Sebahattin Yıldız kimdir nerelidir?

Yıldızlar Holding Sebahattin yildiz kimdir?

YILDIZLAR SSS HOLDİNG Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin YILDIZ, ticaret geleneğine sahip bir ailenin üçüncü kuşak temsilcilerindendir. SÖĞÜTSEN SERAMİK FABRİKASI Söğüt Seramik adıyla 1973 yılında kurulan tesise 2000 yılında ortak olunmuş, 2003 yılında da tamamı satın alınmıştır.

Sabahattin Yıldız kaç yaşında?

62 yaşında (1960)Sabahattin Yıldız / Yaş

Fehmi Yıldız kimdir?

Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Yıldız Entegre) sahibi Fehmi Yıldız, İzmit’te (Aslanbey) dünyanın en uzun MDF presine sahip günlük 1000 metreküp kapasiteli fabrika kurdu. Yıldız‘ın 5 fabrikası, tutkal, sunta, kontrplak, MDF ve MDF profil, melamin kaplama, laminant parke üretiyor.

Yıldızlar SSS Holding ne iş yapar?

Grubumuzun faaliyet alanlarını ağırlıklı olarak; “Madencilik”, “Seramik-Granit” ve “Enerji-Petrol” sektörleri oluşturmaktadır. Bunların yanı sıra inşaat, nakliye, sigorta, turizm vb. sektörler de ticari iştigal alanlarımız arasında yer almaktadır.

Edip Eren kimdir?

Hayal gücü ve gözlem yeteneği oldukça güçlü olan Müfit Eren‘i uzun yıllardır tanırım. Yıldızlar İnşaat ve Yıldızlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı olan Eren, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur.

Yıldız Entegre kime satıldı?

Yıldız Entegre‘nin sahibi olan Yıldızlar Yatırım Holding, konkordato ilan eden Yıldız Sunta için resmi kurumlara başvurusunu yaptı. Anlaşma sağlanırsa her ikisinin sahibi de Yıldız Ailesi üyesi yani akraba olan Yıldız Sunta’nın bir kısmı veya çoğunluğu Yıldızlar Yatırım Holding’e satılacak.

Yıldız Sunta ne zaman kuruldu?

Şirketimiz 1976 yılında Gaziantep’te Anonim Şirket olarak kurulmuştur. Ünvanında değişik tarihlerde yapılan tadilatlarla bugünkü halini almıştır. Şirketimiz Orman Ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir ve sektörde % 20 ‘lİk bir paya sahiptir.

Yıldızlar Holding ne iş yapar?

Grubumuzun faaliyet alanlarını ağırlıklı olarak; “Madencilik”, “Seramik-Granit” ve “Enerji-Petrol” sektörleri oluşturmaktadır. Bunların yanı sıra inşaat, nakliye, sigorta, turizm vb. sektörler de ticari iştigal alanlarımız arasında yer almaktadır.

Müfit Eren nereli?

Diyarbakırlı işadamı Müfit Eren, Kulp ilçesine 225 milyon dolarlık yatırım yaparak doğduğu yere borcunu ödemeye çalışıyor.

Edip Eren nereli?

yıldızlar inşaat ve yıldızlar enerji yönetim kurulu başkan yardımcısı ve genel müdürü olarak görev yapmakta olan edip eren 1971 diyarbakır doğumlu. evli ve iki çocuk babası olan edip eren, yıldız teknik üniversitesi inşaat mühendisliği bölümü mezunudur.

Yıldız Entegre battı mı?

İflasın eşiğine gelen, işçiye parasını ödemeyen Yıldız Sunta, 2019 yılında kapandı. Daha sonra Yıldız Entegre tarafından alınan fabrikanın borçları ödenmeye başlandı ve mahkeme kararı ile konkordato kaldırıldı.

Yıldız Entegre neden kapandı?

Türkiye’nin en büyük 250 firmasından biri olan Yıldız Sunta MDF geçtiğimiz yıl üretimi durdurmuştu. Kartepe ilçesinde 21 yıldır üretim yapan firma ekonomik krizden etkilenmiş ve işçi maaşlarını bile ödeyememişti. Geçen yıl ekonomik nedenlerle üretimi durdurarak konkordato ilan etmişti.

Yıldız suntayı kim aldı?

Ekonomi nedeniyle konkordato talep eden Kocaeli’nin önemli sanayi kuruluşlarından Yıldız Sunta fabrikası yeni sahibi Yıldız Entegre için gün sayıyor.

Yıldız Sunta MDF sahibi kim?

Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Yıldız Entegre) sahibi Fehmi Yıldız, İzmit’te (Aslanbey) dünyanın en uzun MDF presine sahip günlük 1000 metreküp kapasiteli fabrika kurdu.

Fehmi yıldız kim?

Yıldızlar Holding, Kocaeli merkezli holding kuruluşu….Yıldızlar Holding.

Endüstri Orman ürünleri, Tutkal, Gübre, Kimya, Enerji, Sigorta, İnşaat, Liman İşletmeciliği, Deniz taşımacılığı
Kilit kişiler Fehmi Yıldız (Yönetim Kurulu Başkanı)
Çalışan sayısı 1500 >
Website yildiz.com