Atakan Arslan kaç maç kazandı?

Survivor Atakan nereli kürt mü?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır.

Survivor Atakan hangi dizide oynayacak?

Söz2017 – 2019
Survivor Exxen Cup
Çağan Atakan Arslan/TV şovları

Avatar Atakan ne iş yapar?

Oyuncu
Sporcukickboksçu
Çağan Atakan Arslan/Meslekleri

Avatar Atakan nereli Alevi mi?

27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş. Biz onu Avatar Atakan olarak tanıdık ancak tam ismi Çağan Atakan Arslan… Ailesi Sivaslı. Spor hayatına basketbol ile başlamış. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Avatar Atakan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir.

Atakan nereye gitti?

Survivor Atakan Dalaka’ya gidiyor Atakan Işıktutan, sevgilisi Dalaka’nın yanına Yunanistan’a gidiyor.

Ogeday Girişken aslen nereli?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı.

Atakan Arslan sözde oynadı mı?

Söz – Çağan Atakan Arslan – Zafer Yaman (Geveze) Kimdir?

Söz Zafer Yaman kimdir?

Çağan Atakan Arslan’ın Söz dizisinde oynadığı Zafer Yaman (Geveze) karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Çağan Atakan Arslan ayrıldımı, Zafer Yaman (Geveze) öldü mü? Üsteğmen, tim komutan yardımcısı, 27 yaşında, lakabı “Geveze”. Ağır silahlar ve yakın dövüşte uzman.

Avatar Atakan kaç şampiyonluğu var?

Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonudur.

Boksör Atakan nereli?

Biyografi. 27 Ağustos 1989 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır.

Avatar Atakan hangi köylü?

Çağan Atakan Arslan (Soldier), 27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul Kadıköy’de doğmuştur. Aslen Sivas Zaralıdır.

Ogeday ailesi nereli?

Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992, Adana doğumlu, Türk kürek sporcusu ve oyuncudur. Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti.

Ogeday Kimdir Nereli?

Hayatı Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı.

Avatar Atakan sözde kaç bölüm oynadı?

Çağan Atakan Arslan

Kişisel bilgileri
Toplam maç 26
Galibiyet 19
Nakavtla galibiyet 14
Yenilgi 7

Söz geveze kimdir?

Başrolünde başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, bir Özel Kuvvet Timi’nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ‘ dizisi ile seyirci karşısna çıkmaya hazırlanan Atakan Arslan, dizide ‘Geveze‘ lakaplı Tim Komutan Yardımcısı Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırıyor.