SSU token ne ise yarar?

SSU token ile ne yapılır?

Taraftarlar, her bir ankette en çok hangi oyuncuyu görmek istediklerini seçerek anketlerin her birine oy vermek için $SSU kullanabilir. Taraftarlar, devamlı olarak tuttukları takımlarında oylamalarında oy verdikleri için ve avlara katıldıkları için $SSU ile ödüllendirilecek.

SSU nerede kullanılır?

Taraftarlar, her bir ankette en çok hangi oyuncuyu görmek istediklerini seçerek anketlere oy vermek için $SSU kullanabilir.

SSU satılır mı?

SSU‘lar tamamen ücretsiz (satışı yok) ve sadece Socios uygulamasının kararlarında kullanılıyor. CHZ spor sektörünün dijital para birimi…

Socios nasıl para çekilir?

Kılavuz:

  1. Socios.com uygulaması cüzdanınıza gidin.
  2. Gönder”e basın.
  3. Karşınıza böyle bir sayfa çıkacak.
  4. Çekim bakiyenize dikkat edin. Son 90 gün içerisinde $CHZ veya $JUV satın aldıysanız, aldığınız tokenler kilitli kalacaklar ve çekim yapmanız yalnızca alım yaptığınız 90. günün sonunda izin verilecek.

21 Nis 2020

Socios token ne zaman çıkacak?

RIO DE JANEIRO, 14 EKİM: Campeonato Brasileiro Série A kulübü Flamengo, spor ve eğlence endüstrisi için önde gelen küresel blockchain sağlayıcısı Chiliz ile ortaklık kurarak, $MENGO Fan Token Arzı’nın (FTO®) Socios.com taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulamasında, 19 Ekim Salı günü saat 16:00’da (TSİ) …

Socios kime ait?

Socios.com CEO’su ve kurucusu Alexandre Dreyfus ise şunları kaydetti: “Türkiye’nin dijital yatkınlığının yüksek olduğunu biliyoruz. Bu yılın başlarında yayınlanan bir Statista raporuna göre Türkiye, kriptopara birimleri dahil olmak üzere dijital inovasyonları ilk benimseyen ülkelerden biri.

Socios takas nasıl yapılır?

Önce $CHZ satın almanız ve ardından bunları Taraftar Token’ları ile takas etmeniz gerekir. Ödeme yapıldıktan sonra, ödemenin başarılı olup olmadığı size söylenecektir. Gelen kutunuza bir makbuz gönderilecek ve $CHZ Cüzdanınıza eklenecektir.

Socios ta SSU ne işe yarar?

Socios United Fan Token’ları $SSU size Socios ile ilgili konularda söz hakkı veren ve Socios‘un bir sonraki adımını belirlemenizi sağlayan sadakat tokenlarıdır.

Socios Tan Chiliz token gönderme ne kadar sürer?

Öncelikle Merhabalar sociostan gayet memnunum. Gönderdiğim tokenler 1-2 dakika içerisinde yerine ulaşıyor.

Chiliz nasıl para çekilir?

Çek düğmesine bastıktan sonra varlık şifrenizi ve 2FA doğrulamasını girdikten sonra, çekme durumunu size bildirecek olan çekme onay sayfasına yönlendirileceksiniz. Tüm çekme işlemleri, birkaç dakika sürebilecek otomatik çekme inceleme sürecinden geçer.

ARG token ne zaman çıkacak?

Arjantin Milli Takım Fan Tokenı $ARG lansmanı, Temmuz ayında yapılacak olan 2021 Copa América turnuvası öncesinde yapılacak. Ek olarak, Socios.com’da tüm mevcut Arjantinli kullanıcılar ücretsiz olarak bir $ARG Fan Token kazanacak. Bu yalnızca Socios.com uygulamasında mevcut kayıtlı kullanıcılar için geçerlidir.

Arsenal token ne zaman listelenecek?

27.10.2021’de listelenecek tokendir.

Chz sahibi kim?

Chiliz kısa adıyla CHZ, spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan kripto para birimidir. Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürülmüştür. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token’ı olarak kullanılmaktadır.

Chz coin kimlerle anlaştı?

Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, Atletico Madrid, Roma, Trabzonspor ve son olarak Galatasaray gibi büyük kulüplerle ortaklık kuran Chiliz, spor ve e-spor taraftarları ile kulüpler arasındaki bağlantı kurmayı ve taraftarların kulüp kararlarında söz hakkı olmasını sağlamayı hedefliyor.

Socios dan fan token nasıl alınır?

Fan Token‘ları Socios.com uygulamasında $CHZ kullanarak alabilirsiniz. $CHZ nedir? $CHZ, Socios.com uygulamasının dijital parasıdır ve uygulamada Fan Token‘ları yalnızca $CHZ’nizle takas ederek alabilirsiniz. Fan Token satın almak herhangi bir çevrimiçi satın alma işlemi kadar güvenlidir.