Irem Helvacıoğlu Ulaş Tuna Astepe sevgili mi?

Ulaş Tuna Astepe sevgilisi ayrıldı mı?

Ulaş Tuna Astepe bir dönem Kalp Atışı dizisinde oynayan Öykü Karayel ile beraberdi. Çift daha sonra ayrıldı. Ulaş Tuna Astepe‘nin sevgilisi yok. Özel hayatında bisiklet binmeyi çok seven oyuncu günlük hayatında da bisiklet kullanmayı tercih ediyor.

Ulaş Tuna Astepe evi nerede?

Nefes karakterini canlandıran Helvacıoğlu Trabzon’un Beşirli semtinde ev kiralarken Tahir karakterini canlandıran Tuna Astepe ise Kaşüstün’de ev kiraladı. Dizinin yeni sezon çekimlerinin de yakın zamanda başlanacağı bilgisine ulaşıldı.

İrem Helvacıoğlu nun nefret ettiği partneri kim?

Oyuncu, partneri Ulaş Tuna Astepe ile olan sahnelerinde ayağının altına takoz koyduğunu söyledi. ATV ekranlarında yayınlanan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde başrol oynayan İrem Helvacıoğlu, eski partneri Ulaş Tuna Astepe hakkında itirafta bulundu.

İrem Helvacıoğlu sevgilisinden ayrildi mi?

İrem Helvacıoğlu 3 yıldır birlikte olduğu Eser Alp ile ayrıldığını “Kalbim boş, ilişkim bitti” diye açıklamıştı. İlişkisini sonlandıran Helvacıoğlu arkadaşlarıyla tatile gitti.

Cansu Baydar sevgilisi kim?

Atv’nin unutulmaz dizilerinden Sen Anlat Karadeniz ile ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Ulaş Tuna Astepe sevgilisi Cansu Baydar ile sokak ortasında birbirine girdi. Oyuncu Ulaş Tuna Astepe, önceki gün sevgilisi Cansu Baydar ile köpeklerini hava aldırmak için Cihangir’de yürüyüşe çıktı.

Ulas Tuna nereli?

İzmit, TürkiyeUlaş Tuna Astepe / Doğum yeri

Ulaş Tuna hangi takımlı?

Ulaş Tuna Astepe, ‘Barbaros’a transfer oldu.

Ulaş Tuna Kaç Yaşında?

33 yaşında (5 Mayıs 1988)Ulaş Tuna Astepe / Yaş

Ulaş ve irem sevgili mi?

Helvacıoğlu, 2022’ye saniyeler kala sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Başrolünü Ulaş Tuna Astepe ile paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz yılın eylül ayında sevgilisi Eser Alp ile olan ilişkisine son vermişti.

İrem Helvacıoğlu sevgilisi kim 2021?

İrem Helvacıoğlu sevgilisi Yolaç Özcan ile sosyal medyadan yepyeni bir fotoğraf paylaşarak aşklarını ilan etti.

İrem Helvacıoğlu Diziden neden ayrıldı?

Karşı cinste bencillikten hiç hoşlanmadığını söyleyen ünlü oyuncu, konu aşktan açılmışken kalbinin boş olduğunu söyledi ve sevgilisi Eser Alp’ten ayrıldığını itiraf etti. Helvacıoğlu daha önce yaptığı açıklamada, “Eser ile aramız iyi. O Ankara’da olduğu için pek fazla bizi göremiyorsunuz.” demişti.

Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında?

33 yaşında (5 Mayıs 1988)Ulaş Tuna Astepe / Yaş

Ulaş Tuna Astepe kimdir hayatı?

Ulaş Tuna Astepe 5 Mayıs 1988’de İzmit’te dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu eğitimini İzmit’te alan Astepe, çok küçük yaşlardayken babasını kaybetti. Babasının ölümünün ardından abisi ile yaşamaya devam etti. İstanbul Lisesini yatılı olarak tamamladı.

Barbaroslar Hızır nereli?

Barbaroslar dizisinde Barbaros Hayreddin Paşa karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe, İzmit’te doğdu ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. Tiyatro oyunlarında da yer aldı.

Barbaroslar dizisindeki Hızır kimdir?

Ulaş Tuna Astepe, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Hızır Reis karakterine hayat veren Astepe merak uyandırdı.