Yasak Elma’daki Yıldız kim?

Yasak elma dizisinin yıldızı kimdir?

Yasak Elma dizisinde söylemleriyle dikkat çeken Yıldız karakterine Eda Ece hayat veriyor.

Yasak elmanın Yıldız’ı kaç yaşında?

Eda Ece kimdir? 20 Haziran 1990’da İstanbul’da doğmuştur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdikten sonra, Sanat Tarihi üzerine ders aldı ve bir galeride çalışmaya başladı.

Eda Ece kimdir nerelidir?

20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Tam adı Eda Ece Uzunalioğlu’dur. ‘Ece‘ ismi soyadı değil, ikinci adıdır. Annesi ve babası da İstanbul doğumludur.

Yıldız yasak elma dan çıktı mı?

Yıldız yeniden bir ihanete uğrarken; Kumru ise sinsi planını yapmıştı! Dengeleri değiştiren bu durum sonrasında birde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’nin diziden ayrılacağı ortaya çıktı! İşte merak edilen tüm detaylar…

Eda Ece evli midir?

Eda Ece evli değil ancak basketbolcu Buğracan Tuncer ile aşk yaşıyor.

Eda Ece gercekten hamile mi?

Eda Ece hamile mi? Buğrahan Tuncer’in o paylaşımı gündem yarattı! Bu iddiaları net bir dille yalanlayan Eda Ece, sosyal medya hesabından önceki gün sevgilisiyle aşk pozlarını yayınlamıştı.

Yasak Elma’nın yıldızı evli mi?

Pazartesi 20.00 – Yeni Bölüm. Yıldız gizlice evlendi! Şahika, Yıldız‘ın evliliğinin mutluluğuna gölge düşürecek! Yasak Elma 92. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle!

Eda Ece aslen Malatyalı mı?

Aslen İstanbullu olan Eda Ece. Eda Ece, Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okudu. Eda Ece‘nin annesi ev hanımı babası ise elektrik mühendisi.

Şevval Sam aslen nereli?

Şevval Sam
Sam, Haziran 2018’de Çeşme’de sahnede.
Doğum Türkdeniz Şevval Sam 11 Kasım 1973 İstanbul, Türkiye
Eğitim Marmara Üniversitesi
Meslek Şarkıcı, oyuncu

Yasak elmadan kim ayriliyor?

FOX TV’de izleyici karşısına çıkan ‘Yasak Elma’ dizisinden bir ismin daha ayrılacağı ortaya çıktı. Yeni sezonda ‘Arzu’ karakteri ile ‘Yasak Elma’ya dahil olan Nihan Aypolat’ın kadroya veda edeceği öğrenildi. Karar, dizinin hayranları tarafından sosyal medyada üzüntüyle karşılandı.

Yasak Elma yıldızın yerine kim gelecek?

Yasak Elma‘nın yıldızı Eda Ece gitti, yerine Melis Sezen geldi. Eda Ece, Kanal D’nin ”Maske Kimsin Sen?” adlı yarışma programıyla el sıkışmıştı. Ancak iddiaya göre, Eda Ece’nin oturacağı jüri koltuğuna şimdilerde Sadakatsiz’de rol alan Melis Sezen getirildi.

Eda Ece Malatyalı mı?

20 Haziran 1990 doğumlu olan Eda Ece 20 yaşında. Aslen İstanbullu olan Eda Ece.

Yasak Elma’daki Yıldız evli mi bekar mı?

Pazartesi 20.00 – Yeni Bölüm. Yıldız gizlice evlendi! Şahika, Yıldız‘ın evliliğinin mutluluğuna gölge düşürecek! Yasak Elma 92. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle!

Yasak Elma Yıldız gerçekten hamile mi?

Çağatay’la boşanma aşamasında olan Yıldız, hamile olduğunu duyunca yeniden eşine dönebilir! …

Yasak elma Yildiz kacinci bolumde hamile kaldi?

Yıldız ise Halit’i Ender’in evinde yakaladı. Ancak Yasak Elma 21. son bölüm finalinde ise Halit hiç beklemediği bir haberle karşılaştı. Rahatsızlanan Yıldız hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde Yıldız‘ın hamile olduğu ortaya çıktı ve doktor Halit’e baba olacağını söyledi.