Tesettür deniz kıyafetine ne denir?

Tesettür pareo nedir?

Günümüzde tesettürlü hanımlar için özel üretilen pareolar ise kapalı mayolarla birlikte kolayca kombinlenebilir. Gösterişli ve desenli kumaşların kullanıldığı pareolar birçok yerde kullanılıyor. Denizden veya havuzdan çıktığınızda kıyafetinizi saklamak için tesettür formda tasarlanan pareoları kullanabilirsiniz.

Haşema su geçiriyor mu?

Bunun yanı sıra haşemalar, çeşitlilik bakımından tulumlu, tam tesettür, yarım tesettür, jileli gibi pek çok farklı model barındırmaktadır. Günümüzde tasarlanan kaliteli haşema modellerinin özellikleri su tutmaması ve çabuk kurumasıdır. Ayrıca ıslandıklarında vücudunuza yapışmazlar.

Haşema nerede bulunur?

FİRMA ADRES TELEFON
BURCU EŞARP ÇUKURAMBAR KIZILIRMAK MAH.ÜNİVERSİTE CAD. AMBROSİA İŞ MERKEZİ K:2 NO:18/31 0541 255 03 56
BİLGE BUTİK DİKMEN CAD. 325/A (MİGROS YANI) 0312 433 58 12
ALEYNA GİYİM 12.CAD 365.SK.NO:4/B DEMETEVLER 0312 336 39 37
UMUT İÇ GİYİM ANAFARTALAR çARşISI GİRİŞ KAT NO:72-79 0312 309 13 78

Haşema kumaşı nedir?

Her beden, desen ve renkte bulabileceğiniz haşema modelleri,hareket özgürlüğünü kısıtlamaması ve dinin gerektirdiği koşullara uygun olması için likralı kumaşlardan üretildi. Likralı kumaşların €’i polyemid, ‘si ise, elastan oluşmuştur.

Tesettür mayoda hangi kumaş iyidir?

Tesettür mayolarda naylon kumaş ve polyester kumaş yerine kol ve bacak bölümlerinde jarse kumaş kullanılan modeller tercih edilmelidir.

Haşema Mayo ne kadar?

indirimle Chelly Kadın Likralı Dijital Desenli Uzun Kollu Tam Kapalı 9620 Tesettür Mayo 211 TL’ye, & indirimle Haşema Çizgili Palmiye Desenli Lacivert Tesettür Mayo 513 TL’ye, 3 indirimle Moda Çizgi Tam 15186 Tesettür Mayo 250 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Pareo Niçin Kullanılır?

Pareo, baskılı, desenli ya da düz büyük ebatlı eşarp tarzında bir çeşit şaldır. Kadınlar omuzlarından veya göğüslerinden, diz kapaklarına kadar vücudu örtmek için tercih edilir.

Pareo kumasi nedir?

Pareo, diktörtgen boyutlarda bir kumaştır, kumsalda bikini veya mayo üstüne vücudu güneş ışınlarından korumak amacıyla sarılır. Dikim: Kumaşı 1,15’e 2 metre ebadında bir dikdörtgen şeklinde kesin.

Haşema ile termal havuza girilir mi?

Mayo, bikini ve haşema tarzı ürünlerin kullanımında termal su vücudunuza temas ettiği için mineral ve sıcaklığından yararlanılmaktadır.

Haşema fiyatları ne kadardır?

Tesettür Mayo Sıkça Sorulan Sorular

  • %5 indirimle Haşema Lacivert Taş İşlemeli Çapraz Tesettür Bone Tesettür Mayo 149 TL’ye,
  • %20 indirimle Chelly Kadın Likralı Dijital Desenli Uzun Kollu Tam Kapalı 9620 Tesettür Mayo 211 TL’ye,
  • %26 indirimle Haşema Çizgili Palmiye Desenli Lacivert Tesettür Mayo 513 TL’ye,

Kapalı kadınlar için mayoya ne denir?

Tesettür mayosu, alternatif mayo veya diğer adıyla burkini, vücudun büyük bölümünü açıkta bırakan yüzme kıyafetlerinin yerine bayanlarda sadece yüz, eller ve ayaklar dışında tüm vücudu kapatan; erkeklerde ise dizaltından ve göbeğe kadar olan kısmı kapatan, yüzmeye ve ıslanmaya uygun değişik kumaş türleri ile üretimi …

Haşemada hangi kumaş daha iyi?

Kumaş Kalitesi Tesettür mayolarda naylon kumaş ve polyester kumaş yerine kol ve bacak bölümlerinde jarse kumaş kullanılan modeller tercih edilmelidir.

Mayo kumaşı nedir?

Polyester kumaşıdır. Adı üzerinde dokuma, dokunarak üretilen vücudun suya temas etmesini sağladığı için tesettür mayolarda kullanılmaktadır. Dokuma kumaşlı ürünlerin kendi içinde kaliteli ve kalitesiz olanları vardır.

Mayo hangi kumaştan olur?

Polyester kumaşıdır. Adı üzerinde dokuma, dokunarak üretilen vücudun suya temas etmesini sağladığı için tesettür mayolarda kullanılmaktadır. Dokuma kumaşlı ürünlerin kendi içinde kaliteli ve kalitesiz olanları vardır.

Raşel kumaş mayo nedir?

Raşel kumaş gündelik olarak kullanılan pek çok farklı eşyanın kaplamasında kullanılır. Özellikle masa örtüsü ve bayrak yapımı gibi alanlarda kullanılan raşel kumaş polyester iplikten örme yöntemi ile hazırlanmıştır. Kullanışlı yapısı ile ön plana çıkan raşel kumaş hem yerli imalat hem de ithal olarak bulunmaktadır.