SsangYong Actyon Sports Nasıl bir araba?

SsangYong Actyon Sports 4×4 nasıl bir araç?

Kamyonet – Pikap sınıfında en uygun fiyatlı araç diyebilirim. Diğer pikapların aksine arka süspansiyonunda makas bulunmaz. Bu nedenle oldukça konforludur, suv konforunda bir araçtır. 4×2 ve 4×4 modelleri var, ihtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz.

SsangYong Actyon hangi motor?

Kore’nin 5000 cc V8 motorunun yanı sıra 7 vitesli otomatik şanzımanıyla donatılmış ilk lüks otomobili olan Chairman W, ülkenin amiral gemisidir ve dünyanın diğer önde gelen lüks otomobilleriyle yarışmaktadır. Çevre dostu kompakt SUV’miz Korando, SsangYong Motor‘un ilk önden çekişli monokok aracıdır.

SsangYong nasıl bir marka?

Limited ve Platinium donanımı mevcut,Yakıt 5-9 litre arası değişkenlik gösteriyor, otomatik vites geçişleri kusursuz. Cüsseye gör çekişi güzel,zorlanmıyor. Yokuşlarda içi dolu bile olsa bayılmıyor. Süspansiyonları bir tık sert, viraj performansı başarılı, hızla girilen virajlarda araç güven veriyor.

SsangYong da ne motoru var?

Bunlardan ilki yeni geliştirilmiş 1.5 litrelik turbo benzinli bir ünite ve 5.500 devirde 166 beygir güç ile 1.500-4.500 devir aralığında da 280 Nm tork sunuyor. Bu değerleri 1.5 litrelik turbo benzinli bir motor için gayet başarılı bulduğumuzu söyleyebiliriz.

SsangYong Actyon Sports yakıt tüketimi nasıl?

ssangyong actyon sports 4×4 ile 4×2 Arasında ki Fark XDI 4×4 : Manuel şanzıman olup , 2007 ve 2012 yılları arasında üretilmektedir. Ortalama yakıt tüketimi fabrika verilerine göre 8LT ve Stabil performanslı azami hızı ise 161 KM/S olarak yer almaktadır.

SsangYong batıyor mu?

Markanın Türkiye distribütörü Şahsuvaroğlu, markanın iflas etmediğinin ‘iflas koruma’ istediğinin belirtildiği açıklamada, 54 milyon dolarlık borcun pandemi sebebiyle ödemesinde sekteye uğradığı belirtildi. Yani aslında SsangYong iflas etmedi sadece iflas koruma talep etti.

SsangYong Çin mi?

SsangYong (Korece: 쌍용자동차, Hanja: 雙龍自動車), Güney Koreli otomobil üreticisi ve çelik sanayicisi firmadır.

SsangYong Japon mu?

SsangYong, 1954 yılında Güney Kore’de kurulmuş bir otomobil üretim ve çelik sanayi firmasıdır.

Ssangyong motorunu kim üretiyor?

SsangYong Kyron, SsangYong‘un 2005 yılında tanttığı SUV’dur. Kyron Mercedes firmasının teknolojik desteğiyle tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Özellikle motor ve otomatik şanzıman Mercedes’e aittir.

Ssangyong batıyor mu?

Markanın Türkiye distribütörü Şahsuvaroğlu, markanın iflas etmediğinin ‘iflas koruma’ istediğinin belirtildiği açıklamada, 54 milyon dolarlık borcun pandemi sebebiyle ödemesinde sekteye uğradığı belirtildi. Yani aslında SsangYong iflas etmedi sadece iflas koruma talep etti.

SsangYong Korando motoru Mercedes mi?

Son zamanlarda revaçta olan yeni nesil Korando da Mercedes motoru kullanmıyor. Şanzımanı ise Tivoli ile aynıdır.

Mercedes hangi motorları kullanıyor?

Mercedes Renault motorları (dizel) bir süredir kullanıyor ve takipçilerimiz tarafından sıkça tartışılan konuların başında da Alman Mercedes markasının Fransız Renault dizel motorlarını ve yine Alman BMW markasının PSA (Peugeot-Citroen) benzinli ve dizel motorlarını kullanması geliyor.

Ssangyong Actyon km ne kadar yakıyor?

Yakıt deposu hacmi 75 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 10.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.3 lt/100km ve ortalama olarak da 7.8 lt/100km yakıt tüketiyor.

Ssangyong Actyon Sports yakıt deposu kaç litre?

Teknik özellikler SsangYong Actyon Sports 2.0Xdi (141 bg) 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Genel bilgi
Yakıt deposu hacmi 75 Lt 19.81 US gal | 16.5 UK gal
Boyutlar
Uzunluk 4965 mm 195.47 in.
Genişlik 1900 mm 74.8 in.

SsangYong fabrikası kapandı mı?

2009 yılı itibarıyla üretimini süresiz olarak durdurmuş, maaşları ödeyemediklerinden fabrikaları kapanmıştır.