Şekerpare kaç yılında çekilmiştir?

Şekerpare nerede çekilmiştir?

ŞEKERPARE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Şekerpare filmi İstanbul Beylerbeyi’nde çekilmiştir.

Şekerpare kaç yaşında?

Yaprak Özdemiroğlu, 14 Ağustos 1963 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir.

Şekerpare yaşıyor mu?

Bir dönem Yeşilçam’ın cesur güzeli olarak hafızalara kazındığı güzeli, artık ekranlarda boy göstermiyor. Yıllardır setlerden uzak olan Özdemiroğlu, şimdi 56 yaşında ve İzmir’de yaşıyor. Akıp geçen zamana karşı direnmek zor ancak Yaprak Özdemiroğlu güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş.

Şekerpare karakteri kim?

Şekerpare filminde Şekerpare karakterini canlandıran oyuncu Yaprak Özdemiroğlu’dur. İşte Yaprak Özdemiroğlu biyografisi: Yaprak Özdemiroğlu, 14 Ağustos 1963 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya geldi.

Şekerpare kimin eseri?

Şekerpare, Turgut Özakman’ın “Bir Şehnaz Oyun” adlı tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan, Atıf Yılmaz’ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi. Senaryosunu Yavuz Turgul’un yazdığı filmin başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynamıştır. Filmin yapımcılığını ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir.

Şekerpare filmi ne anlatıyor?

Osmanlı Dönemi’nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur. Talep ettiği yüksek haraçlarla çevresini isyana sürükleyen Ziver Bey, Cumali isimli bir bekçinin çalıştığı karakola tayin olmasıyla ve özel hayatındaki aksaklıklar nedeniyle de zor zamanlar yaşamaya başlar.

Yaprak özdemir kaç doğumlu?

14 Ağustos 1963 (58 yıl yaşında)Yaprak Özdemiroğlu / Doğum tarihi

Yaprak özdemir kaç yaşında?

58 yaşında (14 Ağustos 1963)Yaprak Özdemiroğlu / Yaş

Yaprak Özdemiroğlu şu an ne yapıyor?

Hababam Sınıfı’nda ‘Gamze’ karakteri başta olmak üzere birçok Yeşilçam filminde rol alan Yaprak Özdemir, koronavirüs (covid-19) salgını sürecinde İzmir Çeşme’deki evinde inzivadaki hayatını sürdürüyor.

Şekerpare filmini kim yazdı?

Şekerpare (film) Şekerpare, Turgut Özakman’ın “Bir Şehnaz Oyun” adlı tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan, Atıf Yılmaz’ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi. Senaryosunu Yavuz Turgul’un yazdığı filmin başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynamıştır.

Şekerpare Peyker kimdir?

Ünlü müzisyen Atilla Özdemiroğlu’nun kızı olan Yaprak 80’lerin en güzel yüzlerinden biriydi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunu olan Özdemiroğlu, profesyonel oyunculuğa tiyatro sahnesinde başladı. 1981 yılında Yeşilçam’a geçti.

Şekerpare filmi hangi dönemi anlatıyor?

ŞEKERPARE FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ? Şekerpare filmi 1983 yılında İstanbul Beylerbeyi’nde çekilmiştir. Osmanlı Dönemi‘nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur.

Şekerpare filmi hangi yılı anlatıyor?

Şekerpare, Turgut Özakman’ın “Bir Şehnaz Oyun” adlı tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan, Atıf Yılmaz’ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi. Senaryosunu Yavuz Turgul’un yazdığı filmin başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynamıştır….Şekerpare (film)

Şekerpare
Yapım yılı 1983, Türkiye
Süre 90 dakika
Dil Türkçe

Yaprak Özdemiroğlu Kimdir Kaç Yaşında?

Yaprak Özdemiroğlu, 1963, yılında Ankara’da doğmuştur. Annesinin adı Ayla hanımdır. Müzisyen Attila Özdemiroğlu‘nun kızıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünden mezun oldu.

Yaprak Özdemir oğlu kaç yaşında?

58 yaşında (14 Ağustos 1963)Yaprak Özdemiroğlu / Yaş