Sherlock Holmes u kim seslendiriyor?

Sherlock u kim seslendiriyor?

17. Sherlock Holmes’ta Robert Downey Jr.’ı Aydoğan Temel seslendiriyor.

Tinky minky kim seslendiriyor?

Ahmet Taşar (d.

Thanosu kim seslendiriyor?

Kim Seslendirdi on Twitter: “Galaksinin Koruyucuları filminde Thanos’u Ayhan Kahya seslendirmiştir.

Winx seslendiren kim Türkçe?

Winx Club
Proje tasarımcısı Iginio Straffi
Yönetmen Iginio Straffi
Seslendiren(ler) İtalyanca: Letizia Ciampa Perla Liberatori Ilaria Latini Gemma Donati Domitilla D’Amico Laura Lenghi Debora Magnaghi Türkçe: Figen Sümeli Elif Acehan Serpil Saraç Didem Atlıhan:Miusa D. Zeynep Ateşer Canan Özacun:Layla

Winx Bloom u kim seslendiriyor?

Seslendirenler : Figen Sumeli (Bloom) – Oynadığı Filmler.

Aysun Topar kim?

pek çok başarılı projede yer almıştır. Walt Disney, Nickelodeon, TRT Çocuk ve Baby First için dublajını yaptığı animasyon karakterlerin şarkılarını da söyleyen Aysun Topar, Disney Junior’ın da tanıtım sesidir.

Aysun Topar kimleri seslendiriyor?

köpek balığı hikayesi’nde leslie, karayip korsanları’nda keira knightley gibi seslendirmeleri yapmıştır. ayrıca ipana, orkid ve ttnet reklamlarında dublaj yapmıştır. çok başarılı bir seslendirme sanatçısıdır. örneğin karayip korsanları 1 de keira knightley i seslendirmiştir.

Nils ve Uçan Kaz kim seslendiriyor?

Uçan Kaz, TRT Dublaj. Nils: Berrak Kuş, Carrot: Mehmet Ali Erbil: Morton: Metin Çeliker, Komutan Akka: Göksel Kortay, Ağaç: Ayton Sert, Güneş: Kamran Yüce, Karlıdağ: Ünal Gürel (Tek kanal TRT’de 1984-1985 yılları arasında 52 bölüm olarak yayınlandı.)

Optimus Prime Türkçe seslendirme kim?

Ben Optimus Prime / Usta Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya Röportaj. Siz onu ”Ben Optimus Prime” Repliği ile tanıyorsunuz.Usta Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya bugünkü konumuz.

Optimus Prime Türkçe dublaj seslendiren kim?

Ben Ben Optimus Prime / AYHAN KAHYA / SESLENDİRME SANATÇISI / İŞTE O SES by İŞTE O SES.

Winx Bloom kim seslendiriyor?

Seslendirenler : Figen Sumeli (Bloom) – Oynadığı Filmler.

Winx Club şarkılarını kim seslendiriyor?

Winx Dünyası’nın açılış şarkısını seslendiren sihirli şarkıcı Meryem Can! Winx Club.

Elif Acehan kimi seslendiriyor?

Seslendirdiği ünlü Hollywood yıldızları arasında Reneé Zellweger, Reese Witherspoon, Kate Winslet, Keira Knightley, Helena Bonham-Carter, Alicia Silverstone, Lindsay Lohan, Naomi Watts, Madonna, Natalie Portman, Christina Ricci, Sarah Michelle Gellar ve daha birçok isim bulunmaktadır.

Zeynep Özden Ayyıldız kimdir?

1965 doğumlu, istanbul üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunu oyuncu. 1990 yılından beri seslendirme sanatçısı olarak da görev yapmakta olan ayyıldız, kathleen turner, salma hayek, marilyn monroe, sharon stone gibi pek çok ünlüyü konuşmuştur.

Star Butterfly kim seslendiriyor?

Star‘ın seslendirmeni Aysun Topar ve Marco’nun seslendirmeni Emrah Özertem ile sohbet zamanı! İkisi de çok iyi insanlar.