Vakıf Bankası Genel Müdürü kim?

VakıfBank Genel Müdürü kim nereli?

Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH – Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi. 1963 yılında Trabzon’da doğan Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH, meslek hayatına 1991 yılında Bankamızda başlamıştır.

Alaattin Şimşek nereli?

1972 yılında Trabzon Araklı’da doğan Alaattin ŞİMŞEK, 1994 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Kariyerine 1995 yılında T.

Serdar üstünsalih kimdir?

1963 yılında Trabzon’da doğan Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH, meslek hayatına 1991 yılında Vakıfbank’ta başlamıştır. Aynı bankada çeşitli şube ve birimlerde müdürlük yaptıktan sonra, Bilgi İşlem, Bireysel Bankacılık, Bankacılık Operasyonları, Temel Bankacılık Uygulama Geliştirme birimlerinde başkanlık görevini yürütmüştür.

Vakıf GYO Genel Müdürü kim?

Mart 2020 itibarıyla Şirketimizde Genel Müdür olarak göreve başlayan Onur İncehasan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mehmet Emin Özcan nereli?

Yönetim Kurulu Üyesi 1964 yılında Ordu’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1987 yılında T.C. Gümrük Bakanlığı’nda Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Aynı Kurumda Gümrük Müfettişi, Gümrük Başmüfettişi olarak çalıştı.

Metin Recep Zafer kimdir?

Bilgi Teknolojileri ve Operasyonel İşlemler Marmara Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü mezunu olan Metin Recep Zafer, aynı üniversitede yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlamıştır. 1992 yılından itibaren çeşitli bankalarda çeşitli birim, şube ve teftiş kurulu organizasyonlarında görev yapmıştır.

VakıfBank Personel Daire Başkanı kim?

H.Uğur Bilgin – İnsan kaynakları başkanıVakıfbank | LinkedIn.

Hazim Akyol Kimdir?

Hacettepe Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Hazım Akyol, 1993 yılından itibaren VakıfBank’ta çeşitli birim ve şubelerde müfettiş, müdür ve başkan unvanlarıyla görev yapmıştır.

Vakıflar Bankası nın sahibi kim?

Kısaca VakıfBank 11 Aralık 2019 tarihi itibarıyla, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün idare ve temsil ettiği %43,00’ü (A) Grubu ve %15,51’i (B) Grubu olmak üzere toplam %58,51’lik VakıfBank hissesi 3 Aralık 2019 tarihli Cumhurbaşkanı kararı ile T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’na devredilmiştir.

Abdi Salih Üstünsalih kimdir?

Bürokrat, Bankacı, Vakıfbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, STK Yöneticisi. 1963 yılında Trabzon’da doğdu.

Mikail Hıdır nereli?

1979 yılında Kepsut/Balıkesir’de doğan Mikail Hıdır, 2000 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuş ve bir süre avukatlık yapmıştır. 2003 yılında Vakıfbank’a Müfettiş Yardımcısı olarak bankacılık kariyerine başlamış, Müfettişlik görevinin ardından sırasıyla Takip Ekipleri Müdürlüğü, Uyum Müdürlüğü, …

Vakıf Gayrimenkul kimin?

Vakıflar Bankası T.A.O. ve faaliyet gösterdiği alanda uzun yıllardır konut üretimi ve finansmanı açısından büyük destek sağlayan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın ortak olduğu Şirketimiz, 24 Aralık 1996 tarihinde paylarını halka arz etmiş olup % 42,58 halka açıklık oranına sahiptir.

Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Osman Arslan (8 Haz 2017–)Halkbank / CEO

Muhammed onay Özkan kimdir?

Ankara Üniversitesi SBF Maliye Bölümü mezunu olan Muhammed Onay Özkan, 2000 yılından itibaren VakıfBank’ta çeşitli birim ve şubelerde müfettiş, müdür ve başkan unvanlarıyla görev yapmıştır.

Hüseyin Uğur Bilgin kimdir?

Hüseyin Uğur Bilgin kimdir? … Uğur Bilgin, 1986 yılında katıldığı VakıfBank’ta çeşitli şubelerde Müdür olarak görev yaptı. Sonrasında Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu İşlemleri Başkanlığı görevlerini yürüten Bilgin, Banka’nın değişik İştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.