Thedox Ceo’su Kim?

Thodex Ceo’su nerede?

20 Nisan 2021’de başlayan kaçış süreci ile ilgili bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Öyle ki Arnavutluk’a gittiği tespit edilen THODEX kurucusu, izini kaybettirmeyi başardı. Uzun zamandır Arnavutluk’un neresinde olduğu bilinmeyen Özer’in Arnavutluk’tan çıktığına dair de hiçbir bilgi olmadığı ifade ediliyor.

Faruk Fatih Özer Kimdir Biyografi?

FATİH FARUK ÖZER‘İN HAYAT HİKAYESİ 1994 yılında Kocaeli’nin Darıca ilçesinde dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır. 2008 yılında Koineks şirketiyle kripto para borsasına giriş yaptı ve 2017 yılında Thodex’i kurdu.

Faruk Fatih Özer kimdir yaş?

Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Özer, son olarak 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu. Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında.

Thodex Ceo’su nereli?

RESMİ kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında. Özer, kaçmadan önce kendisiyle ilgili internet ortamındaki tüm bilgilerini de sildi. Kendisini tanıyanlara göre, Amerika’da eğitim aldı. Faruk Fatih Özer çalışma hayatına 2007 yılında başladı.

Thodex turk mu?

Thodex, kripto paraların alım-satımına aracılık eden Türkiye‘nin ilk global kriptopara borsasıdır. 2017 yılında Faruk Fatih Özer tarafından Koineks ismiyle kurulan şirket, kuruluş zamanına göre Türkiye‘nin dördüncü kripto para borsası oldu.

Faruk Fatih Özer ne kadar dolandırdı?

Kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer‘in 400 bin kişiyi dolandırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada, kız kardeşi Serap Özer ve ağabeyi Gökhan Özer‘in ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde, Özer‘in 18 Nisan’da şirketin tüm belgelerini istediği belirtildi.

Faruk Fatih Özer kaç?

Resmi kayıtlara göre Faruk Fatih Özer 1993 İstanbul doğumlu, yani 28 yaşında. Özer, kaçmadan önce kendisiyle ilgili internet ortamındaki tüm bilgilerini de sildi. Kendisini tanıyanlara göre, Amerika’da eğitim aldı. Faruk Fatih Özer çalışma hayatına 2007 yılında başladı.

Faruk Fatih Özer kimin oğlu?

Özer son güne kadar ailesine en ufak bir bilgi bile vermedi, eşyalarını dahi toplamadan evden ayrıldı. Faruk Fatih Özer‘in babası Zülküf Özer, oğluyla son görüşmelerini, “En son pazar günü eve geldi. Beraber iftar yaptık Biraz durgundu.

Todeks sahibi nereli?

Faruk Fatih Özer, 1994’te Kocaeli’de doğdu. 2017’de Thodex adlı şirketi kurdu. Nisan 2021’de şirketi hakkında başlatılan soruşturma kapsamında şirketin 390 bin üyesinden topladığı 2 milyar dolar ile kaçtığı öne sürülen ve “nitelikli dolandırıcılık” suçundan şirketi hakkında soruşturma başlatıldı.

Todeks sahibi kimdir?

Thodex‘in sahibi Faruk Fatih Özer yurt dışına böyle kaçmış

Thodex Türk borsası mı?

İlk olarak Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Thodex, Türkiye’de kurulan dördüncü kripto para borsası oldu ve kurulduğunda üyelerine 5 farklı kripto para çeşidini sunarak bu konuda da bir ilke imza attı. 2018 yılına gelindiğinde şirket, Türkiye’nin ilk Bitcoin ATM’sini İstanbul’un Nişantaşı semtinde kurdu.

Thodex Kimin şirketi?

Thodex‘in sahibi Faruk Fatih Özer yurt dışına böyle kaçmış

Thodex kaç TL kaçırdı?

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait 2 milyar dolar kripto parayla 8 ay önce kaçtı.

Thodex kac tl kacirdi?

Yaklaşık 2 milyar dolarlık bir paranın buharlaştığını hesaplıyoruz. Bu cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık vakası” diye konuştu.

Prof Dr Faruk Özer hangi hastanede?

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi | Resmi Web Sayfası