Squid Game neden Izlenmemeli?

Squid Game neden yasak?

Netflix’in Fenomen Dizisi Squid Game, Kuzey Kore’de İdam Cezasına Sebep Oldu. Yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmeyen Squid Game, bu kez oldukça üzücü bir habere konu oldu. Kuzey Kore’de diziyi ülkeye ‘kaçak’ yollarla sokan bir satıcı idam cezası alırken diziyi izleyen gençlere hapis cezası verildi.

Squid Game kaç yaş için?

Uzmanlar çocukların da ilgi gösterdiği dizinin şiddet içerdiğini hatırlatarak, konulan yaş sınırına dikkat çekiyor. Almanya’da Bağımsız Film Denetleme Kurulu (FSK) dizi için 16 yaş sınırlaması getirdi. Türkiye’de ise dizi için 18 yaş sınırlaması bulunuyor.

Squid Game neden izlenmeli?

Gerçek hayatta karşılaşmaktan korktuğumuz ama bir o kadar da hayat hikayelerini merak ettiğimiz kişiler olan sosyopat ve psikopatların hayatlarını nasıl yaşadıklarını ve neler yapabildiklerini gözler önüne seren senaryonun bu yönü dizinin meraklılarını daha çok artırıyor.

Squid Game izlemek yasak mı?

Kuzey Kore’de Squid Game dizisini izleten kişiye idam cezası

Squid Game Türkiyede yasak mı?

“Değerli veliler, Squid Game adlı diziyi muhtemelen duymuşsunuzdur. Bu dizide karakterler farklı çocuk oyunları oynuyor. Kaybedenler de eleniyor, yani öldürülüyor. Dizi, şiddet içerikli sahneleri nedeniyle 18 yaş altındakilere yasak.

Squid Game haberlere çıktı mı?

Doğu Yorkshire’deki Welton İlköğretm okulu da bazı öğrencilerin diziyi izlediklerinden haberdar olduklarını söyledi ve ailelere uyarı rehberi gönderdi. Squid Game, şiddet, cinsellik ve intihar bağlantılı içeriğinden dolayı 15 yaş altına uygun olmadığı uyarısıyla yayınlanıyor.

Squid Game bebek kim?

Squid Game‘de yer alan ilk oyun “Kırmızı Işık, Yeşil Işık”tı. Oyuncular, dev bir bebeğe yakalanmadan parkuru tamamlamaya çalışıyorlardı. O cani dev bebeği canlandıran kişiyse yalnızca 10 yaşında olan Reagan To isimli bir kız çocuğuydu.

Squid Game cinsellik var mı?

Dizi +18 ve çok fazla kanlı sahneler var. Özellikle 4.bölümdeki ışıkların yanıp söndüğü sahneler sizi rahatsız edebilir. Ayrıca gene 4.bölümde cinsellik ve 7.bölümde çıplak sahne var.

Squid Game de ne anlatıyor?

Squid Game, ekonomik açıdan dezavantajlı 456 yarışmacının geleneksel 6 çocuk oyununu geçerek 45,6 milyar won para ödülünü kazanmaya çalışmasını konu alıyor. Ancak bilinen masum çocuk oyunlarının aksine; içinde her türlü ölüm, ihanet ve şiddet olanlardan… … Kaybedenler ise oyunun bedelini yaşamlarıyla öder.

Squid Game sonunda ne oldu?

6. bölümde bilye oyununu kaybettikten sonra Oh Il-nam’ın ölmüş olduğu sanılıyor ancak finalde geri dönüyor ve burada Seong Gi-hun’a (Lee Jung-jae) kendisine beyin kanseri teşhisi konduktan sonra oyunları yarattığını açıklıyor.

Squid Game konusu nedir?

Squid Game dizisi gerilim- drama türünde bir dizidir ve bir hayatta kalma mücadelesini ekrana taşır. Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce çocuk bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir.

Squid Game bebek hangi ülkenin?

Squid Game (Korece: 오징어 게임, Ojing-eo Geim), Netflix tarafından 17 Eylül 2021 tarihinde Dünya çapında yayınlanan Güney Koreli bir drama dizisidir.

Squid Game deki bebek ne söylüyor?

evlat olsa sevilmez, başı gözü ayrı oynayan korkunç bebektir. annabellein kuzeni diyollaa. korku filmlerindeki “lala lala lala” şeklinde şarkı söyleyen kız çocuğu ürkütücülüğüne sahip.

Squad Game +18 mi?

“Değerli veliler, Squid Game adlı diziyi muhtemelen duymuşsunuzdur. Bu dizide karakterler farklı çocuk oyunları oynuyor. … Dizi, şiddet içerikli sahneleri nedeniyle 18 yaş altındakilere yasak.

Squid Game yaşlı adam kim?

Yaşlı Adam” olarak anılan Oh Il-nam (Oh Yeong-su) karakterinin aslında ölümcül yarışmaların arkasındaki beyin olduğu son bölümde ortaya çıkıyor.