Acun Challenge kim kazandı?

Survivor 2021 Challenge kim kazandı?

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri gerçekleşen ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021, 104. bölümü ile sevenleri ile buluştu. Büyük finale sayılı haftalar kala heyecan seviyesi her geçen gün artan yarışmada mavi takım, 10-9 skorla ödülün sahibi oldu. Düello eşleşmelerinde ise gecenin galibi Berkay, Steven oldu.

Voleybol Survivor kim kazandı?

Survivor‘da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar arasındaki dokunulmazlık mücadelesinde voleybol oyunu oynandı. Büyük bir mücadele verilen oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

Acun basketbol maçını kim kazandı?

Böylece basketbol maçı 47-44 skorla Survivor yarışmacılarının galibiyeti ile sona erdi. Maçın galibi olan beyaz takım su böreği yeme hakkı kazanırken ödülden diğer yarışmacılar da faydalandı.

Acun Ayşe voleybol maçını kim kazandı?

Heyecanlı voleybol maçı yapıldı, Aleyna ve Ayşe ikilisi ilk 2 seti aldı. Ardından 3. ve 4. seti de Acun Ilıcalı ve İlayda kazandı. Böylelikle iki takım da berabere kaldı. Açık ara farkla Survivor 2021 takımı yanı Aleyna ve Ayşe kazandı.

Düelloyu kim kazandı?

Islak hamburgerin yapıldığı nefes kesen gecede Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in kritik tadımları sonucunda kaptanlık oyununun kazananı Dilara seçildi. Kaptanlar düellosu ise bilgi yarışması şeklinde yapılırken, düellonun kazananı da mavi takım kaptanı Dilara oldu.

Batuhan Poyraz düello kim kazandı?

Survivor 2021’de 22. haftada düello heyecanı yaşandı. Poyraz, challenge’da karşılaştığı Batuhan‘ı 5-0 gibi net bir skorla geçerek düelloyu kazanmayı başardı…

Survivor 12 Mart 2022 Kim aday oldu?

Oylama sonuçlarına göre Barış ve Batuhan’ın isimleri bir kez yazıldı. Yazılan isimlerin tümü de Mert’e çıktı. Bu sonuçla Mert Survivor‘da haftanın 2. eleme adayı oldu. Neredeyse tüm takımın Mert’in ismini yazması Acun Ilıcalı’yı şaşırttı.

Survivor Dokunulmazlik kim kazandı?

Survivor‘da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar zorlu bir parkurda karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele verilen oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu ve dokunulmazlığın sahibi oldu. 15 Mart’ta yayınlanan bölümde ise 2. dokunulmazlık oyunu ve iletişim oyunu oynanacak. Oyunun galibi Gönüllüler takımı oldu.

Survivor Acun Medya Maç kim kazandı?

Survivor 2021’in 56. bölümü nefes kesen bir futbol maçına sahne oldu. Kıran kırana geçen maçı Acun Medya, Survivor Türkiye 2021 yarışmacılarına karşı 8-5’likskorla kazandı.

Survivor Challenge kim kazandi?

Heyecan yaratan challenge oyununun kazananları İsmail Balaban ve Steven karşılaşmasında Steven oldu. Berkay – Dora karşılaşmasının kazananı da Berkay olarak belirlendi.

Survivor Aleyna Ayşe voleybol kim kazandı?

Heyecanlı anlara neden olan Survivor volaybol maçında Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe, Berkay’a karşı Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Hanzade takım oluşturdu. Nefes kesen anlara sahne olan Survivor‘da ilk set 19-17 olarak tamamlandı. Son sette ise 21-18 ile bitti. Böylede 3-2 skorla Acun Medya maçın galibi oldu.

Kaptan düellosunu kim kazandı?

MasterChef 2021’de 16. haftanın kaptanlık oyununu kazanarak mavi takım kaptanı olan Hasan ile kırmızı takım kaptanı Mert düelloya çıktı.

MasterChef Kaptan düellosunu kim kazandı?

Düelloda oyun soru cevap olarak belirlendi. Bu etapta yarışmacılara 21 tane soru soruldu. Sergen, 21 soruda 11 doğru cevap verirken Eren sadece 4 soruya doğru cevap verdi. Bu sonuçla Sergen kaptanlık düellosunu kazanarak avantajı takımına kazandırdı.

MasterChef düelloyu kim kazandı?

İki kaptan arasında kıran kırana düello yapıldı. Kaptanlar, önlerine konulan ürünleri gözleri kapalı olarak doğru tahmin etmeye çalıştı. Kazanan ise menüyü belirliyor. Düellonun kazananı Hasan ile birlikte mavi takım oldu.

Düello kim kazandı?

Düello oyununu ise mavi takımın kaptanı Hasan kazandı.