Türk Hava Yolları nerelere uçuyor?

Türk Hava Yolları hangi ülkelere uçuş yapıyor?

  • Avustralya doları (AUD) Bulgar Levası (BGN) Brezilya Reali (BRL) Kanada Doları (CAD) İsviçre Frangı (CHF) Çin Yuanı (CNY) Çek Korunası (CZK) Danimarka Kronu (DKK) Mısır Lirası (EGP) Avro (EUR) …
  • Arjantin. Amerika Birleşik Devletleri. Arjantin. Avusturya. Azerbaycan. Bahreyn. Belarus. Belçika. Birleşik Arap Emirlikleri.

Türk Hava Yolları nerelerde var?

Türk Hava Yolları‘nın merkezi İstanbul’dadır. Türk Hava Yolları‘nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’ya kadar uzanmaktadır.

THY en çok hangi ülkeye uçuyor?

THY‘nin iç hatlar yoğunluğu ön plana çıkarken, dış hatlarda ise en çok uçuş yapılan ülkeler arasında ilk sırada günlük 31 uçuş ortalamasıyla Almanya yer alırken, ABD, Rusya ve Ukrayna’da en çok uçulan ülkeler arasında yer alıyor.

THY Hindistanda nerelere uçuyor?

Hindistan uçuşları Türk Hava Yolları, Hindistan sınırları içinde 11 farklı noktaya uçuyor: Ahmedabad, Amritsar, Bangalore, Yeni Delhi, Kalküta, Haydarabad, Kochi, Madras, Mumbai, Thiruvananthapuram ve Tiruchirappalli.

Türk Hava Yolları yurt dışı uçuşları ne zaman başlıyor?

YURT İÇİ VE YURT DIŞI UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK? THY‘nin yurt dışı uçuş seferleri 11 Haziran 2020 Perşembe günü yeniden başlıyor. Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, yurt dışına uçuşların 11 Haziran itibariyle başlayacağını, detaylı bilgilere kurumun internet sitesinden ulaşılabileceğini kaydetti.

Hangi ülkeler uçuşa açıldı?

Hangi Ülkelere Uçabilirim?

Türkiye Fas Katar
Bahreyn İngiltere Kuveyt
Belçika İran Lübnan
Birleşik Arap Emirlikleri İspanya Macaristan
Bosna Hersek İsrail Makedonya

Türk Hava Yolları PCR testi istiyor mu?

COVID-19 bağışıklığı bulunan kişiler için aşı ve PCR testi gerekmemektedir. COVID-19 hastalığını geçirmiş olup, pozitif sonuçlu PCR testinin üzerinden en fazla 180 gün geçmiş olan yolcularımız bağışık kabul edilmektedir.

0850 333 0 849 ücretsiz mi?

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi Türk Hava Yolları’nın 444’lü numarası 444 08 49’dur. Bu numarayı sadece Türkiye içinden arayabilirsiniz. Yurtdışı yada Lefkoşa’dan arayan misafirler için 0850 333 08 49’lu ücretsiz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

THY kaç ülkeye uçuyor 2021?

Havayolu şirketi, 2014 yılında 261 uçakla 108 ülkede 261 noktaya uçuş yaparken bu sayı 2021 yılında 373 uçakla 128 ülkede 328 noktaya çıktı. Havayolu şirketi 2021 yılı 11 aylık dönemde 40,5 milyon yolcuya hizmet verdi.

Hindistana uçuş var mı?

Türk Hava Yolları, Air India ve IndiGo, Hindistan yönüne aktarmasız uçmaktadır.

THY PCR testi zorunlu mu?

COVID-19 bağışıklığı bulunan kişiler için aşı ve PCR testi gerekmemektedir. COVID-19 hastalığını geçirmiş olup, pozitif sonuçlu PCR testinin üzerinden en fazla 180 gün geçmiş olan yolcularımız bağışık kabul edilmektedir.

Yurt dışı giriş çıkışlar ne zaman açılacak?

Anadolu Jet’ten yapılan açıklamada ise, “Salgın sebebiyle dünya genelinde alınan koruyucu tedbirler kapsamında uygulanan seyahat kısıtlamalarının esnetilmesiyle birlikte 11 Haziran 2020 tarihinden itibaren yurt dışı uçuşlarımıza başlıyoruz.

Yurt dışı gidiş geliş ler ne zaman açılacak?

Bu karar 15 Aralık 2020’ye kadar geçerli olacak. 15 Aralık’tan itibaren ülke yeniden turistlere açılacak.

Hangi ülkelerde uçuş yasağı var?

İngiltere’den yapılan uçuşlar İspanya, Romanya, Belçika, Suudi Arabistan, Kuveyt, İsviçre, Hindistan ve Hong Kong dahil olmak üzere 30’u aşkın ülke tarafından askıya alındı. Diğer yandan Türkiye mutasyonun görüldüğü diğer ülkelerle de seyahat durdurma kararı aldı. İşte, uçuş yasağı getirilen ülkeler.

Hangi ülkelerden uçuş yasak?

Ülkemizden Uçuş Yasağı Getirilen Ülkeler

  • Çin Halk Cumhuriyeti,
  • İran,
  • Irak,
  • İtalya,
  • Güney Kore,
  • Almanya,
  • Fransa,
  • İspanya,