdi.

Teşkilat Hacker Kimdir?

Dizide dikkat çeken Gürcan, ekibin siber uzmanıdır. Gerçek bir hacker olan Gürcan, bilgisayar, telefon gibi akıllı cihazlara kolayca sızabilmektedir. Ahmet Uğur Say kimdir? 16 Ekim 1986’da Manisa’da doğdu.

Teşkilat çetin kim?

Mustafa Açılan henüz 34 yaşındadır. 22 Şubat 1987’de İstanbul’da dünyaya geldi.2016’dan itibaren film ve dizilerde rol almaya başladı. İlk olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak izleyici onu tanıdı. Daha sonra Babamın Günahları, çocuk dizilerinde rol aldı.

Teşkilat dizisine kimler girdi?

Teşkilat oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde. Teşkilat dizisi oyuncuları arasında Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl yer alıyor.

Gürkan Uygun un esi kimdir?

Şebnem UygunGürkan Uygun / Eşi (e. 2008)

Gürkan Uygun nereli?

Gürkan Uygun (d. 27 Mayıs 1974, Sakarya, Kocaali) Türk tiyatro, dizi ve film oyuncusudur.

Teşkilat hacker Gürcan kim?

34 yaşındaki Ahmet Uğur Say Terazi burcudur. Say, oyuncu ve tiyatro kişiliğiyle tanınmaktadır. Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Ardından Celal Bayar Üniversitesi Yeni Türk Edebiyatı Bölümü’nden yüksek lisans derecesi almıştır.

Ahmet Uğur Say kaç yaşında?

35 yaşında (16 Ekim 1986)Ahmet Uğur Say / Yaş

Teşkilat Çetin öldü mü?

Genç oyuncu Mustafa Açılan, Teşkilat dizisinin 36. bölümünde ağır yara alarak hayatını kaybetti. Oyuncu kadrosundan ayrılan Çetin karakterinin diziden ayrılmasının ardından sosyal medyadan ekip arkadaşları veda mesajları paylaştı.

Teşkilat Çetin Köroğlu kim?

Mustafa Açılan, her Pazar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat‘ın oyuncu kadrosuna dahil oldu. İşte Mustafa Açılan hakkında bilgiler… Teşkilat Çetin kimdir? Teşkilat dizisinin Çetin‘i Mustafa Açılan bir röportajında canlandırdığı karakterle ilgili, ”Teşkilat dizisinde Çetin Köroğlu karakterini canlandırıyorum.

Teşkilat Hulkinin annesi kimdir?

Teşkilat dizisinde Hulki‘nin annesini canlandıran Pervin Ünalp 1968 yılında Amasya’da dünyaya gelen oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Seslendirme sanatçısı, yazar ve yönetmen kimliğiyle de tanınmaktadır.

Teşkilat oyuncuları başkan kim?

Teşkilat Halit Başkan rolünü Turgut Tunçalp canlandıracak.

Memati neden Selviyle evlendi?

Selvi, gönlünü yavaş yavaş Memati‘ye kaptırmaktadır. Memati de onu sevmektedir. Ancak Pusat buna karşıdır. Uzun süre itiraz etse de Memati ile Selvi gizlice nikâhlanır.

Şebnem Ceylan Kimdir?

Oyuncu Gürkan Uygun’un eşi olan Şebnem Uygun, 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2000 yılında katıldığı Biri Bizi Gözetliyor (BBG) adlı yarışma programında ünlenen Şebnem Uygun, burada 4. sezon yer aldı.