Samsung S10 Plus özellikleri su geçiriyor mu?

Samsung S10 Plus radyo var mı?

Ürün tanıtımlarında s10larda FM radyo gösteriyor ama sadece Usa ve canada ülkeleri için.

Samsung S10 Plus arkası cam mı?

Tasarım. Samsung Galaxy S10 Plus modelinin tasarımına yakından bakacak olursak markanın Infinity O adını verdiği yeni tasarım dili ile geliştirildiğini görüyoruz. Tam ekran deneyimi sunmak ve ekran kasa oranını en üst seviyede tutmak adına ön kameraları ekrana dahil eden marka, kavisli camdan da vazgeçmiyor.

S 10 Plus nasıl?

tasarım konusunda çok kaliteli mükemmel işler çıkarıyor samsung. bu modelinde ekran tasarımına bayıldım. sonsuz ekranı ile hem daha kullanışlı hem de daha şık duruyor. 8 gb ram ile çok hızlı çalışıyor. herhangi bir donma kasma karşılaşmadım. bataryası da gayet iyi. çok başarılı kaliteli bir telefon.

Samsung S10 alınır mı?

Samsung Note 10 alınır mı yazımda belirttiğim gibi kesinlikle o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Samsung S10, 5500 – 6000 TL arasında bir fiyatla satılıyor ve özellikleri açısından Note 10 kadar iyi bir telefon olduğunu söyleyebilirim.

Internetsiz radyo programı var mı?

Android mobil cihazınızda internet olmadan FM Radyo dinlemenizi sağlamak için size getirdiğimiz ilk uygulama NextRadio’dur. Bu uygulama, tabiri caizse, en tipik ve popüler olanıdır. Cep telefonunuz uyumluysa, FM Radyo‘yu internet olmadan dinlemek için en iyi uygulamalardan birine sahip olacaksınız.

Telefonun radyosu yok mu?

Neredeyse tüm akıllı telefonlar FM radyo tarayıcısına sahipken, üreticilerin ve operatörlerin çıkarlarına ters düştüğü için bu özellik aktif edilmiyor. Günümüzde herkes interneti cebinde taşıyor ancak radyo ve televizyon hala acil durumlarda insanların bilgi almak için kullandığı kaynaklar olarak geçerliliğini koruyor.

S10 Plus arka kamera kaç megapiksel?

Galaxy S10 Plus arkasında 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.5 – f /2.4 değişken diyafram değerine sahip olan geniş açılı bir ana kamera karşımıza çıkıyor.

Samsung S 10 Plus ne zaman çıktı?

128 GB hafızalı Galaxy S10, S10+ ve S10e; 27 Şubat 2019 tarihinden Türkiye’de satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S10 su geçirir mi?

IP68 sertifikasına sahip olan telefon, suya ve toza dayanıklı. 1.5 metre derinlikte 30 dakika kadar suya dayanabiliyor.

S10 Plus kamerası nasıl?

Kameraların video tarafında da eli oldukça kuvvetli. Bir Galaxy S10 Plus sahibi telefonunun arka kamerasıyla 4K 60 FPS video kaydı yapabiliyor. Ayrıca Full HD çözünürlükte videolar çekebiliyor. Ön kamera ile ise 4K video kaydı yapabilmek mümkün.

Samsung Galaxy S10 Plus fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB
Fiyat 8.250,00 TL 9 satıcı 12.124,03 TL 1 satıcı
Ortalama Puan 15 yorum 6 yorum
Ekran Boyutu 6.4″ 6.8″
Ekran Çözünürlüğü 1440×3040 px 1440×3040 px

Telefonda radyo var mı?

Aslında bu özellik kullanılabilir ama yine son karar kullandığınız operatörde oluyor. ABD’de faaliyet gösteren operatörlerden Verizon bu konuya sıcak bakmazken AT&T ve T-Mobile, tüm Android telefonlarda FM radyonun kullanılmasını destekliyor. Sprint de 2013’ten bu yana bu teknolojinin kullanılmasını destekliyor.

Xiaomi radyo var mı?

Xiaomi FM Radio, Xiaomi akıllı telefonu olan herkes için kullanışlı bir uygulamadır. Bununla, internet bağlantısı olmadan bile Android cihazınızdan FM radyo dinleyebilirsiniz.

Akıllı telefon neden radyo yok?

Neredeyse tüm akıllı telefonlar FM radyo tarayıcısına sahipken, üreticilerin ve operatörlerin çıkarlarına ters düştüğü için bu özellik aktif edilmiyor. Günümüzde herkes interneti cebinde taşıyor ancak radyo ve televizyon hala acil durumlarda insanların bilgi almak için kullandığı kaynaklar olarak geçerliliğini koruyor.

Samsung S10 arka kamera kaç megapixel?

Galaxy S10‘un ana kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğünde. Bu geniş açılı kameranın diyaframı f/1.5 ile f/2.4 arasında değişebiliyor. Bu ana kameraya 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 diyaframa sahip OIS’li bir telefoto kamera ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyaframa sahip ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.