Antray saat kaça kadar çalışıyor?

Tramvay saat kaça kadar açık?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul’da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı saat:02.00’ye, diğer tüm metro hatları ise saat: 01.00’e kadar hizmet verecek.

Antray 3 etap ne zaman açılacak?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi toplu taşımada konfor ve hızlı ulaşım sağlayacak 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde yolculu seferleri bu sabah itibariyle başladı. Varsak-Müze hattında başlayan ücretsiz seferlere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi.

Tramvay sabah kaçta başlıyor?

T1 tramvay hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? T1 tramvay hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 00:00’da başlar.

Antalya tramvay ne zaman yapılacak?

Antalya Ulaşım A.Ş. AntRay, Türkiye’nin Antalya kentinde bulunan bir tramvay hattıdır. İlk olarak 1999’da nostaljik tramvay hattı olarak açılmış olup AntRay ise Aralık 2009 tarihinde açılmıştır. Sistem toplam 48 km uzunlukta olup 58 istasyona sahiptir.

Kabataş Bağcılar tramvay kaça kadar çalışıyor?

31 istasyon bulunan KabataşBağcılar Tramvay Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 65 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 2 (Pik Saatte) dakikadır.

Mescidi Selam tramvay kaça kadar açık?

T4 tramvay hattı (Topkapı‎→Mescid-I Selam), Topkapı durağından başlayıp Mescid-I Selam durağına gidene kadar 22 duraktan geçiyor. T4 tramvay hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:00’da çalışmaya başlıyor ve 23:57’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Antalya 3 Etap Raylı Sistem ne zaman açılacak?

Yeni hat, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 25-Ekim-1 Kasım tarihleri arasında vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. 3. Etap Raylı Sistemin işletme devri de Antalya Ulaşım A.Ş.’ye yapıldı.

Antray 3 etap ne zaman bitecek?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi 2 ayda tamamlanacak! Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Böcek, Meltem etabında hayata geçirilen çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Istanbul tramvay saatleri sabah kaçta başlıyor?

Belirlenen metro ve tramvay hatları, 06:00 – 23:00 saatleri arasında çalışacak. Yolcu sayılarında yaşanan düşüş nedeniyle kapatılan F1 Taksim-Kabataş hattı yeniden açılırken, bazı tramvay hatları ve teleferikler kapalı kalmaya devam edecek.

T1 tramvay kaçta başlıyor?

T1 tramvay hattı (Cevizlibağ‎→Eminönü), Cevizlibağ – A.Ö. Y. durağından başlayıp Eminönü durağına gidene kadar 15 duraktan geçiyor. T1 tramvay hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 07:02’da çalışmaya başlıyor ve 20:32’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Antray saat kaçta başlıyor?

T1A tramvay hattı (Fatih), 15209 – Dış Hatlar 1-Antalya H.Limanı ✈ durağından başlayıp 15161 – Fatih durağına gidene kadar 25 duraktan geçiyor. T1A tramvay hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:23’da çalışmaya başlıyor ve 23:53’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Antray ne zaman açıldı?

Aralık 2009AntRay / Faaliyete geçiş

Bağcılar Kabataş arası kaç dakika?

Yön: BağcılarKabataş Duraklar: 31 Yolculuk Süresi: 63 dk Hat Özeti: Bağcılar, Güneştepe, Yavuz Selim, Soğanlı, Akıncılar, Güngören, Merter Tekstil Merkezi, Mehmet Akif, Zeytinburnu, Mithatpaşa, Seyitnizam-Akşemsettin, Merkez Efendi, Cevizlibağ – A.Ö.

Eminönü tramvay kaça kadar açık?

T1 Tramvay hattı, hafta içi ve hafta sonu her gün yolcularına hizmet vermektedir. Düzenli olarak çalışma saatleri ise 00:00 ve 23:45 arasındadır.

Kabataş Bağcılar tramvay hattı kaça kadar açık?

31 istasyon bulunan KabataşBağcılar Tramvay Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 65 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 2 (Pik Saatte) dakikadır.