Zeytinburnundan Esenler’e nasıl gidilir?

Zeytinburnundan Esenler’e nasıl gidilir?

Zeytinburnu bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Esenler adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 31, 76D, 92, 94Y, 97T, BEYLIKDÜZÜ – SÖĞÜTLÜÇEŞME, BEYLIKDÜZÜ – ZINCIRLIKUYU.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Metro: M1A, M1B.

9 Şub 2022

Esenler hangi metrobüs durağına yakın?

Metrobüsle gelmek isteyenler için, Bayrampaşa – Maltepe durağında inerek, Topkapı Metrobüs durağından geçen 830 Taksim – Otogar otobüs hattına aktarma yaptıktan sonra son durak olan Otogar durağında inip, ulaşım sağlayabilirler.

Esenler’e hangi Otobüs gider?

En çok ziyaret edilen yerlerden Esenler konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  • Otobüs: 33B, 33Y, 79KT, 98Y.
  • Metro: M1B, M7.
  • Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-26, MİNİBÜS: A-27, MİNİBÜS: A-40, MİNİBÜS: A-72.

5 Mar 2022

Esenler metro nereye gider?

Esenler Otogarına M1 Aksaray, Kocatepe, Otogar, Davutpaşa, ZeytinBurnu, Şirinevler, Yenibosna, Dünya Ticaret Merkezi ve Atatürk Hava Limanı metro hattı ile ve Esenler – Otogar metro hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yenikapı Esenler metro kaç dk?

M1B işletmesi, Yenikapı ile Otogar istasyonları arasında M1A hattı ile ortak yapılmaktadır. Otogar İstasyonu’ndan sonra ayrılan hat, Esenler ve Bağcılar Meydan’dan geçerek Kirazlı bölgesinde M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro hattı ile entegre olarak sonlanmaktadır. Sefer Süresi: 25 Dk.

Esenler Otogar hangi iett otobüsleri?

ESENLER OTOGARI 390 YEŞİLPINAR-OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 760 CİHANGİR MAH. – AVCILAR OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 303B SİLİVRİ CEZAEVİ – OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 830 OTOGAR– TAKSİM Hat saatleri için lütfen tıklayınız.

Esenler Otogar a metro ile nasıl gidilir?

METRO İLE ESENLER OTOGARI’NA ULAŞIM Esenler Otogar’a Metro ile gitmek için M1A ve M1B Metro hatlarına binip Otogar durağında inebilirsiniz. Ya da M2 Yenikapı- Hacıosman Metrosu’na binerek Taksim ya da Şişli/ Mecidiyeköy duraklarında inip oradan kalkan otobüslerle Esenler Otogar’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Metrobüs ile Esenler otogarına nasıl giderim?

Esenler Otogarı’na metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Merter Durağı nda inin. Merter’den metroya binip metroyla Esenler Otogarı’na kolayca ulaşabilirsiniz.

33M şu an nerede?

33M otobüs hattının ilk durağı Giyimkent olup son durağı Mecidiyeköy Metrobüs durağıdır. 33M (Giyimkent‎→Mecidiyeköy Metrobüs), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 33M hattında 38 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 51 dakika.

Esenler Metro durağı hangi mahallede?

İETT Esenler Metro Durağı 41.036884 enlem ve 28.887522 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Yavuz Selim Mh. ve Esenler ilçesine bağlıdır.

Üçyüzlü metro hangi mahallede?

Fatih Sultan Mehmet Mh.

Yenikapı Esenler Metro kaç durak?

M1B işletmesinin yapıldığı Yenikapı -Kirazlı Hattı’nda, 13 istasyon bulunmaktadır. Tüm istasyonlarda kapalı oturma alanları ve toplam 96 yürüyen merdiven ile 41 asansör bulunmaktadır.

Yenikapı metrodan Esenler otogara nasıl gidilir?

METRO İLE ESENLER OTOGARI’NA ULAŞIM Esenler Otogar’a Metro ile gitmek için M1A ve M1B Metro hatlarına binip Otogar durağında inebilirsiniz. Ya da M2 Yenikapı– Hacıosman Metrosu’na binerek Taksim ya da Şişli/ Mecidiyeköy duraklarında inip oradan kalkan otobüslerle Esenler Otogar’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Mecidiyeköy Esenler Otogar hangi otobüs gider?

75O (İETT) 75O otobüs hattının ilk durağı Mecidiyeköy Avm olup son durağı Otogar durağıdır. 75O (Mecidiyeköy Avm‎→Otogar), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 75O hattında 20 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 36 dakika.

39O hangi otogara gidiyor?

39O otobüs hattı (Yeşilpınar‎→Otogar), Yeşilpınar durağından başlayıp Otogar durağına gidene kadar 47 duraktan geçiyor. 39O otobüs hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:05’da çalışmaya başlıyor ve 21:35’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.