Zeynep Bastık Hangi üniversite mezunu?

Zeynep Bastık ne mezunu?

TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali’nde çalışarak devam etti. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor.

Zeynep Bastık kimin back vokali?

Murat Dalkılıç’ın “Lüzumsuz Savaş” adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç’ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç’ın desteğiyle ilk teklisi “Fırça”yı 2014 yılında yayımladı. Ardından Dalkılıç’ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti.

Zeynep Bastık annesi babası ayrı mı?

Yük gemilerinde çalışan bir babanın ve Lojistik alanında çalışan bir annenin kızı olan Bastık henüz 3 yaşındayken annesi ile birlikte İzmir’e taşındı. Anne ve babasının boşanmasının ardından babasının diğer evliliğinden bir kardeşi daha vardır.

Zeynep Bastık neleri sever?

Müziğe, dansa ve aynı zamanda tiyatroya da ilgi duyan Zeynep Bastık, özel bir tiyatroda oyunculuk dersleri aldıktan sonra kariyerine oyunculukla başladı.

Zeynep bastığın kocası kaç yaşında?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa’da doğdu.

Zeynep Bastık boşandı mı?

Zeynep Bastık uzun süredir sevgili olduğu Tolga Akış ile 2021 yılı Temmuz ayında evlendi. Çift, sade bir törenle Çeşme’de hayatlarını birleştirdi. Zeynep Bastık ile Tolga Akış’ın uzun süredir mutlu bir evliliği var.

Zeynep bastığın kaç şarkısı var?

Zeynep Bastık diskografisi
Stüdyo albümleri 1
Video klipleri 13
EP’leri 1
Single’ları 14

Tolga akıs kimdir?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa’da doğdu. Üniversite için geldiği İstanbul’da erken yaşta çalışmaya başladı. … İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor.

Zeynep bastığın ailesi kimdir?

Müzik hayatına ise çok küçük yaşta başlayan ve müzikle iç içe bir ailesi olan Zeynep Bastık‘ın, teyzesi konservatuarda öğretim görevlisi, dedesi bağlama üstadı ve anneannesi eski türk halk müziği sanatçısıdır.

Zeynep Bastık ne burcu?

Adı Mutluluk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizilerde yer alarak oyunculuk kariyerine de adım atmış olan Zeynep Bastık, FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde İrem karakterini canlandırdı. Zeynep Bastık 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Yengeç burcudur.

Zeynep Bastık kaç kilo?

Adı Mutluluk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizilerde yer alarak oyunculuk kariyerine de adım atmış olan Zeynep Bastık, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde İrem karakterini canlandırmaktadır. Zeynep Bastık 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Yengeç burcudur.

Hypers Co kimin?

Tolga Akış – Founder – Hypers | LinkedIn.

Zeynep bastığın eşi kaç yaşında?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa’da doğdu.

Zeynep Bastıkla Edis sevgili mi?

Geçtiğimiz Temmuz ayında reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan sevgilisi Tolga Akış ile evlenen 27 yaşındaki şarkıcı Zeynep Bastık ile yakın arkadaşı Edis‘in birkaç gün önce katıldıkları partide samimi şekilde dans ettikleri anlar sosyal medyada gündem olmuş ve milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.

Zeynep Bastık evlendi mi?

Şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile dünyaevine girdi. Çeşme’de nikah masasına oturan çiftin düğününe ünlü isimler de katıldı. Zeynep Bastık (27), reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan sevgilisi Tolga Akış (37) ile evlendi.