Ayse kimin ismini soyledi?

Survivor 3 eleme adayı kim?

28 Şubat Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf gönüllüler takımı olurken 3. eleme adayı Yasin oldu. Performans birincisi Seda’nın söylediği isim ise Gökhan olurken, eleme potası Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan dörtlüsüyle oluşmuş oldu.

Ayşe potaya kimi koydu?

İsmail, Ayşe‘yi neden eleme adayı gösterdiğini anlattı Survivor 2021’de haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan İsmail, Ayşe‘yi potaya koymuştu. İsmail bu kararı nasıl aldığını işte böyle anlattı…

İsmail kimi aday gösterdi 14 Haziran?

Survivor 2021’in 14 Haziran gecesi yayınlanan bölümünde İsmail birinci dokunulmazlık oyununu kazanarak, takım arkadaşlarını da villa ödülüne götürdü. Gecenin sonunda İsmail eleme adayı olarak Dora’nın ismini verdi. Böylece Survivor’da haftanın ilk eleme adayı Dora oldu.

Dün gece Survivor da kimin adı yazıldı?

Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı ada konseyinde toplandı. Konseyde yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Gönüllülerde ismi yazılanlar Hikmet, Evrim, Anıl, Atakan oldu.

Survivor 3 eleme adayı kim oldu 2022?

Survivor 2022‘de son dokunulmazlık ardından kaybeden gönüllüler takımı ada konseyine çıktı. En fazla eleme adayı oyu alan Evrim haftanın 3. eleme adayı seçildi.

Survivor 3 dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star’da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti ve Berna sürgün adasına giderek 3. eleme adayı oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası dokunulmazlığı kazanan takım ünlüler olurken, 3. eleme adayı Berna oldu. Ünlüler takımından performans 1. si Batuhan ise 4. eleme adayı olarak Mert’i seçti.

Poyraz kimi aday gösterdi?

Acun Ilıcalı’nın kararını sorması üzerine Poyraz eleme adayı olarak Batuhan’ın ismini söyledi.

Ayşe kimin ismini söyledi 16 Haziran?

Survivor’da üçüncü eleme adayını Ayşe söyledi Bu haftanın son dokunulmazlık oyununda ise kazanan isim Ayşe oldu ve haftanın üçüncü eleme adayı olarak İsmail Balaban’ın ismini söyledi.

İsmail Balaban kimi aday gösterdi?

Konseyde İsmail Balaban, ikinci eleme adayı olarak Poyraz’ın ismini söyledi. Böylece ilk eleme adayı Ayşe, ikinci eleme adayı ise Poyraz oldu.

İsmail eleme adayı kimi söyledi?

Survivor’ın son bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanan İsmail, ada konseyinde bir isim söyledi. İsmail konseyde Ayşe’nin ismini verdi. Böylece Survivor eleme potasına Aleyna, Steven ve Ayşe girdi. Eleme adayının belli olmasının ardından yarışmacılar SMS oylamasına çıktı.

Survivor kim yazıldı 12 Mart 2022?

Acun Ilıcalı oy sonuçlarını konseyde yaptığı açıklama ile duyurdu. Oylama sonuçlarına göre Barış ve Batuhan’ın isimleri bir kez yazıldı. Yazılan isimlerin tümü de Mert’e çıktı. Bu sonuçla Mert Survivor‘da haftanın 2. eleme adayı oldu.

Survivor dün kim kazandı 9 Mart?

Uzatmalara giden yarışmayı 2-1 kazanan gönüllüler, ailelerinden gelen mektupları okudu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler ada konseyine gitti. Oylama sonucunda Mert 3. aday oldu. Performans birincisi Batuhan ise Barış’ın ismini verdi.

Survivor 12 Mart 2022 Kim aday oldu?

Oylama sonuçlarına göre Barış ve Batuhan’ın isimleri bir kez yazıldı. Yazılan isimlerin tümü de Mert’e çıktı. Bu sonuçla Mert Survivor‘da haftanın 2. eleme adayı oldu. Neredeyse tüm takımın Mert’in ismini yazması Acun Ilıcalı’yı şaşırttı.

13 Mart Survivor Kim Elendi?

Ünlülerde Adem ve Sema dokunulmazlığı elde etti. Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi. Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış’ın ismini verdi. Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor Surgun Adasina kim gitti?

Cumartesi günü gerçekleşen ilk dokunulmazlığı ünlüler kazanmıştı. Gönüllüler ise oy birliği ile Yunus Emre’yi sürgün adasına gönderdi. İkinci eleme adayı ise Yasin oldu.