9 Ocak da Teşkilat var mı?

Teşkilat 9 Ocak var mı?

Teşkilat 9 Ocak 2021 Pazar günü saat 20:00’de yeni bölümü TRT 1’de yayınlanacak. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl oyunculuk yapıyor.

Teşkilatın yeni bölümü var mı?

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Bu hafta ekrana gelmeyen Teşkilat yeni bölüm önümüzdeki hafta Pazar günü 9 Ocak 2022’de kaldığı yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümünde Ceren ile Elçi, Almanya’ya giderek örgüt için çalışmalarda bulunmaktadır.

Teşkilat Yeni Bolum kacta?

Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle! TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ve yeni bölümde seyircileri neler bekleyecek merak konusu oldu. TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisi her pazar saat 20:00’de seyircisi ile buluşuyor.

Bu gece Teşkilat var mı?

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM VAR MI YOK MU? 9 Ocak 2022 Pazar TRT 1 yayın akışına göre Teşkilat dizisinin heyecan dolu 29. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında takipçileriyle buluşacak.

Teşkilat 9 Ocak 2022 var mı?

Teşkilat yeni bölümüyle 9 Ocak Pazar 2022 bu akşam TRT 1 ekranlarına gelecek. Dizi geçtiğimiz hafta yılbaşı arası yapmıştı. Bu yüzden yeni bölüm bugün yayınlanacaktır.

Teşkilat ne zaman oynuyor 2022?

İşte Teşkilat Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı… Teşkilat 27 Şubat 2022 Pazar Günü yayın saatinde TRT1 ekranlarında olacak…

Teşkilat 11 bölüm yayınlandı mı?

Teşkilat 11. bölüm pazar akşamı sevenleri karşısına çıktı. İzleyenler merakla Teşkilat 12. yeni bölüm fragmanını bekliyordu ve fragman ekrana geldi. Son bölümde ekip Fadi’nin anbean peşindeyken, Fadi ise seçimlerdeki tek rakibi Kasım’ı ortadan kaldırma peşindedir.

Teşkilat ilk sezon kaç bölüm?

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun paylaşmaktadır. 1. sezonu 14 bölüm süren dizinin 2. sezonu, 15. bölümüyle 26 Eylül 2021 tarihinde yayınlanmaya başladı.

TRT 1 Teşkilat saat kaçta başlıyor?

Teşkilat dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer alırken Teşkilat 37. bölümünden itibaren Pazar akşamları seyircilerin en çok merak ettiği dizi olmaya aday. Teşkilat 6 Mart 2022 Pazar günü saat 20:00’de yeni bölümü TRT 1‘de yayınlanacak.

TRT 1 Teşkilat saat kaçta?

Teşkilat dizisi TRT 1‘de her pazar akşamı saat 20:00’da başlıyor. Geçen haftanın özetiyle 20:00’da başlayan Teşkilat 40-45’daya yakın özet yayınlanıyor. 10-15 dklık bir reklamdan sonra 21:00 gibi yeni bölüm yayınlanıyor. Teşkilat reklamsız 2 saat 15 dakika sürüyor.

Teşkilat bugün saat kaçta?

Teşkilat ne zaman, hangi gün? Teşkilat dizisi her pazar TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Teşkilat dizisi saat 20:00’de ekrana geliyor.

Teşkilat ne zaman hangi gün?

Teşkilat her Pazar günü saat 20:00 ‘da TRT 1’de yayınlanıyor.

Teşkilat ne zaman yayınlanacak?

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisi her Pazar saat 20:00’da seyircisi ile buluşuyor.

Teşkilat 11 bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İşte, Teşkilat 11. son bölüm detayları… TRT1’in dikkat çeken dizisi Teşkilat yeni bölümü ile ekrana geldi. Son bölümüyle yine heyecan yaratan dizinin yeni bölüm fragmanı da yayımlandı.

Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, DenizBaysal Yurtçu, Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların yer aldığı TRT1 ekranlarının fenomen dizilerinden Teşkilat yeni sezon 26 Eylül Pazar günü izleyicisiyle buluşacak.