Samsung Galaxy Watch 4 kaç TL?

Samsung Watch 4 şarjı ne kadar gidiyor?

Galaxy Watch 4‘ün pil ömrü 7 gün olabilir Samsung‘un yeni akıllı saati Galaxy Watch 4, söylentilere göre yedi güne kadar pil ömrüne sahip olacak. Normal şartlarda Google’ın Wear OS işletim sistemi pil tarafında yoğun kullanımıyla bilinir.

Samsung Watch 4 kaç dolar?

Amazon Kanada’da yayınlanan bilgilere göre Samsung Galaxy Watch 4 ailesi 27 Ağustos’ta satışa sunulacak. Akıllı saatin başlangıç fiyatı ise 250 dolar olacak.

Samsung Watch 4 ne zaman çıktı?

Türkiye’de 1 Eylül tarihinden itibaren ön satışa sunulacak olan Galaxy Watch4 ve Galaxy Watch4 Classic, 22 Eylül’de de genel satışa çıkacak.

Samsung Watch 4 hangi telefonlarla uyumlu?

Samsung Galaxy Watch, Gear uygulamasıyla birlikte gelen Samsung telefonları ile çalışıyor. Ancak, diğer yeni ve eski Android telefonlarla da uyumlu. Sadece Android 5.0 veya daha üst Android sürümüne sahip olmak gerekiyor.

Samsung akıllı saat şarjı ne kadar gidiyor?

Samsung Galaxy Watch mükemmel pil ömrü ve spor izleme özellikleri ile Android için mükemmel bir akıllı saattir. Samsung‘un yeni Galaxy Watch akıllı saatini tek bir şarj ile, yoğun kullanıma rağmen 3-4 gün kullanabilirsiniz. Daha az yoğunlukla şarjı, 5-6 güne kadar dayanmaktadır.

Samsung Galaxy Watch 4 nasıl şarj edilir?

Kablosuz şarj cihazını şarj aletine bağlayın ve şarj aletini bir elektrik prizine takın. Galaxy Watch Active’in arka yüzünün merkezini kablosuz şarj cihazının merkezi ile hizalayarak Watch Active cihazını kablosuz şarj cihazına yerleştirin. Saatinizin şarjı dolduktan sonra şarj cihazını prizden çıkartın.

Samsung Galaxy Watch 4 suya dayanıklı mı?

Samsung Galaxy Watch 4, 5ATM artı IP68 derecesine sahiptir, yani su hasarına karşı tamamen güvenli olmasa da, suya oldukça dayanıklıdır ve yüzme gibi aktiviteler için güvenlidir. Ayrıca MIL-STD-810G derecesine sahiptir, yani dış gövdesi sert düşmelere karşı da oldukça dayanıklıdır.

Samsung Galaxy Watch 4 su geçiriyor mu?

Samsung Galaxy Watch 4, 5ATM artı IP68 derecesine sahiptir, yani su hasarına karşı tamamen bağışık olmasa da, suya çok dayanıklı ve yüzme gibi aktiviteler için kullanımı güvenlidir. Ayrıca MIL-STD-810G derecesine sahiptir, bu da dış gövdesinin ağır düşmelere karşı oldukça dayanıklı olduğu anlamına gelir.

Samsung Galaxy Watch ne zaman çıktı?

Samsung Galaxy Watch serisi

Üretici(ler) Samsung Electronics
Çıkış tarihi Ağustos 2018
İşletim sistemi Tizen

Samsung Watch 5 ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy Watch 5 Çıkış Tarihi Ne Zaman? Güney Kore merkezli TheElec tarafından yayınlanan rapora göre Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Classic, 2022 yılının ortalarına doğru tanıtılacak ve satışa sunulacak.

Samsung akıllı saat hangi telefonlarla uyumlu?

Akıllı saat, Android 5.0, iOS 9.0 ve bu işletim sistemlerinin tüm üst sürümlerine sahip akıllı telefonlarla eşleştirilip kullanılabilmekte.

Samsung Galaxy Watch 4 Apple uyumlu mu?

Pratik olarak piyasaya sürülen tüm akıllı saatler, üretici tarafından oluşturulan bir uygulama aracılığıyla hem Android hem de iOS ile uyumludur, ancak hepimizin bildiği gibi, bir dizi sınırlama (örneğin arama yapma) vardır.

Samsung Watch 3 şarjı kaç gun gidiyor?

Bluetooth özelliği tüm gun açık bırakınca yaklaşık 1.5 gün kadar şarjı idare edebiliyor.

Samsung Watch 3 şarj süresi ne kadar?

Egzersiz yoğunluğu azaldığında ise pil ömrü iki günün biraz üzerine çıkıyor. Galaxy Watch 3‘ün pili tamamen boşken yaklaşık 2,5 saat içinde doluyor.

Akıllı saat nasıl şarj edilmeli?

Saat nasıl şarj edilir?

  1. Güç kablosunun USB ucunu, bilgisayarınızdaki USB bağlantı noktası veya elektrik prizine takılmış USB-AC adaptörü gibi bir güç kaynağına bağlayın.
  2. Şarj aletinin iki yanındaki düğmelere basıp saatin arkasındaki şarj bağlantı noktasına yerleştirmek suretiyle şarj aletini saate bağlayın.