St Regis Istanbul sahibi kim?

St Regis Hangi grubun?

starwood hotels grubunun high-luxury konsepti ile hizmet veren markası.

St Regis hangi ülke?

Regis Oteli (İngilizce: The St. Regis New York) Manhattan’da yer alan beş yıldızlı bir otel.

St Regis istanbul kaç odalı?

Bu otel 118 odalıdır.

Spago hangi otelde?

Herkesin Oscar Ödül Töreni’ndeki yemekleri hazırlayan şef olarak bildiği Wolfgang Puck‘ın alametifarikası Spago, The St. Regis İstanbul Otel‘de.

Spago kimin?

Avusturya’dan 24 yaşında ABD’ye göç etmiş olan şef Wolfgang Puck (Pak okuyun), 1982 yılında Los Angeles’ta açtığı Spago isimli restoranla üne kavuşmuş ve bugün dev bir restoran imparatorluğunun sahibi olmuş.

Spago da ne yenir?

Kaliforniya mutfağı üzerine olan restoranın zaman içerisinde oluşmuş imza tabaklarından, Somonlu, Havyarlı pizza, Butter Lettuce ve Organik Tavuk Spago İstanbul’un menüsünde sunuluyor. 4 aylık dönemelerde değişen menüde klasikler kalırken, mevsimsel tazeliğe göre yeni yemekler ekleniyor. 2019 yazı için hazırlanan …

Spago istanbul ne yenir?

Kaliforniya mutfağı üzerine olan restoranın zaman içerisinde oluşmuş imza tabaklarından, Somonlu, Havyarlı pizza, Butter Lettuce ve Organik Tavuk Spago İstanbul‘un menüsünde sunuluyor. 4 aylık dönemelerde değişen menüde klasikler kalırken, mevsimsel tazeliğe göre yeni yemekler ekleniyor. 2019 yazı için hazırlanan …

Spago Restaurant kimin?

İki Michelin yıldızlı Şef Wolfgang Puck‘ın 5 milyon dolarlık yatırımla Nişantaşı’nda açtığı Spago, Hollywood yıldızlarının da tercihi. Üst üste 21 sene boyunca Oscar ödül törenlerinin resmi partilerini düzenleme başarısı gösteren, dünyanın en çok bilinen şeflerinden Wolfgang Puck‘ın restoranı Spago artık Türkiye’de.