Teşkilat Fadi gerçekte kimi canlandırıyor?

Teşkilat dizisinde Fadi kimi canlandırıyor?

Birbirinden değişik operasyonlarla dünyadaki bütün ülkelerde faaliyet gösteren Şirket adlı terör örgütüne karşı savaş verilir. Şirket, Doğu Akdeniz ve Orta Doğu ile ilgilenmesi için Filistinli Zayed Fadi’yi (Mehmet Usta) seçer.

Fadi gerçekte kim?

Ortadoğu uzmanlarına göre Dahlan, Ortadoğu’nun gelmiş geçmiş en büyük karanlık isimlerinden biridir. Teşkilat dizisinde yer verilen Zayed Fadi, Dahlan karakter ile birebir uyuşuyor. Hatta dizide kullanılan Fadi isminin Dahlan’ın aslında lakabı olduğu belirtiliyor. Zayed isim de BAE Emiri Bin Zayed’in ismidir.

Fadi kaç yaşında?

20 Şubat 1979 Düzce doğumlu olan Mehmet Usta, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Teşkilat Zayed Fadi nereli?

Aslen Trabzon’lu olan oyuncunun ailesi küçük yaşlarda babasının ve amcalarının iş kurduğu İstanbul’a taşındı. Doğum yeri İstanbul olmasa da ilk yaşına İstanbul’da girdi ve yaşamını burada büyüyerek devam ettirdi. İlkokulu Aksaray Mahmudiye İlkokulu’nda, orta okul ve liseyi İstanbul Davutpaşa Lisesi’nde okudu.

Teşkilat Yıldırım gerçekte kimi canlandırıyor?

Gürkan Uygun 27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit, Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. Gürcü asıllı olan Uygun, babasının berberlik için çalışmaya gittiği İzmit’te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdi.

Teşkilat Fadi oğlu kim?

Teşkilat dizisinde Amir karakteri dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinde Fadi‘nin oğlu olan Amir karakterini Oğuzhan Kayra Koç canlandırıyor.

Fadi oldu mu?

METE BAŞKAN, FADİ‘Yİ ÖLDÜRDÜ MİT’in planıyla yakayı ele veren Fadi, cebinden çıkardığı çakıyla Mete’ye saldırmak istedi. Ancak bunu fark eden Mete, karşı hamle yaptı ve o çakıyla Fadi‘yi öldürdü. Dizinin ilk sezonunda Zayed Fadi karakterini canlandıran Mehmet Usta da Teşkilat dizisine veda etti.

Teşkilat kimi anlatıyor?

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara’da yapılıyor. Birçok izleyicinin “gerçek olayları mı anlatıyor” diye merak ettiği Teşkilat dizisi, bir grup Milli İstihbarat Teşkilatı görevlisinin iş yaşamlarını ve özel hayatlarını konu alıyor.

Teşkilatın amiri kimdir?

Teşkilat dizisinde Amir karakteri dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinde Fadi’nin oğlu olan Amir karakterini Oğuzhan Kayra Koç canlandırıyor.

Mehmet Usta kaç yaşında?

49 yaşında (20 Şubat 1973)Mehmet Usta / Yaş

Teşkilat Cetin Koroglu kimdir?

İşte Teşkilat Köroğlu karakterini canlandıran Mustafa Açılan’ın biyografisi: Mustafa Açılan 22 Şubat 1987, tarihinde İstanbul’da doğdu. 2016 yılından itibaren film ve dizilerde yer almaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi olmuş dizisinde Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak yer almıştı.

Fadi nin oğlu Amir kim?

Teşkilat dizisinde Fadinin oğlu olan Amir karakterini Oğuzhan Kayra Koç canlandırıyor.

Teşkilat Fadinin eline ne oldu?

METE BAŞKAN, FADİ’Yİ ÖLDÜRDÜ MİT’in planıyla yakayı ele veren Fadi, cebinden çıkardığı çakıyla Mete’ye saldırmak istedi. Ancak bunu fark eden Mete, karşı hamle yaptı ve o çakıyla Fadi’yi öldürdü. Dizinin ilk sezonunda Zayed Fadi karakterini canlandıran Mehmet Usta da Teşkilat dizisine veda etti.

Fadi ne oldu?

MİT’in planıyla yakayı ele veren Fadi, cebinden çıkardığı çakıyla Mete’ye saldırmak istedi. Ancak bunu fark eden Mete, karşı hamle yaptı ve o çakıyla Fadi‘yi öldürdü.

Teskilattan Zehra ayriliyor mu?

Teşkilat dizisinin 16. bölümünde Zehra, Halit Başkan’a kaleme aldığı veda mektubunda “Ayrılık vakti geldi. Kızımı hem annesiz hem babasız bırakabileceğimi sanmıyorum. Bu benim görevimi de layığı ile yerine getirmeme mani olacak.