THY hangi ülkelere uçacak?

Türk Hava Yolları PCR testi zorunlu mu?

COVID-19 bağışıklığı bulunan kişiler için aşı ve PCR testi gerekmemektedir. COVID-19 hastalığını geçirmiş olup, pozitif sonuçlu PCR testinin üzerinden en fazla 180 gün geçmiş olan yolcularımız bağışık kabul edilmektedir.

THY kaç ülkeye gidiyor?

Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları; 127 ülkede, 49’u iç hat, 243’ü dış hat olmak üzere 292 şehir ve 300 havaalanına uçmaktadır.

Hangi ülkelerden uçuş yasağı var?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Ülkelere Giriş Tablosunu güncelledi. Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya, Lüksemburg’a Türk yolcuların kabul edilmeyeceğini açıkladı.

THY kaç ülkeye uçuyor 2021?

Havayolu şirketi, 2014 yılında 261 uçakla 108 ülkede 261 noktaya uçuş yaparken bu sayı 2021 yılında 373 uçakla 128 ülkede 328 noktaya çıktı. Havayolu şirketi 2021 yılı 11 aylık dönemde 40,5 milyon yolcuya hizmet verdi.

Iç hatlarda PCR testi zorunlu mu?

Türkiye’de dün alınan iç hat uçuşlarına binecek aşısız yolculardan PCR testi istenmesine son verme kararından sonra, iç hat uçuşlarında PCR testi zorunluluğu geri getirildi.

Yurt içi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu?

İç İşleri Bakanlığı tarafından 23 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan genelge ile uygulanmaya başlanan Hayat Eve Sığar HES Kodu uygulaması ve PCR test zorunluluğu; Sağlık Bakanlığı’nın önerisi ile 3 Mart 2022 tarihinde uygulamadan kaldırılmıştır.

Thy’nin en çok hangi ülkeye uçuyor?

THYnin iç hatlar yoğunluğu ön plana çıkarken, dış hatlarda ise en çok uçuş yapılan ülkeler arasında ilk sırada günlük 31 uçuş ortalamasıyla Almanya yer alırken, ABD, Rusya ve Ukrayna’da en çok uçulan ülkeler arasında yer alıyor.

Hangi ülkeler uçuşa açıldı?

Hangi Ülkelere Uçabilirim?

Türkiye Fas Katar
Bahreyn İngiltere Kuveyt
Belçika İran Lübnan
Birleşik Arap Emirlikleri İspanya Macaristan
Bosna Hersek İsrail Makedonya

Hangi ülkeler Türkiyeden yolcu kabul etmiyor?

Omicron varyantı nedeniyle alınan karar doğrultusunda Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya ve Lüksemburg’a Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı.

Hangi ülkeler Türkiye’den yolcu kabul etmiyor?

Yapılan güncelleme kapsamında başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye giriş şartları değiştirildi. Omicron varyantı nedeniyle alınan karar doğrultusunda Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya, Lüksemburg’a Türkiyeden yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı.

THY en çok hangi ülkeye uçuyor?

THY‘nin iç hatlar yoğunluğu ön plana çıkarken, dış hatlarda ise en çok uçuş yapılan ülkeler arasında ilk sırada günlük 31 uçuş ortalamasıyla Almanya yer alırken, ABD, Rusya ve Ukrayna’da en çok uçulan ülkeler arasında yer alıyor.

Türk Hava Yolları yılda kaç uçuş yapıyor?

Bugün kuruluşunun 87. yıl dönümünü kutlayan Türkiye‘nin bayrak taşıyıcısı THY, özellikle 2000’den sonra yaptığı atılımlarla dünya çapında bilinen küresel bir marka haline geldi. Halihazırda genç filosunda 360 adet uçak bulunan THY, 127 ülkeye ve 319 noktaya (50 yurt içi, 269 uluslararası) uçuyor.

PCR testi ücreti ne kadar?

1- Muayene, tüm işlemler, Katma Değer Vergisi (KDV) dâhil olmak üzereS908115 kodlu Covid-19 (SARS-CoV-2) Reverse Transkriptaz PCRtest bedeli 220 TL. S908116 kodlu Covid-19 (SARS-CoV-2) İzolasyonu işlem bedeli 30 TL olarak belirlenmiştir. 2- Türk vatandaşlarına ve yabancı uyruklu kişilere aynı fiyat geçerli olacaktır.

Anadolu Jet PCR testi istiyor mu?

T.C. İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgeye göre yurt içi uçuşlarımızda negatif PCR testi ve tüm uçuşlarımızda HES kodu uygulaması 03.03.2022 tarihinden itibaren kaldırılmıştır.

Azerbaycan PCR testi istiyor mu?

Yolcuların, Azerbaycan‘a son doğrudan uçuşun kalkışından en fazla 0- 72 saat önce verilmiş basılı bir negatif COVID-19 PCR test sonucu olması gerekir.