VakıfBank reklam müziğini kim söylüyor?

VakıfBank reklam müziğini kim söylüyor?

Vakıfbank reklamında türküyü söyleyen kişi Ender Balkır’dır. Balkır aslen Tunceli’nin Mazgirt ilçesindendir.

Yeni VakıfBank reklamında kim oynuyor?

Banka, yeni marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı reklam kampanyasıyla “Dijital kolaylaştırır” sloganının altını çiziyor. Üç filmden oluşan kampanya ile VakıfBank müşterisi olurken de zamanı en değerli biçimde kullanmanın yolları anlatılıyor.

Sen benimsin ben seninim reklam kim söylüyor?

İbrahim Kalın – Sen Benimsin Ben Seninim – (Official Video) – YouTube.

VakıfBank Vinov nedir?

Vakıfbank Vinov, geleneksel ödeme ve tahsilat ürünlerinin bütün özelliklerini kapsayan ayrıca yeni ve benzersiz özellikleri ile bankacılık deneyiminin dijital deneyim ile birleştiği yepyeni bir finansal ekosistemdir.

VakıfBank 67 yıl reklamı nerede çekildi?

Çekimleri İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Niğde, Ankara ve Konya’da gerçekleştirilen reklam için 60 kişilik bir ekip 11 günlük bir çekim sürecinde toplam 7.500 kilometre yol kat etti.

VakıfBank reklamı nerede çekildi 2021?

VakıfBank, yenilikçi ürünü Sky Limit’in tanıtımını, marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın rol adlığı reklam filmi ile yayınladı. “Hayalleriniz yüksekse, limitiniz de yüksek olmalı” sloganıyla çekilen reklam filmi Kapadokya’da çekildi.

VakıfBank reklamı kim oynuyor 2021?

VakıfBank, yenilikçi ürünü Sky Limit’in tanıtımını, marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın rol adlığı reklam filmi ile yayınladı.

VakıfBank Reklaminda kim oynuyor 2021?

Sinema ve dizisi oyuncusu Bülent İnal, VakıfBank‘ın reklamlarında oynayacak, sesli ve görüntülü tüm iletişim çalışmalarında VakıfBank‘ın yüzü ve sesi olacak.

Sen benimsin ben seninim kim yazmıştır?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eline bağlamasını aldı ve Neşet Ertaş’ın ‘Sen Benimsin Ben Seninim‘ isimli eserini seslendirdi.

VakıfBank son reklamını seslendiren kim?

Filmde, VakıfBank‘ın besleyici vakıf kültürünün mirasçısı olduğu, geçmişten kullandığınız geleceğe taşırken toplumun her kesimine nefes vermeyi amaçladığına dikkat çekiliyor. Filmde, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Bülent İnal, VakıfBank‘ın yeni reklam yüzü olarak yer alıyor.

VakıfBank Sky limit nedir?

Sky Limit, müşterilerimizin ihtiyaçları için hazırlanmış, kullanımınıza daima hazır bir kredi limitidir. Tanımlanan limitinizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda dilediğiniz gibi yöneterek, ihtiyaç kredisi, kredi kartı, konut kredisi ve/veya Ek Hesap olarak kullanabilirsiniz.

VakıfBank kuruluş yıldönümü ne zaman?

VakıfBank

Menkul değer sembolü BİST: VAKBN
Tür Banka
Kuruluş 11 Ocak 1954)
Genel merkezi Ümraniye, İstanbul, Türkiye
Hizmet verilen alan(lar) Finansal hizmetler

Vakıf Katılım reklamında kim oynuyor?

Vakıf Katılım Bankası Reklamı‘nda oyuncularımız Tahir Çalış, Dilara Nur Yılmaz, rol aldı.

VakıfBank reklamı 2021 nerede çekildi?

VakıfBank, yenilikçi ürünü Sky Limit’in tanıtımını, marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın rol adlığı reklam filmi ile yayınladı. “Hayalleriniz yüksekse, limitiniz de yüksek olmalı” sloganıyla çekilen reklam filmi Kapadokya’da çekildi.

VakıfBank Sky limit reklamında kim oynuyor?

VakıfBank, kredi limitlerinin yönetimini kullanıcıya bırakan Sky Limit‘i marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın Kapadokya atmosferinden seslendiği yeni reklam filmiyle anlatıyor.