Çukur daki Sena’nın gerçek adı ne?

Sena kimin kızı?

Sena‘nın da o sırada gözleri bağlı olduğu için kendisini kaçıranların kim olduğunu göremez….

Sena Koçovalı
Tam adı Sena Alp Koçovalı
Takma ad(lar)ı Deniz Kızı
Cinsiyet Kadın

Yamaç ın kızı Masal kim?

27 Temmuz 2018 doğumlu olan Çukur’un Masal‘ının gerçek adı Mila Sancak… Büyümüşte küçülmüş havalarındaki Çukur Masal‘ı Mila Sancak, Hande Aytar Cast ajansına bağlı minik bir oyuncu…

Çukur Sena hangi dizilerde oynadı?

Dilan Çiçek Deniz

  • Alev Alev. 2020. Rüya.
  • Yarım Kalan Aşklar. 2020.
  • Patron. Ela.
  • Çukur. Sena Koçovalı
  • Bodrum Masalı 2016 – 2017. Su.
  • Tatlı Küçük Yalancılar. 2015. Ebru.
  • Kaderimin Yazıldığı Gün. 2014.

Çukur Feyyaz kim?

Hüseyin Soysalan’ın Çukur dizisinde oynadığı Feyyaz karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Burak Deniz kardeşi kim?

Dilan Çiçek Deniz (d. 28 Şubat 1995, Sivas), Türk oyuncudur.

Cukurdaki masal kac yasinda?

1995 yılında Sivas’ta doğan Dilan Çiçek Deniz (Sena Koçovalı), lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu.

Mila Sancak kimin cocugu?

Mila Sancak Yamaç ve Efsun’un Kızı… – Dizilerden Haberler | Facebook.

Dilan Çiçek Deniz burnu estetik mi?

Estetik yaptırmadığını söyleyen Dilan Çiçek Deniz‘in eski fotoğrafları olay oldu. Hiç estetiğinin olmadığını söyleyen 2014 Türkiye Güzeli Dilan Çiçek Deniz‘i sosyal medya affetmedi! Burun ve dişlerine estetik, kaşlarına dövme, göğüslerine silikon yaptıran kraliçenin eski hali pek çok kez paylaşıldı.

Dilan Çiçek Deniz şuan hangi dizide oynuyor?

BluTV’nin İddialı Yeni Dizisi “Yarım Kalan Aşklar”dan Fragman! Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz‘in Rol Aldığı “Yarım Kalan Aşklar”dan Teaser! BluTV’de yayınlanacak dizide Ezel Akay ve Cem Davran da yer alıyor.

Uğur Yıldıran aslen nereli?

Uğur Yıldıran
Doğum Uğur Yıldıran 26 Temmuz 1981
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu, Dansçı, Aksiyon Yönetmeni
Etkin yıllar 2014-günümüz

Çukur Kutay kim?

Çukur dizisinin 3. sezonunda oyuncu kadrosunda dahil olan 1997 doğumlu genç oyuncu Lorin Merhat, daha önce birçok kısa filmde de rol almış bir isim. Zil Çalınca dizisinde Acar karakteriyle izlediğimiz Lorin Merhat şimdi de Çukur‘da Kutay karakterine hayat verecek.

Pınar Deniz nasıl ünlü oldu?

2015 yılında yayınlanan Beyaz Yalan dizisinde oynadığı Azra karakteri dikkatleri üzerine toplmasına sebep olmuş. Daha sonra hayallerinin kapılarını açmasına sebep olan Vatanım Sensin kadrosuna dahil oldu. Bu dizi için teklif geldiğinde eli ayağına dolanan oyuncunun en büyük hayali bir dönem dizisinde oynamakmış.

Dilan Deniz kimin kızı?

Orhan Deniz
Hale Temizyürek
Dilan Çiçek Deniz/Ebeveynleri

Yemin dizisindeki Masal kimdir?

Cansın Mina Gür aynı zamanda da bir Youtuber’dir. Oyunculuk kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Cansın, sonrasında Türk Telekom ve Nesquik markalarının reklam filmlerinde yer aldı. Cansın Mina Gür, Yemin dizisinde başrolde yer almış ve dizide Masal karakterini canlandırmaktadır.

Dilan Çiçek Deniz kime benziyor?

Deniz, “Bensu Soral’la ikinizi çok benzetiyorlar. Sence benziyor musunuz?” sorusunu, “Aslında yan yana geldiğimizde çok benzemiyoruz ama bazı açılardan biz de birbirimizi görüp ‘Aaa burada sana benzemişim’ diyoruz.