Vakko Tekstil ne iş yapar?

Vakko kimin ürünü?

Vakko, lüks hazır giyim ürünlerinin üretimi ve satışını gerçekleştiren bir Türk firmasıdır. 1934’te Şen Şapka ismi altında Vitali Hakko’nun girişimiyle Sultanhamam’da kuruldu.

Vakko ne iş yapar?

VAKKO TEKSTIL VE HAZIR GIYIM SANAYI ISLETMELERI A.S.

BİST Kodu VAKKO
Şirket Ünvanı VAKKO TEKSTIL VE HAZIR GIYIM SANAYI ISLETMELERI A.S.
Faaliyet Alanı Eşarp kravat ve hazır giyim
Sermaye 160.000.000 TL
Kuruluş Tarihi 06.03.1960

Vakko W Collection aynı mı?

Bir Vakko Holding kuruluşu olan W Collection, ilk mağazasını İstanbul’da 2003 yılında açtı. W Collection, bugün Türkiye’de 41 mağazasıyla genç profesyonellerin moda markası konumuna geldi.

Vakko Genel Müdürü kim?

Jaklin Guner (1 Eyl 2014–)Vakko / CEO

Ronit Gülcan kiminle evli?

Cem HakkoRonit Gülcan / Eşi (e. 2017)

Vitali Hakko nereli?

1913 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İş hayatına 13 yaşında, o dönemde İstanbul’un en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Mahmutpaşa’da kumaş satan Spiros’un yanında çıraklık yaparak başladı. Kısa süre sonra, Kapalıçarşı’daki Kupidis mağazasına tezgahtar olarak çalışmaya koyuldu.

Vakko nasıl bir marka?

tarihi ilklerle dolu olan tekstil ve hazır giyim şirketidir. pazarlıksız satış, düzenli indirimli satış, ürün iadesi ve değişimi gibi çağdaş uygulamaları türk insanı ile ilk kez kendisi tanıştırmıştır. bununla da yetinmeyerek türkiye’nin ilk gençlik mağazası vakkorama ve ilk konsept mağazası v2k ‘yı açmıştır.

Vakko Yahudi mi?

Vitali Hakko ( y. 1913 – 10 Aralık 2007), Vakko girişimiyle Türk giyim endüstrisinin temellerini oluşturan Yahudi kökenli Türk işletmeci, girişimci, ve modacıydı.

W Collection hangi?

W Collection, 2003 yılında Vakko Holding tarafından kurulan kadın ve erkek giyim, ayakkabı, aksesuar, parfüm markasıdır.

W amblemi hangi markanın?

Vakko Holding kuruluşu olarak da bilinen W Collection markası uzun yıllardır kaliteli ve şık ürün tasarımlarıyla kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olmayı başarır.

Jaklin Güner nereli?

Jaklin Güner (d. 1 Eylül 1964, Hatay), Türk iş kadını ve yönetici. 1 Eylül 2014 tarihinden beri Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olarak görevini sürdürmektedir.

Vitali Hakko aslen nereli?

Vitali Hakko, 1913’te Osmanlı İmparatorluğu’nun başkenti Kostantiniyye’nin Fatih ilçesinin Yedikule mahallesinde Sefaradi bir ailede dünyaya geldi.

Kathy Hakko Kimdir?

Vakko’nun kurucusu merhum işadamı Vitali Hakko‘nun eşi, Vakko Holding ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko‘nun annesi Ketty Hakko yaşamını yitirdi.

Bettina Machler kiminle beraber?

Cem HakkoBettina Machler / Eşi (e. 1982–2006)

Vakko ailesi nereli?

Vitali Hakko kimdir, Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacıdır. Vitali Hakko, 1913 yılında İstanbul Yedikule’de doğmuştur. Babası o sıralarda Fransızların yönetiminde olan bir demiryolu şirketinde çalışıyordu. Bella adında bir ablası ve Albert adında erkek kardeşi vardır.