Inek Saban nereli?

Şaban nereli?

Hayatı 11 Kasım 1944 tarihinde İstanbul’un Küçükpazar semtinde Malatyalı bir ailenin çocuğu olarak doğan oyuncunun babası Migros’tan emekli Mustafa Sunal, annesi Saime Sunal’dır.

Kemal Sunal nereli hangi köylü?

Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 tarihinde Türkiye’nin Malatya ilinde doğdu. Ailenin üç çocuğunun en büyüğüydü. Annesi ev hanımı, babası Mustafa Sunal Migros’ta işçiydi. Fizik olarak babasına çok benziyordu.

Şaban gerçekte kimdir?

11 Kasım 1944 yılında İstanbul da doğan Kemal Sunal, aslen Malatya lıdır. Annesi Saime Hanım babası ise Mustafa Bey in üç erkek evladının en büyüğüdür. Kendisinden küçük Cengiz ve Cemil adında iki erkek kardeşi daha vardır. Okul hayatına Mimar Sinan İlkokulunda başlayarak Vefa Lisesi nden mezun olmuştur.

Kemal Sunal Alevi mi?

yanlış bilgidir. kemal sunal sünni-türk’tür, malatya’nın doğanyol ilçesindendir. bu ilçede alevi nüfus yok denecek seviyededir.

Gül Sunal aslen nereli?

Sandıklı, TürkiyeGül Sunal / Doğum yeri

Kemal Sunal kökeni nedir?

11 Kasım 1944 yılında İstanbul Küçükpazar semtinde dünyaya gelmiştir. Üç kardeşin en büyüğü olarak yer alan Kemal Sunal‘ın annesi Saime Sunal babası ise Mustafa Sunal‘dır. Aslen Malatyalı olan Kemal Sunal; Cemil Sunal ve Cengiz Sunal adında iki kardeşe sahiptir.

Ali Sunal aslen nereli?

İstanbul, TürkiyeAli Sunal / Doğum yeri

Kemal Sunal Malatyalı mı?

11 Kasım 1944 tarihinde İstanbul’un Küçükpazar semtinde Malatyalı bir ailenin çocuğu olarak doğan oyuncunun babası Migros’tan emekli Mustafa Sunal, annesi Saime Sunal‘dır. Ailenin büyük çocuğu olan Kemal Sunal‘ın, Cemil ve Cengiz isminde iki kardeşi vardır.

Kemal Sunal Şaban adını neden kullandı?

tamamen hababam sınıfındaki inek şaban karakterine verdiği ruhtan ötürüdür. üstelik rıfat ılgaz’ın eserindeki inek şaban hiç de filmdeki gibi değildir.

Şener Şen kimdir nerelidir?

Şener Şen (d. 26 Aralık 1941, Adana), Türk oyuncu.

Alevi ünlüler kim?

  • Burak Özçivit. X. 1984 İstanbul’da dünyaya gelen Burak Özçivit normalde Gazianteplidir ve Alevidir.
  • Mustafa Sandal. X. 1970’de İstanbul’da doğan ünlü süperstarın da Alevi olduğu biliniyor. …
  • Tuba Büyüküstün. X. …
  • Mehmet Ali Albora. X. …
  • Haluk Levent. X. …
  • İsmail YK. X.
  • Yonca Evcimik. X.
  • Kemal Sunal (Bektaşi Soyundan) X.

Kemal Sunal hangi kökenlidir?

Aslen Malatyalı olan Kemal Sunal; Cemil Sunal ve Cengiz Sunal adında iki kardeşe sahiptir. İlkokulu Mimar Sinan İlkokulu’nda okuyan Kemal Sunal Vefa Lisesi’nden mezun olmuştur.

Sunal aslen nereli?

Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 tarihinde Türkiye’nin Malatya ilinde doğdu. Ailenin üç çocuğunun en büyüğüydü. Annesi ev hanımı, babası Mustafa Sunal Migros’ta işçiydi. Fizik olarak babasına çok benziyordu.

Gökçe Bahadır Evlendi mi?

Emir Ersoye. 2022
Ali Sunale. 2011–2012
Gökçe Bahadır/Eşi

Kemal Sunal Malatya hangi köyünden?

Malatyanın Doğanyol İlçesi Gökçe Mahallesi’nde doğan ve 9 yaşına kadar burada yaşayan Kemal Sunal, babasının İstanbul’a gitmesi ile İstanbul’da nüfus cüzdanı çıkarılıp İstanbul doğumlu olarak yazıldığı ifade ediliyor.