Bozcaadadan Gökçeadaya nasıl?

Tatil için Gökçeada mı Bozcaada mı?

bozcaada küçük de olsa insanı kentlidir, gökceada ise köyler ve köylülerden oluşur.. gökçeada naiftir, kendinizi daha yalnız hissedersiniz orada. bozcaada avuç içi kadardır ama kalabalıktır her daim. ikisi de ayrı ayrı güzel ayrı ayrı gezilip görülesi özel yerlerdendir.

Gökçeada ve Bozcaada nerede?

Gökçeada, Ege Denizi’nin kuzey kısmında yer alan ve Saros Körfezi’nin giriş yerinde olan bununla birlikte Çanakkale iline bağlı olan bir ilçedir. Gökçeada‘nın kuzey kısmında Semadirek Adası yer alır. Güney kısmında ise Bozcada mevcuttur.

Gökçeada Feribotu kaç saat sürüyor?

Gestaş Deniz Ulaşım’a bağlı feribotlar Gökçeada feribot seferleri sağlıyor. Eceabat Kabatepe Limanından kalkan feribotlar, normal şartlarda 1 saat 15 dk süren seferle, Gökçeada Kuzu Limanına ulaşıyor.

Gökçeada’ya nasıl geçilir?

Gökçeada‘ya sadece deniz yolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Çanakkale Limanı’ndan deniz otobüsü, Eceabat-Kabatepe Limanı’ndan ise Gökçeada‘ya düzenli olarak feribot ve arabalı vapur seferleri yapılmaktadır.

Gökçeada Bozcaada arası feribot var mı?

Gökçeada‘ya ulaşım sadece deniz yoluyla sağlanıyor. Gestaş tarafından düzenlenen deniz ulaşımında, 2 arabalı feribot ve 1 deniz otobüsü kullanılıyor.

Gökçeada Güzel mı?

Gökçeada denince herkesin aklına sokaklarında dolaşacağı Rum köyleri, dibek kahve ve muhteşem sahilleri gelir. Gökçeada‘nın bilinen turistik yüzü bu. Oysa adada birkaç gün zaman geçirerek keşfe çıkanlar, bir anda farklı bir ada görmeye başlayacaklar. İşte o zaman ada gerçekten daha güzel ve ilginç gözükecek.

Gökçeada nereye baglı?

Gökçeada veya 1970 yılına kadar kullanılan adıyla İmroz (Yunanca: Ίμβρος Imvros), Çanakkale’nin bir ilçesi ve Türkiye’nin en büyük adasıdır. Ege Denizi’nin kuzeyinde, Saros Körfezi girişinde yer almaktadır. 91 km. kıyı şeridine sahiptir.

Gökçeada Kabatepe feribot kaç dk?

Gökçeada‘ya Kabatepe Limanı, Çanakkale ve Eceabat üzerinden farklı feribot seferleri düzenlenmektedir. Çanakkale-Gökçeada arası deniz otobüsü süresi 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir. KabatepeGökçeada feribot seferi kişi başı 7 TL’dir.

İstanbul Gökçeada ne kadar sürer?

İstanbulGökçeada arası mesafe ortalama 348 km olup, bu yolculuk yaklaşık olarak 5 saat sürmektedir.

Gökçeada Feribotu kaç para?

KABATEPE – GÖKÇEADA
Ada Kart Otomobil 72.50 TL 170.00 TL
Minibüs(8-18 Kişi) 117.00 TL 99.45 TL
Gestcard Midibüs (19-32 kişi) 148.75 TL 345.00 TL
1-3,5 Ton Kamyonet 115.00 TL 97.75 TL

Kabatepe Gökçeada ne kadar sürer?

Gökçeada‘ya Kabatepe Limanı, Çanakkale ve Eceabat üzerinden farklı feribot seferleri düzenlenmektedir. Çanakkale-Gökçeada arası deniz otobüsü süresi 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir. KabatepeGökçeada feribot seferi kişi başı 7 TL’dir. Araç içi yolcu 3, Ada Kart Otomobil 58, Minibüs ise 93 TL’dir.

Bozcaada feribot çalışıyor mu?

Bozcaada Feribot Saatleri 2022 2 Kasım’dan sonra Günde 4 kez karşılıklı seferler düzenlenmektedir. Online randevuya gerek yoktur.

Geyikli Bozcaada feribot kaç TL?

GEYİKLİBOZCAADA
Midibüs(19-32 Kişi) 365.00 TL Gestcard Midibüs (19-32 kişi)
Gestcard Otobüs 612.00 TL 1-3,5 Ton Kamyonet
3,5 – 6 Ton Kamyonet 235.00 TL Gestcard Kamyonet (3.5-6 Ton)
Gestcard Kamyon 352.75 TL Tır (1-13.5 metre arası)

Gökçeada nasıl bir yer?

Ege Denizi’nin kuzeyinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük adası olan Gökçeada Çanakkale’nin bir ilçesidir. 286 km2 yüzölçümü ve 95 km kıyı şeridi uzunluğuna sahip Gökçeada bozulmamış doğası, huzurlu atmosferi ile seyahatseverlerin en çok tercih ettikleri tatil beldelerinden biridir.

Gökçeada dan ev alınır mı?

Yerli yabancı turistlerin akınına uğruyan adadan taş ev alabilirsiniz.. Sörfçülerin ve tatilcilerin yeni gözdesi Gökçeada, yerli yabancı turist akınına uğruyor. Uçak seferleriyle canlanan adada 50 bin euro’ya arazi, 35 bin euro’ya taş ev bulmak mümkün.