Ayşe Survivor da kimi söyledi?

Survivor Ayşe Aleynanın kardeşine ne dedi?

Survivor‘da olaylar set dışına taştı Ayşe Yüksel ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun aileleri kapıştı! Ayşe‘nin ailesi Aleyna’nın kardeşine ‘yaratık’ demiş

Survivor Ayşe kimi potaya soktu?

Survivor 2021’de haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan İsmail, Ayşe‘yi potaya koymuştu. İsmail bu kararı nasıl aldığını işte böyle anlattı…

Haftanın 3 eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star’da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti ve Berna sürgün adasına giderek 3. eleme adayı oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası dokunulmazlığı kazanan takım ünlüler olurken, 3. eleme adayı Berna oldu. Ünlüler takımından performans 1. si Batuhan ise 4. eleme adayı olarak Mert’i seçti.

Survivor 3 eleme adayı kim?

28 Şubat Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf gönüllüler takımı olurken 3. eleme adayı Yasin oldu. Performans birincisi Seda’nın söylediği isim ise Gökhan olurken, eleme potası Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan dörtlüsüyle oluşmuş oldu.

Survivor Aleyna annesi ne dedi?

ALEYNA‘NIN ANNESİ, ACUN’A SİTEM ETTİ Twitter’daki paylaşımlarına devam eden Kalaycıoğlu, son paylaşımında “Sizin de çocuklarınız var, kızımı ve beni reyting malzemesi yaptınız” ifadelerini kullanmıştı.

Ayşenin annesi cansuya ne dedi?

Trafik kazasının sonucunda Cansu Kalaycıoğlu görme, işitme, konuşma gibi birçok yetisini kaybetmişti. İddia edilene göre de bu yarışmaya Aleyna Kalaycıoğlu’nun kardeşi Cansu Kalaycıoğlu’nun katılmasına yarışmacı Ayşe’nin annesi enteresan bir eleştiri yaparak, “Yaratık oy toplamak için gelmişsiniz” ifadelerini kullandı.

Poyraz kimi aday gösterdi?

Acun Ilıcalı’nın kararını sorması üzerine Poyraz eleme adayı olarak Batuhan’ın ismini söyledi.

Survivor’da ismail kimi aday gösterdi?

Survivor 2021’in 14 Haziran gecesi yayınlanan bölümünde İsmail birinci dokunulmazlık oyununu kazanarak, takım arkadaşlarını da villa ödülüne götürdü. Gecenin sonunda İsmail eleme adayı olarak Dora’nın ismini verdi. Böylece Survivor‘da haftanın ilk eleme adayı Dora oldu.

Survivor 3 eleme adayı kim oldu 2022?

Survivor 2022‘de son dokunulmazlık ardından kaybeden gönüllüler takımı ada konseyine çıktı. En fazla eleme adayı oyu alan Evrim haftanın 3. eleme adayı seçildi.

Survivorda 3 aday kim oldu 2022?

Survivor’da Ünlüler takımı 3.eleme adayı olarak Aşkım’ı çıkardılar. Gönüllüler takımından performans birincisi Berkan ise 4.eleme adayı olarak Ezgi’nin ismini verdi. Bu haftanın eleme adayları Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi oldu.

Survivor 3 eleme adayı kim oldu 9 Mart?

Oylama sonucunda Mert 3. aday oldu. Performans birincisi Batuhan ise Barış’ın ismini verdi. Böylece haftanın eleme potası Yasin, Birsen, Mert ve Barış şeklinde oluştu.

Ayşe nin ailesi Cansu’ya ne dedi?

Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesinin iddiasına göre Ayşe Yüksel’in ailesi hem Aleyna’ya hem de engelli kardeşi Cansu‘ya hakaret etmiş, Cansu Kalaycıoğlu ‘yaratık’ ifadesini kullanmıştı.

Aleyna ve Ayşenin aileleri tartışması nedir?

İşin aslı Ayşe’nin ailesi ile Aleyna‘nın annesi arasında bir gerilim var. Aile çekiminde Ayşe’nin bir sözünden dolayı ‘Aleyna‘nın ailesine antipati besliyormuş gibi’ bir algı oluşmuş. Ardından Aleyna‘nın annesi sosyal medyada açıklama yapmış. Aslında Ayşe’nin sözleri yanlış anlaşılmış.

Aleyna’nın annesi Acuna ne dedi?

Acun Ilıcalı ise Aleynanın annesi Zuhal Kalaycıoğlu’nun aylar önce kendisine gönderdiği bir videoyu açıkladı. Ilıcalı, Survivor’da bu sene aile ödülü oyunu yapmalarının tek nedeninin Aleynanın kız kardeşi Cansu olduğunu söyledi.

9 Haziran Poyraz kimi aday gösterdi?

Dokunulmazlık sembolünü kazanan Poyraz daha sonrasında ada konseyinde haftanın ilk eleme adayını belirledi. Bireysele dönen Survivor’da Poyraz kırmızı takım yarışmacıları arasından bir kişinin ismini verdi ve bu isim Batuhan oldu. Böylelikle bu haftanın ilk eleme adayı olan isim Batuhan oldu.