Yukatel hangi şehirde?

Yukatel nerenin markası?

Süper lige yükselerek bu sezon önemli başarılara imza atan Denizlispor’umuz, Almanya merkezli Yukatel firması ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 5 yıllığına 5 Milyon Euro’ya imzalanan sözleşme gereğince takımımız 2024’e kadar Yukatel Denizlispor olarak sahalarda yer alacak.

Yuka tel firması kimdir?

Hakkımızda. Yukatel, GPS telematik ve M2M / IoT alanında uluslararası bir cep telefonu toptancısı ve donanım ve yazılım çözümleri tedarikçisidir. Uzmanlarımız size en iyi ürünleri, fiyatları, Hizmetleri ve yetkin kullanımı sağlayacaktır. Misyonumuz bayileri, müşterileri, tedarikçileri ve çalışanları memnun etmektir.

Yukatel Kayserispor nedir?

Kayserispor, veya Sponsorluk anlaşması gereği Yukatel Kayserispor, Kayseri merkezli Türk futbol kulübü. Sarı kırmızı renklere sahip kulüp 2021-22 sezonunda Süper Lig’de mücadele etmektedir. Kulübün ayrıca Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden kadın futbol takımı da mevcuttur.

Yukatel kime sponsor?

Süper Lig ekibi Kayserispor’un başkanı Berna Gözbaşı, geçen sezon Denizlispor ‘a sponsor olan Yukatel ile yeni sezon için anlaştıklarını belirterek, “Yeni ismimiz Yukatel Kayserispor olacak” dedi.

Kayserispor nerenin takimi?

Kayseri, TürkiyeKayserispor / Temsil ettiği yer

Kayserispor sahibi kim?

Kayserispor, veya Sponsorluk anlaşması gereği Yukatel Kayserispor, Kayseri merkezli Türk futbol kulübü. Sarı kırmızı renklere sahip kulüp 2021-22 sezonunda Süper Lig’de mücadele etmektedir….Kayserispor.

Tam ad Yukatel Kayserispor Kulübü
Başkan Berna Gözbaşı
Teknik direktör Hikmet Karaman
Lig Süper Lig
2020-21 Süper Lig, 17.

Yukatel Kayserispor Başkanı kim?

Kulüp Kodu : 000071
Telefon : (352)3512727
Faks : (352)3512219
Başkan : BERNA GÖZBAŞI
www.kayserispor.org.tr

Kayserispor u kim çalıştırıyor?

Kayserispor 2020-21 sezonuna Bayram Bektaş yönetiminde başladı.

Kayseri Spor kimleri transfer etti?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor‘da devre arası transfer döneminde takıma katılan Andrea Bertolacci, Abdulkadir Parmak, Mert Çetin ve Arif Kocaman için imza töreni düzenlendi.

Erol Bedir kim?

Erol Bedir, Kayseri’de Hacılar Sağlık Ocağı Tabibi olarak mesleki kariyerine adım atmıştır. 6 aylık çalışma sürecinin ardından, Kayseri İl Sağlık Müdür Yardımcılığına atanmıştır. 1987 senesine kadar bu görevini sürdürmüş ve vatani görevini yapmak üzere, Diyarbakır Havacı Tabip Asteğmen olarak birliğine teslim olmuştur.

Kayseri’nin yeni hocası kim oldu?

Hikmet Karaman
Yalçın Koşukavak
Kayserispor/Teknik direktörler

Hikmet Karaman aslen nereli?

Hikmet Karaman (d. 9 Mart 1960, Kocaeli), Türk teknik direktördür.

Kayserispor maçı hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak Kayserispor – Konyaspor maçını Yasin Kol yönetecek. Bugün saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Kayserispor’da transfer yasağı kalktı mı?

Transfer yasağı nedeniyle hareketli saatlerin yaşandığı Yukatel Kayserispor‘a mutlu haber geldi. Başkan Berna Gözbaşı’nın yoğun çabası sonrası transfer yasağı ortadan kaldırıldı. Süper Toto Süper Lig’de Cumartesi günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor’da transfer yasağı kaldırıldı.

Erol Bedir ne iş yapar?

Günümüzde halen Modern Dünyam Hastanesi Başhekimi olarak görevini sürdürmektedir. Diğer bir yandan Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı’dır.