Yasak elma Çağatay kac yasında?

Yasak elma Emir kaç yaşında?

Serkan Rutkay Ayıköz kimdir? 1991 yılında Denizli’de dünyaya gelen oyuncu, Denizli Anadolu Lisesi ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1.90 boyunda ve 85 kilodur.

Yasak elma Ömer kaç yaşında?

EMRE DİNLER KİMDİR? Manken, dizi oyuncusu. 1995, Hatay Kırıkhan doğumlu. 1.90 m boyunda. 2013 yılında katıldığı Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında 3.cü oldu. Model olarak çalışmalarını sürdürmüş ardından 2018 yılında oyunculuk kariyerine adım attı.

Yasak Elmadaki Kumru kaç yaşında?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Yasak elma Asuman kaç yaşında?

Asuman‘ı Melisa Doğu canlandırıyor. Melisa Doğu kimdir? 1981 yılında İstanbul’da doğan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve oyuncu koçluğu yapmaktadır.

Yasak Elmadaki Yıldız kaç yaşında?

Güzelliği ile birçok yapımda dikkatleri çeken güzel oyuncu Eda Ece, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 20 yaşında olan Eda Ece, başarılı bir eğitim öğretiminin ardından Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu.

Eda Ece kaç yaşında?

31 yaşında (20 Haziran 1990)Eda Ece / Yaş

Yasak elma Serkan kaç yaşında?

31 yaşında (1991)Serkan Rutkay Ayıköz / Yaş

Emre Dinler kac yasinda?

Yasak Elma dizisinde Ömer’e hayat veren Emre Dinler manken, dizi oyuncusudur. 1995, Hatay Kırıkhan doğumludur.

Yasak Elma daki Ömer Hangi dizilerde oynadı?

İlk kez rol aldığı Söz dizisinde hayat verdiği Tahir karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra 2018-2019′da Gülperi dizisinde Mesut, 2020 yılında rol aldığı Sol Yanım dizisinde Barbar karakterini canlandırdı.

Kumru Yıldırım kaç yaşında?

Yıldız ile Çağatay’ın arasına Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı Kumru karakteri girecek. BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ? Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Melis Doğu kaç yaşında?

41 yaşında (14 Şubat 1981)Melisa Doğu / Yaş

Gönül Dağı Asuman kaç yaşında?

Hazal Çağlar 1996 doğumludur. Hazal Çağlar No 10 Studıo Temel Oyunculuk eğitimi aldı. Metin Balekoğlu’ndan Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi aldı. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Yasak Elma Yıldız Evli mi?

Pazartesi 20.00 – Yeni Bölüm. Yıldız gizlice evlendi! Şahika, Yıldız‘ın evliliğinin mutluluğuna gölge düşürecek!

Eda Ece evli midir?

Eda Ece evli değil ancak basketbolcu Buğracan Tuncer ile aşk yaşıyor.

Eda Ece kökeni nereli?

20 Haziran 1990 doğumlu olan Eda Ece 20 yaşında. Aslen İstanbullu olan Eda Ece. Eda Ece, Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okudu. Eda Ece‘nin annesi ev hanımı babası ise elektrik mühendisi.