Samsung S3 Mini Whatsapp var mı?

Samsung S4 Whatsapp destekliyor mu?

Yani Android 4.0.4 ve öncesi bir Android sürümü kullanıyorsanız Kasım başı itibariyle artık telefonunuzun WhatsApp erişimi sonlandırılacak. Samsung Galaxy S4 ve Sony Xperia Arc S gibi 2012 ve 2013’te satılan bir bazı popüler üst segment telefonlar da bu durumdan etkilenecek.

Whatsapp 1 Kasım Doğru mu?

Whatsapp tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren bazı akıllı telefonlara Whatsapp güncellemeleri gönderilmeyecek. Bu karar göre Whatsapp‘ın yüklü olduğu akıllı telefonlarda Whatsapp uygulaması açılacak ancak uygulamaya gelen iyileştirmeler ve güncellemeler bu telefonlara gelmeyecek.

WhatsApp desteklemeyen telefonlar ne olacak?

WhatsApp‘tan yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren iOS 9, Android 4.0.3 veya daha düşük sürüme sahip cihazlara sahip kullanıcılar, mesajlaşma platformunun güncellemesinden faydalanamayacak.

Hangi telefonlarda WhatsApp kullanamayacak?

WhatsApp kullanamayacak Android Cihazları hangileri?

  • Samsung Galaxy Trend Lite,
  • Galaxy Trend II,
  • Galaxy SII,
  • Galaxy S3 mini,
  • Galaxy Xcover 2,
  • Galaxy Core and Galaxy Ace 2,
  • LG Lucid 2, Optimus F7,
  • Optimus F5,

1 Kasım’da WhatsApp kapanıyor mu?

Dünyada en çok kullanılna popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp 1 Kasım itibarıyla bazı iOS ve Android modellere olan desteğini sonlandırıyor.

1 Kasım’da hangi telefonlar WhatsApp kapanıyor?

WhatsApp, 1 Kasım itibariyle Android 4.0.3 ve altı versiyonlara sahip telefonlar ile iOS 9 ve altındaki telefonlara desteğini çekiyor.

WhatsApp hangi telefonlarda çalışmayacak 2021?

WhatsApp‘ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı Android telefonlar: HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr ve Samsung Galaxy S2 gibi modeller yer alıyor.

6S Plus WhatsApp kullanamayacak mı?

1 Kasım 20201 tarihi itibariyle Whatsapp uygulamasının açılmayacağı telefon modellerinden bir tanesi de iPhone 6S olacak. Ancak iPhone SE (2016), iPhone 6s ve 6s Plus kullanıcıları, iOS 9 sistemini iOS 10’a yükseltirse uygulamayı kullanabilecekler.

2021 de hangi telefonlarda WhatsApp kullanamayacak?

WhatsApp‘ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı Android telefonlar: HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr ve Samsung Galaxy S2 gibi modeller yer alıyor.

WhatsApp hangi telefonlar desteklemiyor?

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bugünden itibaren bazı telefonlara desteğini kesti. Bu, söz konusu modellerin artık uygulama ile uyumlu olmayacağı anlamına geliyor.

  • APPLE. iPhone SE, …
  • SAMSUNG. Samsung Galaxy Trend Lite. …
  • LG. Lucid 2; …
  • ZTE. Grand S Flex; …
  • Huawei. Ascend G740; …
  • SONY. SonySony Xperia Miro. …
  • DİĞER. Alcatel One Touch Evo 7.

1 Kas 2021

Apple WhatsApp kaldırılacak mı?

WhatsApp güncellediği destek sayfasında iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone kullanıcılarının artık WhatsApp‘ı kullanamayacağını bildirdi. Android tarafında ise 4.0.3 sürümünün altı telefonlarda artık WhatsApp çalışmayacak.

Bugün WhatsApp kapanacak mı?

Whatsapp kapanmayacak. WhatsApp, kullanıcıların yoğun tepkisini alan son güncellemesine ilişkin sözleşme onayı için verdiği sürenin son günü olan 15 Mayıs’ta Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Söz konusu paylaşımda, “Hayır, kişisel mesajlarınızı göremiyoruz. Hayır, hesabınızı silmeyeceğiz.

1 Kasımda WP ne olacak?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 1 Kasım‘dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. WhatsApp, 1 Kasım itibariyle Android 4.0.3 ve altı versiyonlara sahip telefonlar ile iOS 9 ve altındaki telefonlara desteğini çekiyor.

Hangi Android telefonlarda WhatsApp çalışmayacak?

WhatsApp güncellediği destek sayfasında iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone kullanıcılarının artık WhatsApp‘ı kullanamayacağını bildirdi. Android tarafında ise 4.0.3 sürümünün altı telefonlarda artık WhatsApp çalışmayacak.

WhatsApp hangi telefonları desteklemeyecek?

Android sisteme sahip olan Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core and Galaxy Ace 2, LG Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, …