Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor bu akşam kim elendi?

SURVİVOR‘DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ? Survivor yarışmasında gelen SMS oyları ile rakiplerine göre daha düşük oyu alarak elenen isim Sercan oldu.

Survıvor kim elendi?

SURVIVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star’da bu hafta eleme adayları Yasin, Gökhan, Yunus Emre ve Nagihan olmuştu. Yarışmaya veda eden isim Yunus Emre oldu.

Survivor’da bu hafta kim elenir?

Survivor‘da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu! Survivor‘da elenen isim bu hafta herkesi şoke etti. Survivor‘da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından 3 kişi elemeye kalmıştı. SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Gizem Kerimoğlu Survivor‘dan elenerek büyük final hayallerine veda etti.

Survivor dun aksam kim elendi 2 Mart?

Cumartesi günü ilk eleme adayı Evrim olmuştu. İkinci eleme adayı Aşkım seçilirken, 3. ve 4. eleme adayları Yasin ile Gökhan oldu. Adaya veda edecek olan isim 2 Mart akşamı yapılan oylama sonucunda belli oldu. Oylananın ardından Survivor‘a veda eden isim Aşkım oldu.

Survivor da kim kavga etti?

Survivor All Star 2022’deki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Konseydeki çekimlerin tamamlanmasının ardından Hikmet’in üzerine yürüyen Yasin, fiziki saldırıda bulundu. Survivor ekibi stüdyodaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8’de yayınlanmadı.

Sorwayvir kim elendi 2022 bugün?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar gönüllüler takımından Yunus Emre, Yasin, Gökhan, ünlülerden de Nagihan olmuştu. Noter onaylı SMS oylamasına göre Survivor’dan elenen isim Yunus Emre oldu.

2022 Survivor’a kim veda etti?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan olmuştu. Acun Ilıcalı halktan gelen SMS oylaması sonuçlarını açıkladı. Yapılan oylamaya göre 2 Mart tarihinde Survivor’a veda eden yarışmacı Aşkım oldu.

Survivor Ayşe elendi mi?

Survivor 2021′ yarı finalinde elenen, Ayşe Yüksel, kendisine yöneltilen soru üzerine şaşırtan bir açıklama yaptı.

Survivor 2022 Kim Elendi?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar gönüllüler takımından Yunus Emre, Yasin, Gökhan, ünlülerden de Nagihan olmuştu. Noter onaylı SMS oylamasına göre Survivor‘dan elenen isim Yunus Emre oldu.

2 Mart Survivor Kim Elendi?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan olmuştu. Acun Ilıcalı halktan gelen SMS oylaması sonuçlarını açıkladı. Yapılan oylamaya göre 2 Mart tarihinde Survivor‘a veda eden yarışmacı Aşkım oldu.

Survivor kim birleşmeyi garantiledi?

Survivor All Star’da birleşme partisinin heyecanı yaşanmaya başlandı. Birleşme partisine katılmayı garantileyen ilk iki isim Elif ve Berkan olmuştu. Yayınlanan yeni bölümün ardından 3. ve 4. isim de netleşti. Böylece kadınlarda Nagihan, erkeklerde ise Anıl birleşme partisini garantileyen 3. ve 4. isim oldular.

Survivor Yasin kimle kavga etti?

Survivor son bölüme Yasin ve Hikmet arasında yaşanan kavga damga vurdu. Dün akşam Survivor‘da konsey esnasında Yasin ve Hikmer arasında ipler gerildi. Konseyin sonunda sinirlerine hakim olamayan Yasin‘in Hikmet’e saldırması ekrana yansıdı.

Survivor Sürgün adasına kim gitti?

Cumartesi günü gerçekleşen ilk dokunulmazlığı ünlüler kazanmıştı. Gönüllüler ise oy birliği ile Yunus Emre’yi sürgün adasına gönderdi. İkinci eleme adayı ise Yasin oldu.

Soyvarvır kim elendi 2022 13 Mart?

Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi. Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış’ın ismini verdi. Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor kim elendi 9 Mart 2022?

Bu dört yarışmacı için daha önce yapılan SMS oylaması sonuçları konseyde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oy sonuçlarına göre 9 Mart tarihinde Survivor‘dan elenen isim Birsen oldu.