Stadyum programı neden yayınlanmıyor?

Stadyum Programi bitti mi?

Ocak 2011’de TRT’ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1’de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. … Ersin Düzen 10 Ağustos 2021 tarihinde Twitter hesabından TRT’den ayrıldığını açıkladı.

Stadyum TRT yok mu?

TRT‘de yayınlanan “Stadyum” programını sunan spor programı sunucusu Ersin Düzen, 11 yıl görev yaptığı TRT‘den ayrılma kararı aldığını açıkladı. … TRT‘nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum.”

TRT Stadyum hangi günler?

Stadyum, TRT Spor’da cumartesi ve pazar akşamları yayınlanan futbol programı.

Tümer Metin stadyumdan ayrıldı mı?

Tümer Metin, TRT Spor’dan ayrıldı! Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala ile program yapacak – Haberler.

Stadyum programı neden kaldırıldı?

Ersin Düzen paylaşımında, “11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

100 Futbol yayından kalktı mı?

Koronavirüsün Omicron varyantı spor camiasını etkilemeye devam ederken bir haber de futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’den geldi. Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programının koronavirüs sebebiyle 10 Ocak günü ekranlarda olmayacağını duyurdu.

TRT Spor Stadyum olacak mı?

TRT1 ve TRT Spor‘da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırladı ve moderatörlüğünü yaptı. Halen TRT Spor kanalında Stadyum programını hazırlayıp sunmaktadır.

Ersin düzenin yerine kim gelecek?

Ersin Düzen o görevden alındı! Denizlispor Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yeniden yapıldı ve ‘Basından Sorumlu Asbaşkanlık’ görevi Ersin Düzen’den alınarak Taner Atilla’ya verildi.

Stadyum TRT ne zaman başladı?

Ocak 2011’de TRT‘ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1’de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı.

TRT Spor Hedef Süper Lig ne zaman?

Ligde oynanan maçların özetleri ve tartışmalı pozisyonları 16.00dan itibaren TRT SPOR‘da… HEDEF SÜPER LİG‘i Hayri Ülgen yorumluyor.

Ayhan Akman hangi kanalda?

Ayhan Akman (d. 23 Şubat 1977; İnegöl, Bursa) Türk teknik direktör ve eski millî futbolcudur. TRT Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.

Tümer Metin hangi takımı tutuyor?

‘BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU HERKES BİLİR’ “Bir çok futbolcu arkadaşım takım değiştirdi, Fenerbahçe’ye gitti, ‘Doğuştan Fenerbahçeliyim’ dedi. Ben Aziz Başkana söyledim. O camiadaki herkes benim Beşiktaşlı olduğumu bilir.

Rıdvan Dilmen programı neden bıraktı?

Programın sponsorunun sponsorluktan çekildiği ve bu sebeple programın yayından kaldırıldığı ileri sürüldü. Diğer taraftan Dilmen‘in yakın çevresine sağlık sorunları nedeniyle sık sık Londra’ya gitmesi gerektiğini ve bu sebeple yayınlara ara verdiğini söylediği belirtildi.

TRT Spor Rıdvan Dilmen neden yok?

Gazeteci İsmail Er sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, %100 Futbol programına sponsor olan firmanın sahibi hakkında Rıdvan Dilmen‘in bazı ifadeler kullandığı ve bu durumdan rahatsız olan firmanın sponsorluktan çekilmesi sonrası TRT‘nin de ünlü yorumcunun işine son verdiğini belirtti.

%100 futbol hangi günler var?

Peki, Yüzde 100 Futbol TRT Spor’da ne zaman yayınlanıyor, saat kaçta yayınlanıyor? Rıdvan Dilmen ile Erbatur Ergenekon’un sunduğu program TRT Spor’da her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri günün farklı saatlerinde ve maç saatlerinde yayınlanıyor.