PSG nin Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

PSG Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu Paris Saint-Germain – Real Madrid maçı bugün saat 23.00’te oynanacak. Karşılaşma EXXEN’den canlı yayınlanacak.

PSG maçı Exxen kaçta?

REAL MADRID – PSG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Real Madrid – PSG maçı 9 Mart Çarşamba günü saat 23:00’te Exxen‘de canlı yayınlanacak.

Paris Real Madrid maçı hangi kanalda?

6 gün önce
Santiago Bernabeu’da oynanacak Real Madrid – PSG maçını Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie yönetecek. Bu gece TSİ 23.00’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

PSG mnc maçı hangi kanalda?

Manchester City PSG maçı EXXEN platformundan yayınlanacak.

Paris Manchester maçı ne zaman?

Paris Saint Germain (PSG) – Manchester City maçı 28 Eylül Salı günü saat 22:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak.

Paris maçı kaçta?

PSG – CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Paris Saint-Germain – Club Brugge maçı, bu akşam TSİ 20.45’te başlayacak ve Exxen’den canlı olarak yayınlanacak.

Paris Manchester City maçı hangi kanalda?

PSGManchester City maçı canlı yayınla Exxen platformunda ve TSİ 22.00’de başladı.

PSG Manchester United 2022 ne zaman?

15 şubat 2022 psg manchester united maçı

Ajax Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Ajax‘ı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma bugün saat 20.45’te başlayacak ve maç Exxen’den naklen yayımlanacak.

PSG Brest maçı ne zaman?

Futbol Fransa Ligue 1 PSGBrest takımları karşı karşıya geliyor. 15.01.2022 | Cumartesi günü saat 23:00 ile başlayacak müsabaka, Bein Sports 2 aracılığıyla naklen yayınlanacak. PSGBrest karşılaşmasını canlı ve şifresiz izlemek için maç künyesine bakabilirsiniz.

PSG maçı Messi oynayacak mı?

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain‘in yıldız oyuncusu Lionel Messi, sakatlığı nedeniyle takımının UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Ajax Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda?

BeşiktaşAjax maçı 24 Kasım Çarşamba günü saat 20:45’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

Ajax Beşiktaş hangi kanalda şifresiz izle?

Exxen’den naklen yayınlanacak BeşiktaşAjax maçı ayrıca Azerbaycan kanalı CBC Sport ekranlarından da takip edilebilecek. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden ‘BeşiktaşAjax maçı CBC Sport canlı izle, CBC Sport şifresiz‘ araması yapıyor.

PSG Maçı Ne Zaman Başlıyor?

Paris Saint-Germain – Club Brugge maçı, bu akşam TSİ 20.45’te başlayacak ve Exxen’den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma öncesinde PSG‘nin 8, Brugge’ün ise 4 puanı bulunuyor.

Brest PSG maçı hangi kanalda?

PSGBrest, Fransa Ligue 1 maçı, 15-01-2022 Cumartesi günü Bein Sports 2, Bilyoner TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 23:00.