Wall-e hangi yılda geçiyor?

Wall-E kaç yaş için?

5 yaş ve üzerine hitap eden WallE dünya üzerindeki son robot ve eskiden kalan atık çöpleri topluyor.

Wall-E kaç dakika?

1 saat 38 dakikaVOL-İ / Süre

98 dk. VOL•İ (Özgün adı: WALL-E), 2008 yapımı 3D animasyon filmi Pixar Animation Studios tarafından yapılmıştır. Dağıtımı ise Walt Disney Pictures tarafından üstlenilmiştir. Film ilk kez 27 Haziran 2008’de ABD’de gösterime girmiştir.

Wall-E 2 ne zaman?

Hemen hemen çoğunuzun favori filmleri olan birkaç Pixar animasyonu, ne yazık ki önümüzdeki yıllarda karşımıza bir ikincisiyle gelemeyecek. Ratatouille, WallE ve şu son yıllarda çıkan en iyi animasyon olarak nitelendirilen Inside Out için yakın bir tarihte devam filmi yok denildi.

Wall-E ne anlatıyor?

Filmde, insanoğlu aşırı kirlenme sebebiyle Dünya’yı terk edip başka bir gezegende yaşamaya başlamıştır. … Film tüketim çılgınlığına ve insan türünün kendi yaşadığı doğal çevreye verdiği zararlara dair önemli yorumlar yaparken geleceğin insanlığını teknolojinin esiri olmuş, tembellikten tükenmiş bir profilde çizer.

Loraks kaç yaş üstü?

LORAKS 8+ Baştan sona çevreci mesajlara ve renkli bir görselliğe sahip olsa da, genel anlamda seyir zevki düşük, kalıcı olamayacak bir animasyon. Theedville adlı küçük bir şehirde insanlar halinden gayet memnunken, yaşadıkları yapay ve plastik ortama da çoktan alışmışlardır.

Wall E çocuklara uygun mu?

Çocuklara çevre duyarlılığını, yeryüzüne saygıyı aşılamak için önemli bir film olan WallE, aynı zamanda arkadaşlığı, aşkı ve romantizmi de tatlı bir şekilde işliyor. … Ama daha sonrasında oldukça hareketlenecek olan bu filmi çocuklarınızla beraber siz de kesinlikle izlemelisiniz.

Wall-E nasıl bir film?

WallE, Dünya’da biriken çöpleri toplamak için yaratılmış sevimli bir işçi robottur. Film, I Am Legend’a (Ben Efsaneyim) benzer bir başlangıç sahnesine ve ikinci yarısıyla da 2001: ASpace Odyssey’e (2001: Bir Uzay Macerası) andıran bir hikâye örgüsüne sahip. Bu benzerlikler yetişkin kitle için yapılmış.

Wall-E kaç film?

Vol.i – Walle. 12 Filmde Yetişkinler İçin Animasyonlar!

Wall-E ne zaman çıkacak?

27 Haziran 2008 (ABD)VOL-İ / Gösterime giriş tarihi

Wall-E nin açılımı nedir?

WALLEnin açılımı (Atık Ayrıma Yük Kaldırıcısı-Dünya Klasmanı), EVE’nin ise (Dünyadışı Bitki Değerlendirici) açılımına sahiptir.

Wall-E nasıl bir karakter?

Kendisi eski sürüm bir robot. Vakti zamanında dünyayı sarmaya başlayan çöp tabakasından kurtulmak için uzayın derinliklerine kaçan insan topluluğunun dünyada tek başına bıraktığı bir robot. Yıllar geçmesine rağmen bu ulvi görevinden vazgeçmeyen WallE, türünün yaşayan son robotu olarak hayatına devam ediyor.

Otel Transilvanya kaç yaşa uygun?

Aile eşliğinde, 7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Sevimli Canavarlar kaç yaş?

6-7 yaşından itibaren izletilebilir ama yine de hassas çocuklar bazı korkunç sahnelerinden ürkebilirler. Filmde gözüken bütün canavarlar ilk başta pek sevimli görünmeyebilirler ama kısa zamanda bu karakterlerin hepsine alışılıyor.

8 yaşındaki çocuklar ne izlemeli?

8-9 yaşlarında çocuklar: Bu yaşlarda daha karmaşık hikayeleri izleyebilir ve anlayabilirler. TV ve internet kullanımında iyice ustalaşmış olmalarına rağmen zararlardan kendilerini koruyabilecek olgunlukta değildirler.

Ne izlemeli 14 yaş?

Çocuklar için 10 film önerisi

  • 1 – Keşke Otuz Olsam (13 Going on 30, 2004) …
  • 2 – Patenci Kızlar (Whip It, 2009) …
  • 3 – Milyonlar (Millions, 2004) …
  • 4 – Lego Filmi (The Lego Movie, 2014) …
  • 5 – İnanılmaz Aile (The Incredibles, 2004) …
  • 6 – Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph, 2012) …
  • 7 – Sevimli Canavarlar (Monsters Inc, 2001)