Turkcell hattımı Kıbrısta nasıl kullanırım?

Türk hattı Kıbrısta kullanılır mı?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs‘a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye’den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC’de süresiz çalışabilir.

Turkcell Kıbrıs paketi nasıl yapılır?

Paketi yeniden almak için KIBRIS 1 SAAT yazıp 2200’a göndermeniz gereklidir. Yurt dışı Özel Servis Numaraları* kampanya kapsamı dışındadır.

Kıbrıs’ta nasıl hat kullanılır?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet göstermekte olan gsm operatörleri Turkcell (KKTCELL) ve Vodafone (Telsim) hatlarınızı dolaşıma açtırarak kullanabilirsiniz. Avea hat kullananlar roaminge açık telefonlarını, şebeke ayarlarından Turkcell veya Vodafone’u seçerek kullanabilirler.

Turkcell Kıbrıs’ı aramak ücretli mi?

​Alo Kıbrıs 1 Saat Paketi ile sadece 49,90 TL’ye Kuzey Kıbrıs’daki yakınlarınızı tam 1 saat arayabilirsiniz. Üstelik 1 ay boyunca geçerli paketinizde cep ve sabit hat ayrımı yok; Kuzey Kıbrıs’ın tüm cep ve sabit operatörlerine yapılan aramalarda geçerli. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Kıbrıs cep telefonu ile nasıl aranır?

Kuzey Kıbrıs‘tan aranacak herhangi bir telefon numarası için”0” sonra da aranacak şehrin otomatik telefon kodu ile numarası tuşlanacaktır. Kuzey Kıbrıs‘taki telefon aboneleri Türkiye’den aranırken önce “0” Kuzey Kıbrıs alan kodu ile “392”ve 7 rakamlı abone numarası çevrilecektir (tuşlanacaktır).

Kıbrıstan alınan telefon Türkiye’de çalışır mı?

Yurtdışından getirilen telefonlar 60 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Cihaz 60 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılmaktadır. IMEI bilgisine sahip cihazların tamamının kayıt altına alınması gerekmektedir.

Kıbrısı aramak yurtdışı mı?

(Kıbrıs yönüne yaptığınız aramalar da yurt dışı arama olarak ücretlendirilmektedir.)

Turkcell paketleri Kıbrıs’ta geçerli mi?

Evet. Hattınızı yurt dışında kullanmak için Turkcell.com.tr en altta bulunan “İşlem Merkezi” sayfasına Turkcell şifreniz ile giriş yaparak ulaşabilir, sol tarafta yer alan “Ayarlar” sekmesindeki “Yurt Dışı Ayarlarım” bölümünden “Yurt Dışında Kullanım”ı açık hale getirebilirsiniz.

KKTC dakikası kaç TL?

Faturalı Uluslararası Arama ve Standart Ücretleri

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika* 2,41 4,59
Orta Doğu 5,86 5,86
Diğer 6,23 6,23
K.K.T.C. 2,26 2,26

Kıbrıs’a giden telefon işletebilir mi?

1. Pasaporta telefon kaydı Pasaport telefon kaydı yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan temel belge. Yurt dışına çıkış yapıldığını kanıtlayan pasaportun yanı sıra kimlikle çıkış yapılan Gürcistan, Moldova, Azerbaycan, Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seyahatleri de telefon kaydı yapabilmek için yeterli.

Kuzey Kıbrıs iç hatlar mı Dış Hatlar mı?

Dış Hat Mı ? Kıbrıs uçuşlarını dış hatlar terminalinden yapılmaktadır. Aktarmalı uçuşlarda yolcular ilk bindikleri uçağa hatlardan ,ikinci yapacakları aktarma uçuşuna ise dış hatlar terminaline yönlenerek yapacaklardır.

KKTC konuşma kaç TL?

10 Şubat 2021 tarihi itibarıyla “KKTC Konuşma Paketi’nin ücreti KDV ve ÖİV dahil 40,80 TL olarak güncellenmiştir. KKTC yazıp 5555’e gönderin. KKTC Konuşma Paketi, bireysel ve kurumsal tüm faturalı müşterilerimiz için KKTC‘de geçerlidir. KKTC Paketi 30 gün boyunca geçerlidir ve otomatik olarak yenilenmez.

Türkiyeden Kıbrıs’ı aramak ne kadar?

* A.B.D., A.B.D.(Alaska), A.B.D.(Havai), A.B.D.(Virjin Adl.), A.B.D.(Porto Riko) ve Kanada GSM ve PSTN hatlarını sesli arama 1,6 TL/dk’dır….Faturalı Uluslararası Arama ve Standart Ücretleri.

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
K.K.T.C. 2,26 2,26
Türkiye’den yurt dışına gönderilen SMS’ler 1,11

Ülke kodu ile cep telefonu nasıl yazılır?

Daha sonra ülke kodu girilir ve sonrasında ‘sıfırsız’ olmak üzere alan kodu ve numara çevrilir. + 90 216 555 55 55 yazılarak, Türkiye içi dahil dünyanın her yerinden bu numaraya ulaşılabilir. İşte bu nedenle, daha telefon numaralarını ilk kez kaydederken, +│90 Alan Kodu│Sıfırsız Numara olarak düzenlemelisiniz.

Kıbrıs girişi ile telefon kayıt edilir mi?

Pasaport telefon kaydı yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan temel belge. Yurt dışına çıkış yapıldığını kanıtlayan pasaportun yanı sıra kimlikle çıkış yapılan Gürcistan, Moldova, Azerbaycan, Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seyahatleri de telefon kaydı yapabilmek için yeterli.