Bizim hikaye Zeynep kimdir?

Zeynep Selimoglu kaç yaşında?

15 yaşında (2007)Zeynep Selimoğlu / Yaş

Bizim Hikaye oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Bizler de bir genç kızın ailesini bir arada tutma hikayesinin konu edildiği Bizim Hikaye oyuncularının bölüm başına aldığı ücretleri sizler için bir araya getirdik.

  • Hazal Kaya – Rolü: Filiz Elibol – 90.000 TL. …
  • Burak Deniz – Rolü: Barış / Savaş Aktan – 60.000 TL. …
  • Reha Özcan Rolü: Fikri Elibol – 30.000 TL.

Ömer Sevgi kaç yaşında?

2014 yılında İstanbul’da doğdu. Henüz 4 yaşında olan ve farklı saçlarıyla dikkat çeken Ömer Sevgi, Ömer Sevgi, Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı Bizim Hikaye’de İsmet karakterini canlandırıyor..

Bizim Hikaye deki Barış’ın gerçek adı ne?

Burak Deniz’in Bizim Hikaye dizisinde oynadığı Barış / Savaş Aktan karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Burak Deniz ayrıldımı, Barış / Savaş Aktan öldü mü? Barış zeki, dik kafalı ve kendine güvenlidir. Filiz’in hayatına giren gizemli bir genç adamdır.

Zeynep Bizim Hikaye kaç yaşında?

2007 yılında dünyaya gelen Zeynep Selimoğlu İstanbul doğumludur. Doğa-Oxford ‘da Ortaokul eğitimini sürdüren çocuk oyuncu Zeynep Selimoğlu eğitimi ile birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de aldı.

Hazal Kaya kaç kilo boy?

Hazal Kaya şimdilerde, FOX TV ekranlarında yayınlanan Amerikan televizyon dizisi Shameless’ten uyarlanan “Bizim Hikaye” adlı dizi de Filiz karakterini canlandırıyor. Hazal Kaya, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve Terazi burcudur. Hazal Kaya şu an Bizim Hikaye dizisinde rol almakta.

Hazal Kaya ne kadar para alıyor?

Aras Bulut İynemli ile oynayacak olan Kaya, bölüm başı 50 bin lira, ayda 200 bin lira kazanacak.

Bizim Hikaye hangi diziden uyarlandı?

Bir ABD dizisi olan Shameless’in Türkiye uyarlaması olan dizide anneleri tarafından terk edilen Filiz ve kardeşlerinin hayat hikâyesi anlatılmaktadır.

Ömer Sevgi hangi dizilerde oynadı?

Bizim HikayeÖmer Sevgi / TV şovları

Alp Akar kaç yaşında?

16 yaşında (27 Şubat 2006)Alp Akar / Yaş

Bizim Hikaye Barış doktor mu?

Barış‘ın doktorluğu… Filiz’in Cemil’den boşanmaktan vazgeçmesiyle pes edip kendine yeni bir hayat kurmaya karar veren Barış, yarım bıraktığı tıp fakültesine geri döndü. Okula geri başladığı gibi hastanede doktorluk yapmaya başlayan Barış‘a ise kimse anlam veremedi.

Barış Deniz Kimdir?

Deniz Barış

Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 2 Temmuz 1977
Doğum yeri Kemah, Erzincan, Türkiye
Boyu 1,84 m (6 ft 1⁄2 in)
Mevkii Defans, Defansif orta saha

Bizim Hikaye Zeynep Selimoğlu kaç yaşında?

2007 yılında dünyaya gelen Zeynep Selimoğlu İstanbul doğumludur. Doğa-Oxford ‘da Ortaokul eğitimini sürdüren çocuk oyuncu Zeynep Selimoğlu eğitimi ile birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de aldı.

Bizim Hikaye Hikmet kaç yaşında?

Nejat Uygur, 1995 yılında dünyaya gelmiştir. TED Koleji mezunu olan ve gitar çalmayı seven oyuncu, Bizim Hikaye dizisinde Hikmet rolüyle ekranlara gelmiştir.

Yağmur Tanrısevsin kaç kilo?

1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır. Yağmur Tanrısevsin 1.70 cm boyunda, 55 kilo ve başak burcudur.